Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 175 / 761 oldal |
Libri 10%-os kupont felajánlok: 07.18-ig, online rendelésnél váltható be. Mailben át tudom küldeni.
Floriol elkelt
Van 4 db Floriol blokkom, válaszborítékért
7 METRO jópont gyűjtőfüzettel!Csak válaszborítékért!
D.M.150 pontos (hiányos) füzet válaszborítékért!
Ami még van benne
" alt="
">ove Márka joker; Manhattan Márka joker; Pierre Cardin Márka joker; Celene Dion Márka joker; Durex 25%, s-he stylezone 50%,Miss Sporty 50%, Gerovital 50 % Seborin 50%, Clinomyn 50 %, Colgate 50 %, Gillette 50%, Playboy 50% ,Alnatura 50%, Ginseng Slim 50 %,Pedigree 50%,Somat 50 %,Brise 50 %,
Ami még van benne
" alt="
">ove Márka joker; Manhattan Márka joker; Pierre Cardin Márka joker; Celene Dion Márka joker; Durex 25%, s-he stylezone 50%,Miss Sporty 50%, Gerovital 50 % Seborin 50%, Clinomyn 50 %, Colgate 50 %, Gillette 50%, Playboy 50% ,Alnatura 50%, Ginseng Slim 50 %,Pedigree 50%,Somat 50 %,Brise 50 %,kér valaki actívia segítséget. 5 próbálkozásból 4 szer sikerült e hónapban
elkelt
Érdekel valakit ?:
én nem tudok elmenni érte.
"Pólus strandlabdát nyertél azonnali ajándékként! Kérjük, hogy látogass el a Pólus jégpálya mellett lévő hoszteszpultunkhoz, ahol 2013. július 14-ig átveheted ajándékod a kupon ellenében. "
többit priviben
én nem tudok elmenni érte.
"Pólus strandlabdát nyertél azonnali ajándékként! Kérjük, hogy látogass el a Pólus jégpálya mellett lévő hoszteszpultunkhoz, ahol 2013. július 14-ig átveheted ajándékod a kupon ellenében. "
többit priviben
GÖSSER BLOKK KELL VALAKINEK?
minden mozis jegy elkelt
még 2 db páros jegyem a ma esti mozira gazdára vár ;-)
Elkelt
" alt="
">
" alt="
">2 jegy a Senki többet c. filmre ma estére.
(Mamut júl.09.kedd 19:00)
(Mamut júl.09.kedd 19:00)
Jadviga0624
Kérhetek 4 mozijegyet?
Kérhetek 4 mozijegyet?
Elkelt
Goodmilkes bevásárlótáskámat felajánlom annak aki elmegy érte.
Aki ráér és szívesen elmenne holnap este a Senki többet (színes, feliratos, olasz romantikus dráma, 124 perc, 2013) című film premier előtti filmvetítésére jelezze nyugodtan. Több páros jegyem is van.
Időpont: 2013.07.09., kedd 19:00
Helyszín: Cinema City Mamut 1.
A filmről bővebben:
http://www.port.hu/senki_tobbet_la_migliore_offer
ta__the_best_offer/pls/w/films.film_page?i_film_id=1
40526
Időpont: 2013.07.09., kedd 19:00
Helyszín: Cinema City Mamut 1.
A filmről bővebben:
http://www.port.hu/senki_tobbet_la_migliore_offer
ta__the_best_offer/pls/w/films.film_page?i_film_id=1
40526
iguska! én kérem
Mórahalmi fürdőbe váradással kapott belépőjegy, 300 Ft-ot így is kell fizetni az 1900 ft helyett , szombaton és vasárnap nem használható fel. válaszborítékért + ici pici apróságért felajánlom
2 oetker kód
2014-es babás kuponok
2 postasüti nyert (duplázó és egy újabb sütire váltható)
válaszborítékért
2014-es babás kuponok
2 postasüti nyert (duplázó és egy újabb sütire váltható)
válaszborítékért