laszlo0515
hívtak már? nyertél????
drukkolok!

Aja
Persze, hogy nem lehetett túl sok pozítívumot jozzászólni, mert miért írja be valaki az örömét, amikor egyesek egyből nekienek, hogy biztos "csalással" nyerte.
Itt elöbb-utobb az lesz, és nem csak a pepsinél, hogy senki nem fog beírni ide a honlapra semmit, sem azt, hogy milyen nyereményjátékok vannak, sem azt, hogy mit nyernek, hanem csak egy belső kör fog kialakulni, akik értesítik egymást a nyereményjátékokról, amik nem minden esetben látnak napvilágot. Aztán jól megszedik magukat, a többiek meg jól hoppon maradnak, és meg is érdemlik, mert egyes új most megjelenő emberek miatt fog ez a fórumos jó kis csapat nem nyilvánosan,de összefogni.
Aja, az lehet, hogy pozitívat nem tudtok hozzászólni, de a negatívat meg kiveséztétek már, szvsz. Kissé kezd lerágott csont lenni...
ildicc
szerintem nem csak az mondhatja el a véleményét, aki évek óta itt csücsül, főleg hogy ha azért van itt, mert pepsi játék kapcsán néhány google search kapcsán idekeveredett... Egyébként meg pepsi játék kapcsán nem lehetett túl sok pozitívumot hozzászólni, a kiskapus játékosaink jóvoltából.
Ha valaki tőled csal el kiskapukon kereszül valamit (legyen az lehetőség, esély, vagy bármi más) nem biztos, hogy ugyanaz lesz a véleményed. Egyébként nem nekem kell megmagyaráznod a bizonyítványodat. Én csak a véleményemet írtam le, ehhez jogom van, még akkor is, ha tollamban csak most kezdett el folyni a tinta. Dönteni a Pepsi fog.
Paint: ha ez így lesz, akkor még azt is megtehetik hogy nem hívnak senkit újra. Minek?

Kiírják a weblabra hogy bocs, oszt annyi.

looser, ne kezdjük már előről! Olvasd el Luci beírását - minden benne van, értelmesen. Nem történt csalás, kiskapu volt és leleményesség. Ennyi. De nem kéne tovább köpködni egymásra, mert röhely, mi lett ebből a topicból. Egyébként, már bocs, de Te is azok közé tartozol, akinek csak most "kezdett el fogni a tolla" - hol jártál régebben, amikor pozitívumokat is oszthattál volna meg velünk...
Szerintem 4 telefonoskisasszony kb. 4 óra alatt fel tudja hívni az összes(370!) nyertest. Természetesen a valódi nyertesek száma ennél kevesebb, mint tudjuk. Ezért jóval kevesebb telefonhívás elég ahhoz, hogy akik csaltak, megtudják, hogy ne várjanak a telefonjukra, mert nem fogják megkapni. Aki meg nem veszi fel a telefont, egyszerűen csak nem kapja meg. Gondolom megpróbálják 2x, 3x, aztán annyi. De úgyis fel fogják venni a telefont, mert annyira mohók, hogy azt hiszik majd, hogy a júniusi etap-ban is nyertek

Be kéne már látni végre: a csalás ronda dolog, nem kifizetődő.
Amúgy szerintem kivitelezhetetlen fizikailag annyi embert újra hívni, annak a mennyiségnek bizonyos része esetleg nem elérhető....stb
Tök macera....de szerintem tök bunkóság , hogy most bizonytalanságban tartják a júniusban játszókat.
Fogalmam sincs.

Köszi szépen!! és még annyi hogy holnap ha hívnak ugyanebben az időpontban vagy nem? Köszi!!

3-szor hívnak összesen, 3 egymást követő munkanap. Érdemes felvenni.

Igen, hívtak már ilyenkor.
hányszorhívnak még újból?
Bocs hogy ennyit kérdezek, pedig elolvastam a szabályt de az már rég volt!

de különben ők nem alszanak hogy még ilyenkor is hívogatnak?
téged reacska hívtak már ekkor?
igen, biztos? akkor reménykedek! Csak ha holnap hívnak akkor feltétlenül vegyem fel?
laszlo: hívtak már ilyenkor is.

Az előbb hívott egy rejtett szám, csak nem tudtam felvenni... Szerintetek ilyenkor hívhat a pepsi vagy valaki szórakozott velem. Különben is én annyira utálom a rejtett számú valakiket, hogy én azokat többnyire kiszoktam nyomni vagy fel sem veszem!

A játékszabályzat 11. pontjában csak az van tiltva, hogy 1 reg. jelszó alatt (amit azonosít a rendszer a telefonszámmal), 1 kód többször is beküldhető legyen. Ennek értelmében az egyszeresség (akár) telefonszámonként is értelmezhető.
Ha viszont ezt lehetségesnek vesszük, ennek értelmében a 13. pontban meghatározott "első beküldés" is értelmezhető így is. Mármint telefonszámonként. Értem, hogy mi volt a Pepsi, és a lebonyolításért felelős cég szándéka, de a szabályzatban annyira a kupakok meglétére és bemutatására koncentráltak, hogy ez a rész egy kicsit elnagyolt maradt. Szerintem egy jó ügyvéd simán lemossa őket, ha megváltoztatják a nyerteslistát. Még meg is határozták, hogy a kód elfogadásáról, érvényességéről (ami azt jelenti, hogy a sorsolásban részt vesz) sms-ben visszajelzést adnak. Adtak is. Feltételezem, hogy mindenkinek adtak, aki a nyerteslistára került. El kell ismerni, hogy hibáztak, de különösebben a helyükben nem bolygatnám az ügyet. És más helyében sem. Ha ez így van leírva, hogy értelmezhető így is a szabály, sajnos - bármennyire is fájdalmas ez sokak számára - bele kellene törődni.
Eddig nem akartam beleszólni, de kicsit elkeserített némely beírás, amit itt olvastam.

szerintem akkor meg per(ek) lesz. lehet modositani a szabalyt de nem visszamenoleg.
fogyasztovedelem, szf, media...
Én nem értem. Próbáltam beküldeni már saját "használt" kódomat a fiam telcsijén és simán kiírta, hogy ezt a kódot már beküldték. Vagy naív vagyok?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások