Csak 10 Tesco vesz részt az akcióban

Ha most Cherry Queen terméket vásárol egyes Tesco áruházakban, akkor meglepjük egy szál virággal, amit az áruházban lévő Starfleur boltban vehet át.
Az ajándékakció február 9-től február 14-ig tart.
A promócióban résztvevő boltok listája letölthető itt.
http://www.cherryqueen.hu/viragesbonbon.html
tele a ládád krysztasz?

Nem tudok neked írni

a kitekat négy db-os a rossmannban 279, a dmben 249. Máskor is ennyi szokott lenni vagy ez most vmi akció? Az újságban nem találtam erről semmit.
A csornai, kalocsai, kiskőrösi, kisvárdai, komlói, makói, paksi, sátoraljaújhelyi, siklósi, szarvasi, tapolcai, tiszaújvárosi Tesco hipermarketekben február 8-14-ig
Harry Potter és a Halál ereklyéi 4690.- Az újság 14. oldalán lévő kuponnal további -500 Ft kedvezmény
Kinder Pingui 8 szelet +2 db ajándék hópihe: 659 Ft
Paloma őrölt kávé 250 g 1197 ft/ 4 csomag
Intersparban is 999.-Ft a vágódeszkás Delikát8 1 kg-os febr.13-ig. Itt 1340.- az 1 kg vágódeszka nélkül.
Az Intersparban holnap nálunk féláron lesznek a Nestlé pelyhek, vagy minek hívják őket.

Eurocenter, Interspar: 10 db Kinder Pingui vásárlásakor (lehet 8-as csomag+2 db) partycsomagot + hűtőmágnest adnak a hostessek.
A partycsomag nagyon édes, azonban kisebbeknek való, mi már kinőttünk belőle, csere lesz!
Pöttyös akció a Tescoban(Campona-ma, és holnap) 3 Pöttyös pont 2 után passztartót adnak. Blokk kell. 119FT a 2 bonbon. 2 hónapig akcióznak, sok Tescoba, és Intersparba is mennek.
Vágódeszka nélkül ezerkétszázvmennyi...
Sada , a Debreceni Corában is

A szegedi Coraban 1 kg Delikát piros vágódeszkával csak 999 Ft.
Február 7-től a DM-ben sok parfüm van akcióban, 1 parfüm áráért +1Ft-ért a parfüm párját is megkapod.(Női-férfi)
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/akciok/akc
iok.html
A 23 termes Cinema City Árénában március 30-ig 25% kedvezménnyel vásárolhatók a jegyek HVG-klubkártya, valamint a HVG-Raiffeisen klubhitelkártya felmutatásával.
Tegnap voltak activia hostessek a budaörsi tescoban. Nem tudom, hogy ma lesznek-e...
Kostóltatás, és 4 terméknél kiskanál, 8nál kis asztali naptár, azt hiszem 15nél márciusi nők lapja.
Én 8at vettem és két kiskanalat kértem

Az Intersparban 5+1 pudinghoz Szafaris-s kulcstartó van csomizva, 399ft-ért.
Az Intersparban 2 cs. Sir morton tea van összecsomagolva össz. 199 ft-ért.

Fehérváron az Auchanban: másfél kg. cerbona tészta van összecsomagolva egy dobozba ajándékkal. Lehet választani: hűtőmágneses óra, konyhai időmérő vagy sajtreszelő. Ha jól emlékszem, 679 Ft -ért.
Nórika Hozzászólás - 2008. január 28. :: 14:35
Mivi-n új Coccolino maci!
egy barátnőm kétszer vette meg az otthon katalógusát. Ha valakit érdekel, 350-ért eladja, Miskolcon. Nekem írjon, akit érdekel az újság.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások