Risztoránte nem enged be a jelszavammal...
Hihetetlen.
Sziasztok!
Minden éven játszok a NLC adventi játékán de most kicsit elkeseredtem. Ki van rakva az oldalra egy csomó napi nyeremény, viszont eddig csak bögréket sorsoltak. Kivétel a heti nyereményeknél. Hogy van ez?
Azoknál a játékoknál jön ez az üzenet, ahol a Spice Communication Kft. a lebonyolító.
Már csak ez hiányzott:
"Sávszélesség Korlát túllépés
A szerver átmenetileg nem tudja kiszolgálni kérését, mert a webhely tulajdonosa elérte a sávszélesség-korlátját. Kérlek, próbáld újra később."
Több oldal linkjére kattintva, ugyanez az üzenet (többnyire angolul ) jelenik meg.
Most akartam beküldeni több nyugtát is! 😡🤬
Csak a jsz-ból másoltam.
Se többet, se kevesebbet.
És voltak 1 fős Frei nyeremények.
Utolsónál kihagytad h. hány fős...

" alt="

">
2011.
3db 1 főre szóló afrikai kalandtúra Frei Tamással
2014.
1 db 1 fő részére szóló Amerikai utazás (Kaliforniába) 2014. március hónapban, 500.000 Ft értékben.
2020.
3 db 5 napos utazás New Yorkba (Frei Tamás idegenvezetésével)
Frei 2 éve a New Yorkira 2 főst sorsolt.. a hellel lehetett 1 főst ..
Én estére fáradt vagyok világnézeti vitákba szállni meg már unom, legyen úgy ahogy mondod, és ne játszon akinek nem tetszik, több esély marad... én meg majd aggódok, hogy nem tudom eladni, nagyobb gondom ne legyen.
Frei meg tényleg vicces, inkább 2szer 2fős utazást sorsolt volna... én se utazok Pity nélkül sehová ha nem muszáj.
Miért nincs egy marketingesek sem haverja a hang-/rádió-technikai részlegen?
Összefutnának, kávéznának havonta, s tolnák a hangszórókat, rádiókat(quadro, hi-fi), boomboxokat, vagy magas minőségű hangndszereket!
Jaaaa-a, mert arra van igény? Akinek (sokaknak) kell, az megveszi.
Hoverboard-ot meg nem adnak el sokat, nem tömegcikk.
Vevő nem esik be naponta, csak hébe-HÓBA!
Ez egy piacképes termék jól eladható a dollárjelek pörögjenek ilyenkor...

" alt="

">
SUPhoz sem kell nagyon mélyvíz. Bár igaz utána kell úszni ha elviszi a víz, de zsineggel rögzíthető bokához nem?
Úgy hiszed, hogy lesz hó?
Itt csak nagyon ritkán van, akkor is rövid ideig.

" alt="

">
Dehogyis. Tudom h az egy széles hosszúkás havitavi alkalmatosság a magam fanyar de mégis magasröptű humorával burkoltan azon élcelődtem,hogy mindjárt itt az első hó a marketinges meg pont ezt járdángurulót találta meg. Lehet kapott egy finom kávét a kereskedésben. Jó,megint gonosz vagyok-vagy látnok? .)
Valószínű a snowboarddal keverted össze.
Jó-Jó csak rosszalkodtam nem komolyan írtam Amúgy meg sok mindent jobban tudsz Nálam ,szerencsére!
Frei máskor is egy fős utazásokat sorsolt.
Nem tudom, milyen megfontolásból.
Én sem mennék 1 fős utazásra, de...
Nyertem már 1 fős utazást Los Angelesbe a keresztlányomnak, ráadásul svájci indulással. Több országból is voltak nyertesek.. Neki nagyon tetszett.
Nem mondtam, h mindent mindenkitől jobban tudok, csak elmondtam a véleményemet, ahogy te is.
Egyébként nem is játszom mindennel. Pl a Frei játék nagyon nem jött be.Milliárdos a fickó és vitathatatlanul intelligens de a mentalitása nem szimpi! Egy fős a nyereménye? Bakker Én a feleségem nélkül nem utaznék meg nem szállok meg egy 3 csillagos diákszálláson ahol egy wellness sincs,hogy megpihenhessek egy egy felemelő élményekkel teli de mégis csak fárasztó város és múzeum látogatásos nap után? Ravasz a fickó, többet törődött a saját reklámjával mint a nyertesei kényelmével . Bocs Mindenkitől de Én többet vártam tőle de legyen ez az Én gondom és hibám-ha tényleg az, de vitatkozom!
Tuti,hogy nem kell hó? Egyébként mióta gondolod,hogy mindent mindenkinél jobban tudsz?
Bocs, de ehhez nem kell hó.
Aki nem tudja, ne használja!
Ilyen alapon autót sem kell sorsolni, mert nincs mindenkinek jogsija, meg esetleg pénze benzinre;
SUP-ot sem, mert nem mindenki tud úszni,
hajformázót sem, mert vannak kopaszok is, stb.
Pillanatnyilag csak ezen az oldalon közel 100 játék van fenn, nem kell minddel játszani.
Azokkal játssz, amelyeknek tudod értékelni a nyereményeit, a többit hagyd azoknak, akik épp arra vágynak.
(Mellesleg a csalán jó reuma ellen, lehet, h annak is hasznát vennéd.)
Tesco Axe promóció Fönyeremény hoverboard .remélem lesz hozzá hó is! Tudjátok ez az a kétkerekű amivel esélyes ,hogy kitörheted a nyakad v a gerinced. Az ilyen marketingest csalánnal simogatnám báe lehet h élvezne amilyen HJE!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások