Nem mindegy, hogy napocska, hold v. boríték van az igazolványon.
(Nappali, esti v. levelezö).
És a szabályok:
http://www.volan.hu/dijszab2.html#dsz2
albisia !
Minden diákigazolvánnyal rendelkező vehet diákjegyet,ha érvényes a diákigazolványa.
Lille
Nálunk 1984 óta "dolgozik" az Energomat, megtöltjük ruhával és 1/2 programra állítva, így lényegesen kevesebb vizet használ. (próba szerencse)
Köszi a válaszokat, a kis energomatom több, mint 15 éve megy, nagyon szeretem, mert felültöltős, nagyon sok ruha belefér, mert óriási dobja van. Viszont sok vizet fogyaszt, itt Budapesten meg bevezették, hogy akinek emésztője van, januártól ugyanannyi vizet kell fizetnie, mintha csatornája lenne, (ahol csatorna van, de nem kötött rá) plusz a talajterhelési adó...

" alt="

"> Mondjuk legalább ingyen jönnek szippantani...
Szeretnék infót kérni:
Kollégista tanulóknak jár e a Volánnál vagy a Máv-nál 50 %-osnál kedvezőbb menetjegy az iskola és a lakhely között ?
Tapasztalatok?
Lille
23 évig használtuk az Energomatot, 15000 Ft-ért nagy generál. Most a nagybátyám felesége használja, már majdnem egy éve. Én nyertem egy Boscht, ezért cseréltem. A működő Energomat ára 20-25 ezer. Jól gondold meg, mert az új mosógépek nem bírnak ennyit. Bár az új mosógépek többet tudnak.
Sziasztok!
Tudja-e valaki hol lehet Budapesten FRISS epret kapni? Tortához lenne rá szükségem S.O.S.
Nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni! Előre is köszönöm!
Lille,
nekem ilyen mosógépe van már 1 éve, csak az 1200 centrifugás, de szerintem nagyon jó mosógép, a ruhákat öblítős vízbe öblíti én nem vettem észre a további öblítést nála, én meg vagyok vele elégedve. és nagyon szépen mos.
Zsuzsa
Kezdi megadni magát a kis Energomat-om. Sajnos az új mosógépek magasabbak, mint ez volt, így nem fér be a helyére, mert a cirkó van fölötte. Kinéztem egy keskeny Samsungot, elég jókat írnak róla, a sógornőm viszont szidja, -nem ezt a típust-mert az öblítés után még 2-szer tiszta vízzel öblít, és utána centrizik. Ő öblítőt nem is tesz így bele, hanem amikor tudja, hogy az utsó vízet szívja a gép, leállítja, és akkor teszi bele az öblítőt. Ami neki van, az az extra öblítés, ugye? És az választható a programoknál, nem minden mosást kéne úgy csinálnia a gépnek... Vagy minden Samsung mosógép alapjáraton ilyen? Nekem a energomatom-mos, 3-szor öblít tiszta vízzel, aztán szívja az öblítőt, és cenrtifugál. Vagy ezek az új generációs gépek mindegyike még az illatos öblítős vizet is kiöblíti???
A típus amit kinéztem, az ez, hátha valakinek ilyen van: WF0500NXW
Köszönöm a segítségeket!
Megvan a Rossmann-Dove blokk!
Már csak egyetlen egy darab 1 pontos Rossmann -Dove blokk kellene!
Kérlek jelentkezz, ha van! SOS!!!

" alt="

"> könyvelő és adószakértő egyben no

" alt="

">
na mindegy január 12 ig kiderül a neestlé pruvát emailben igérte jövö hétre kigombolják s kabátot

" alt="

"> vagyis utánajárnak

" alt="

">
Más:
Ez adózási és nem könyvelési kérdés.
Megint más:
Ez a szabály -tudtommal- a tudás alapú játékokra nem vonatkozik, vagyis a Nestle netes játékaira sem (csak helyes válasz esetén lehetett nyerni). Szvsz ezt az apróbetűst a nestlések átugrották.
http://nescafe3in1-effekt.hu/miez meg itt van ez is...
háát aki ezt a törvényt kitalálta az se sokat gondolkodott...
no mindegy ez legyen az életbe a legnagyobb gondom

" alt="

">
Nem ők tehetnek róla, hanem a trv. alkotók.
most jut eszembe... itt van még a spar-nestlé-aquarel játék is ..

" alt="

">
ajjaj van gond

" alt="

">
ilyen baromságot..
most már a nestlé is vaakarja a fejét mi legyen

" alt="

">
az hogy a sulim könyvelője fejvakargatás közepette probálta megfejtei egy dolog, de hogy ők se értik??

" alt="

">

" alt="

"> mindenki nevében játszok tehetek rólaa hogy csak én nyerek??

" alt="

">
Olyan nagy a család, miért nem játszik más is?
2011. január 1. napjával megváltozott adójogszabályok értelmében egy Játékos évente legfeljebb három alkalommal részesülhet adómentesen a minimálbér 10%-ának (7800,-Ft-nak) megfelelő, vagy annál alacsonyabb értékű ajándékban azonos kifizetőtől.. a francba, már 2 nescafét meg 2 boci ajit nyertem... afrancba

" alt="

"> már nyerni se érdemes

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások