Paint!
Tegnap nem voltam,de ma válaszoltam!
Jerry,írtam.
Kis Mackó nyomdát, nyomdákat keresek .
Írj ha van , köszönöm !
Frikies macska kesztyűt nem nyert valaki ? Ha van valakinek felesleges, engem érdekel.
Darlingos tálat (amit vásárláskor adtak, de a mostani nyereményes is jó) keresek más ajándéktárgyakért, és Walmark-ot is keresek, és van egy whiskas száraz mintacsomagom és egy bontott száraz whiskas kaja (de vk nélkül).
IKEA utalványt senki nem akar cserélni? Vagy eladni?

Mindenki rácsüccsen azt vesz magának "szereld össze" polcot meg állványt mi?
Én meg nyerjek magamnak.

Na jól van.
Fáreó már lefekszem várom válaszod, holnap írok. Délhús pólóról vki tudna képet küldeni?
Vagy túl sokat írtok, vagy túl sokat dolgozom. Nem győztem végig olvasni a jobbnál jobb ajánlatokat.
Fáreó Neked írtam is.
keresek 2 színházjegyet októberre ha van valakine szóljon

Délhús pólóhoz még itt egy kötény,
Piros Karaván testtáska,
Kék Peugeot 1007 testtáska,
Olajzöld/kék/bordó hátizsák,
Barna/kék női divattáska,
Nyakbaakasztók, hűtőmágnesek, reklám bögrék, cd-k, dvd filmek (ha érdekel, listát, fotót küldök)
Cd táskák, karórák, mini calculator, világítós, övre akasztható a megszokottnál 2x nagyobb hordozható walkman fortuna kisrádió, walkman kisrádió sportszeletes, nemzet aranya lépésszámláló,
Bocs hogy kétszerre, de elkallódtam közben.

Ha érdekel, írjatok mielőbb.
Eladó vagy értékegyeztetéssel nyereménytárgyra cserélhető:
2 db felnőtt méretű mélybordó selyem ágynemű garnitúra, hófehér kispárna huzattal,
Ducati Gear spordzsekik különböző méretekben baseball sapkákkal,
Piknikkosár étkészlettel,
Rádiós, piros nagy méretű hűtőtáska,
Ráma sütőszett készletek,
Eredeti FIFA World Cup 2006-os XXL-es kék-fehér-fekete galléros póló,
Hófehér galléros pamut pólók, L-es méretűek,
Narancszínű Slazenger pamut póló, L-es,
Királykék Lady-M-es kék duna rádiós kis hullámmal,
Hófehér Délhús póló, XL-es,
A Muskétás" fekete american xtyle pamut póló,
Hófehér - piros szegélyezett sláger rádiós póló, XL-es,
Hófehér Fortuna rádiós pamut póló, XL-es,
Baseball sapkák, Puma narancs szín, Caramel fekete, Danubius kék, Wieneberger fekete, Euro 2004 Portugál fehér, e-on fekete, National G.C. fekete, W felirat hófehér,
Üvegtigris kötött eredeti filmes téli sapka,
Az ajánlatom:
Fa/Vademecum vonalkódokért nyereménytárgyak:
pólók, baseball-sapkák, PC-játékok, hűtőmágnesek, DVD, VHS, CD, könyvek, filmplakátok, kozmetikai szerek, stb.
Borsosdi minihűtő eladó (25-30e) még ki sincs bontva, beszámítok: kézissúlyzó készlet, mobil, napszemcsi(nem mp3-as), de más ajánlat is érdekelhet, esetleg el is tudom vinni házhoz.
cserére vár: Pall Mall takaró, puha rádió, nyakbaakasztó
érdekel: Adidas kistáska, pénztárca, fejlesztőjáték kislánynak (ca. 9 hónapos), van más is ami érdekel, írd meg mid lenne
Cserére vár:
1 rádiós lépésszámláló (Generali)
whiskas vk-ok
6 spar pont
Keresek fa vk-okat
S-es és M-es női rózsaszín Vertias pólókat nagyobb pólókra cserélém.
Sziasztok!
Van plüss hütőmágnesem , ami egy majomfej tudok róla képet is küldeni ,aki kér ,cserébe Spar pontokat szeretnék!
Kisméretű Keyo női pólót M-esre cserélnék. Elsősorban filmes póló érdekel, esetleg M-es Veritas. (Képet küldök.)
Cserére vár,(az a nehezen nyerhetős) Borsodi focis pohár 4db!
hátizsákok,vez. nélk. optikai egér,Marbis,webkami is,Bicós bukósisak,hátizsákok,mobiltartók-asztali,sport,pi
ros mogyis,Sport csocsó,jogging rádió,1 Dreher színváltós Pierrot pohár,Friskies macskajátszó,kutyás tál szett,adidas pénztárca,oldaltáska,PM. puha rádió,nyakbaakasztó,stb,stb. Van még sok nyereménytárgyam!
Keresnék értük 1-2 teljes Darling pályázatot,csak macskást!
És Fa-Vademecum vonalkódokat,Haribó vk.-t.
Várom az ajánlatokat,köszi.
Eladó / esetleg elcserélendő / 1 db oda-vissza útra szóló Wizz-air repülőjegy vochuer /ingyenes repülőjegy/. Budapesti indulással, érkezéssel, magában foglalja az adókat, illetékeket is. Dec.14-ig érvényes.
Darlingos tálat (amit vásárláskor adtak, de a mostani nyereményes is jó) keresek más ajándéktárgyakért,
IKEA utalvány vásárolnék aki megvállna tőle keressen meg.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások