Hotspring -ra mi is várunk ( négyen a családból) az a vicc a dologban,hogy miután 3 @-t írtam,és türelmet kértek válaszukban 2 azaz KETTŐ hete megérkezett 1 poló. A többi (azok törölközők lesznek) sehol. Még szerencse,hogy 1 polót kértünk csak mert egy vacak minőség

De legalább az itt van.
Nem értem mi a ráció abban,.hogy 1 cuccot elküldenek a többit meg nem?
Nekem is taroznak!!!!!!!!!!!!!!
Hotspring nagyon nem sieti el a dolgokat

Ez az év nagyon nehezen indul,kezdek aggódni

kitko, zseni vagy!Trixi1, a Nestlé infovonalán (40/214-200) részletesebben felsorolják a résztvevő termékeket!
Boci már múködik, de nincsenek még fenn a legutóbbi sorsolás nyertesei
Trixi1!
Próbáld meg f11 billentyűvel teljes képernyőt ad így látszik

nestle nálam sem jön be rendesen, a tetején a fealjánlások olvashatatlanok, esetleg ezt lehet valahogy másolni word-be? vagy várjunk türelmesen amíg a főoldalon megjelenik?
Nekem sem mozillával sem exploler böngészővel nem a legjobb a nestlé most induló akciójának oldala,mivel a lényeget meg sem tudom nézni.
Pl.azt sem hogy milyen termékek vesznek részt a játékban.
Legyen kedves valaki elküldeni mailban,vagy legyek türelmes?Felkerül a főoldalra?
Aki a héten nem kapja meg az elmaradt Pick csomagját, az feltétlenül lelefonáljon hétfőn a Pickeseknek!
bubus!
NAgyon jól tetted, sztem küldtek mindenkinek egy fogfekét azt csókolom...
Mondjuk a nestlé NASA-s játékára (nyerteseire ) is kíváncsi lennék....
Írtam az Oral-B-nek (mert ez engem még mindíg izgat), hogy vigyük-e be legközelebb a pályázatainkat vagy mi legyen, hogy célbaérjen az ajánlott levelünk, s esélyesek legyünk a pályázatokon. Remélem válaszolnak. Megemlítettem, hogy tegyék nyilvánossá a nyertesek listáját.
2005. november 3-30-ig tartott a Globus/METRO nyereményjátéka, ahol 1 karton tetszőleges flakonos vagy tubusos Globus mustárt kellett venni és a kartonon található matricát kitöltve beküldeni.
5 címkét küldtem be különböző időpontokban, amiből ma (2006. január 17-én!!!) visszajött 2 db, azzal, hogy a CÍMZETT NEM KERESTE!!!!!! (Az egyiket nov. 16-án adtam fel Budapesten, a másikat nov. 23-án Sopronban.)
ÍGY VÁRHATJA AZ EMBER, HOGY NYERJEN!!!!!!!
Többször megnéztem, pontosan címeztem meg a borítékokat.
joseph
Aki egyszer már a látóköröükbe kerül, rendre kap mindenféle komplikált, ajánlatokkal kombinált "küldje vissza" leveleket, amivel esetleg év végén nyerhetsz.
Sada!
Kösti!
Nekem olyan levél jött, aminek a sorsolását tavaly decemberre ígérték, ezzel kapcsolatban azt írták, hogy megtörtént az elősorsolás.......(most januárban, amikor tavaly decemberre a rendes sorsolást ígérték). Na nem is idegesítem magamat....
Sziasztok!
Milyen játék volt ez a READER'S DIGEST-el?
Nekem ez kimaradt.
Tavaly.
Most a 21. menet megy.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások