Tegnap vettem több darab Sportszeletet,amin rajta volt a játék leírás,de mikor kibontottam nem volt benne kód

" alt="

"> (Ez eddig negatív)
Írtam a Kraft-nak e-mailt,melyre fél órán belül válaszoltak.Kérték a termék adatait,fényképet a csomagolásról).Ma reggel pedig írták,hogy küldenek 1 termékeikből összeállított csomagot kárpótlásul

" alt="

">
Ágica ,a pöttyösnél se volt sokkal több ,mégis fél óra volt mire végeztem . Személyi ,kódok ,átszámolás ,kódellenőrzés, borítékolás.... ráadásul második héten ide sem adták a Karcagi Ági cuccát meghatalmazás nélkül...
Marcsi, én is alátámasztom amit írtál, igaz, ahogy néztem a listát, volt vagy 10 ember felírva nála

" alt="

">
Debrecen:
Nagyon aranyos ,kedves, segítőkész volt ma a Sportszelet pontbeváltó lány .
Nem görcsölt nem kellett a csomi ..csak a kódot kérte ...
Kedves társaim)
Nagyon köszönöm,hogy szavaztatok a lányom rajzára. I lett.
Az ajándék mi lesz nem tudom, de fő, hogy segítettetek

" alt="

"> Ezer hála...
Nagyon kedvesek, rendesek a mosolymozgalmas ajándékokat postázó ügynökségnél

" alt="

">
Tévesen 1 garantált napszemüveget írtak sms-ben, aztán telefonon egyeztetve mondta a hölgy, hogy 2 fog jönni

" alt="

">
a sárga, szerintem szép sárga, nem kukás

" alt="

">
Opeles dzeki rám is jó...

" alt="

">
A sárga szép sárga v. olyan "láthatósági" mellény színű? ...mert nekem csak fekete jött eddig...
Rá volt írva a csomagra, hogy szomszédnak nem adható át!... jöttünk haza, megláttak /GLS-esek/ és visszafordultak, mondván, hogy a szomszédnál van a csomag... UTÁNOZHATNÁ a posta őket!
Az elsöt GLS futár hozta, a másodikat ,a reklamációra már postás hozta. A töröttet nem kellett visszaküldeni.
sünkutya!
Neked postás vitte? nekem GLS-esk hoztak ki mindent, még az alátétet is , pár deka volt az egész....
sada!
Volt már példa arra, hogy útközben a nyitott gyulai emblémás szatyorból eltünt egy-két csomag... én gyulais tollat kaptam vigaszként egyszer..., amivel aláírtam nálam hagyta, hogy ne reklamáljak

" alt="

"> a "borravalója " így el is maradt..

" alt="

">
sada, én még utána kérdezek pontosan, hogy akkor 4, vagy 5 tálcás jött-e a Gyulaitól (nem én nyertem), mert már nem emlékszem én sem pontosan, de elképzelhető, hogy ide is 5 jött, és nekem rémlett csak 4, de matrica tuti volt rajta, mert már azóta azt is felhasználtuk.
nekem ugyanúgy jött,mint mel6-nak és nem volt matrica rajta
Sünkutya,a törött fondue szettet vissza kellett küldened nestlének?
sada
nekem 5, de egyiken sem volt szelvény, meg is jegyeztem a pasinak , hogy hozhattak volna olyat,amin van matrica

" alt="

">
Most 4 v. 5?
Nem szeretem, mikor nyitott szatyorban jön az ajándék...
agica5 Hozzászólás - 2008. június 16. :: 21:14
Gyulai csomi: 4 db szeletelt kolbászcsomag vegyesen, kettőn újabb nyereményszelvény, egy páros kolbász, meg egy csípős kolbász.
mel6 Hozzászólás - 2008. június 17. :: 14:05
a sorsolt csomiban ez van , szóljon ha valaki mást kapott:
5 tálcás termék, 1 db páros kolbász és 1 rúd ( csabai csípős)
Én ide írtam:
http://www.nestle.hu/FogyasztoiSzolgalat/Kerdes.a
spx
Másnap felhívtak.
de jó sünkutya, ezt tényleg pozitívum. én azt várnám h. a legelsőnek nyert csokifondümet is kihozzák végre, de hiába igérték kétszer is, nem jött. milyen címre írtál?
A Nestlés csokifondüm törötten érkezett. Egy e-mailt küldtem, és 5 nap múlva hozta is a postás az újat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások