dnehajni, ha ez 5-ös mega, akkor 4 pontos (http://www.libero.hu/hu-hu/Lablec/Felhasznalasi-felt
etelek/) de nem a vk-k, hanem a csomiban található kódok kellenek...
Valaki meg tudná nekem mondeni,hogy ez a cikkszámú libero hány pontos?
7322540401554
Keresek valakit, aki felsőfokon beszél angolul és/vagy németül. Egyetlen mondat lefordításában kérnék segítséget.
Köszönöm!
Sziasztok!
Sürgősen szükségem lenne egy karácsonyi színdarabra,amit elsősökkel adnánk elő(Ne betlehemezés legyen!) Ha valakinek lenne ilyen,kérem írjon!!!
Előre is köszönöm a segítséget!

" alt="

">
Sziasztok!
Sürgősen segítségre lenne szükségem, egy egy éve vásárolt senseo kávéfőzőm van, ami tönkrement, blokkot nem találjuk.
Ha valakinek lenne, nyert, vett blokkja garancia helyettesítő bármilyen az eredetit kérném, hanem egy fénymásolatot, vagy el-scennelt formája is nagy segítséget nyújtana.
A nyereményhez szoktak csatolni olyat h helyettesíti a garanciát, ennek a fénymásolata nagy segítség lenne.
kérlek ha van, szánj rám egy kis időt, keresek olyan dolgot cserébe amivel játszol vagy nem is tudom..Judit
Lille: egy mosógép szerelőt kellene megkérdezni, hogy mit lehet javítani.
Van olyan, amit szét se lehet szedni (Whirlpool legújabb fajtái), ha elromlik, akkor kuka.
Úgy emlékszem, azt mondta, hogy Indesit a jó, de már nem vagyok biztos benne, régen járt nálunk.
Úgy néz ki felültöltős mosógépünk lesz, Fagor-most 5 év garanciát adnak rá a Tescoban. Többi gépnél az Auchanban, és a Media Marktban is egy 70ezres gépre 20ezer a 3 éves plusz garancia szolgáltatás. Nem sok véleményt olvastam róla, ha valakinek van ilyen típusú gépe, megírná a tapasztalatait?
Másik kérdésem a Nestlés Dolce Gusto nyertesekhez lenne: Hogy kaptátok meg a garanciát? Szeretném eladni a kávéfőzőt, de a Nestlénél azt mondták, ha bármi gond van, kiküldik a garancialevelet, vagy ők intézkednek. Ilyenkor mi van? Aki eladta, az hogy adta e la gépet? Garancia nélkül?
dudubaba!!!
írjál ,fontos!!!!!!!!!
senki snincs pesti aki jár a millenáris környékén, s fotózna nekem egyet??
Moncsi2
Írtam, remélem tudtam segíteni.

" alt="

">
napocska10!
Köszönöm Neked is!
Bár lehet, hogy ez már nem érvényes, a cikk, 2003-as.
Ma ahova telefonáltam, mindenhol csak az elutasítást kaptam

" alt="

">

" alt="

">
ÉRDIEK!!
Tudom, hogy nem ide illik, de egyik ismerősemnek elveszett a kutyusa, hátha valaki látta!
Tegnap, nov. 22-én elveszett a (cocker spaniel fekete) kutyusunk Érd-parkváros, Folyondár utcából...

" alt="

"> Alizkának hívják....Érdiek, segítsetek kérlek, osszátok meg, hogy minél többen értesüljenek róla! Bízunk benne nagyon..... Képet tudok küldeni
Köszönjük!
barbara84
nem nagy összeg, de a semminél jobb:
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kece/0/16005/1
segitséget szeretnék kérni,: a pöttyös 2. sorsolás nyerteslistát, át tudná e valaki küldeni? Nem tudom megnyitni.
tegnap kaptam sms.-t hogy utalványt nyertem. Rákérdeztem, mlyik blokkot küldjem? Azt a blokkot kérik, amivel a 2.-sorsoláson serpenyőt nyertem. / persze ezt már beküldtem a serpenyőt meg is kaptam / Azt mondják, hogy a mostani értesités az utalványról a 3. sorsolás nyereménye.
Nyilván , hiszen az sms tegnap délelőtt jött, a 4. sorsolás délután volt.
Köszönöm azoknak akik privátban megkerestek!
Nem tud valaki Pesten piackutatást?
Jelentős jövedelem kiesés miatt nagy szükségem lenne rá

" alt="

">
A fiam eltöret a kezét (3 éves) és több hétig betegállományban kell lennem.
A biztosító pedig nem fizet, mert nem én törtem a nyakam

" alt="

">
50 %-os menetjegy kedvezményre jogosult
a) a gyermek 6 éves kortól 14 éves korig,
b) az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező nappali és esti tagozatos diák, bármely utazási viszonylatban,
3.
A kiemelt, 90 %-os kedvezményű havi, félhavi és 30 napos bérlet használatára jogosult:
a) az oktatási intézmények nappali és esti tagozatos tanulói, hallgatói, ha érvényes diákigazolvánnyal rendelkeznek, a lakóhelyük (tartózkodási helyük) és az oktatási intézmény helye között,
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások