Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 176 / 232 oldal |
Újabb kóddal sem jött össze. De most tovább írta ki, hogy küldés... Lehet, hogy közelítettem az időpontot?
Sőtt durvábbat is csinálhat!
És nekik nem érdekeük,hogy egy kis lelkes csapat vigye el az ajándékok nagy részét,hisz akkor nem érik vele el a célt
Ez nem adakozó,hanem promóciós játék.
És nekik nem érdekeük,hogy egy kis lelkes csapat vigye el az ajándékok nagy részét,hisz akkor nem érik vele el a célt
Ez nem adakozó,hanem promóciós játék.
visszaolvasva az egészet, asszem tévhitben éltek. miért törvényszerű az, hogy csalnak, azért mert ti/mi nem nyertek/nyerünk most???? más nem játszhat????? silvernek igaza van, lehet, hogy most többen kaptak rá a játékra, és lehet, hogy ezért nem nyerünk. miért kell mindenben csak a rosszat meg a legrosszabbat látni???? ti kartonszámra veszitek a csokit, és minden percben rajtra készek vagytok??? én nem. jó nektek, hogy ennyi időtök van...
Évi:az sincs benne, hogy ne módosíthatná 

Igem csak akkor még kevesebben játszottak
És igen függhet azon hogy milyen sebességű a neted,és az adott pillanatban esetlegesen mennyien csatlakoznak a honlaphoz,mégha nem is játszanak.
És igen függhet azon hogy milyen sebességű a neted,és az adott pillanatban esetlegesen mennyien csatlakoznak a honlaphoz,mégha nem is játszanak.
nem nyert még mindíg senki??
Évi, nem a szerver óráját változtatták meg, hanem azt, amit a honlapon látunk. A kettő nem ugyanaz.
Sajnos
Sajnos
nálam is jót mutat
Egy pillanat!
A játékszabályzatban tehát az áll, hogy a szerver órája a mérvadó. Azt azonban a játékszabályzat sehol nem tartalmazza, hogy a szervező egyoldalúan és önkényesen módosíthatja, azt ne mondjam, manipulálhatja, hogy a szerver órája egyik héten így járjon, másik héten amúgy, ha nem tetszik a szervezőknek, hogy egy nyereményes oldal lelkes tagjai (ki hinné?) nyernek
Ha a szerveróra a játék kezdetekor elindult, akkor egy hét elteltével náluk már nem működik az időszámítás? Nem 60 másodpercből áll tovább egy óra? Ez nevetséges!
EZZEL lehetne valamit kezdeni a SZF-nél! A játékszabályzat azt sem tartalmazza, hogy van egy beetetési (azt ne mondjam: becsokiztatási) fázis, aztán utána új időszámítást indítanak! A fórum tartalmazza a valós idejű hozzászólásokat. A szerver óráját pedig igenis megváltoztatták eszerint menetközben. Szerintem!
A játékszabályzatban tehát az áll, hogy a szerver órája a mérvadó. Azt azonban a játékszabályzat sehol nem tartalmazza, hogy a szervező egyoldalúan és önkényesen módosíthatja, azt ne mondjam, manipulálhatja, hogy a szerver órája egyik héten így járjon, másik héten amúgy, ha nem tetszik a szervezőknek, hogy egy nyereményes oldal lelkes tagjai (ki hinné?) nyernek
Ha a szerveróra a játék kezdetekor elindult, akkor egy hét elteltével náluk már nem működik az időszámítás? Nem 60 másodpercből áll tovább egy óra? Ez nevetséges!
EZZEL lehetne valamit kezdeni a SZF-nél! A játékszabályzat azt sem tartalmazza, hogy van egy beetetési (azt ne mondjam: becsokiztatási) fázis, aztán utána új időszámítást indítanak! A fórum tartalmazza a valós idejű hozzászólásokat. A szerver óráját pedig igenis megváltoztatták eszerint menetközben. Szerintem!
Oké, akkor csak a Safarit utálja
Bocs 
Bocs 
Nálam jót mutat.
11:28
11:28
kacs, te itt tényleg a pontos időt látod?
Nálam most:
A pontos idő Budapesten: 21: 45:31
2001.12.13.
Az Ön gépén az idő: 11:26:39
2006.04.18.
Nem is tudom, szerintem a gépem pontosabb
Nálam most:
A pontos idő Budapesten: 21: 45:31
2001.12.13.
Az Ön gépén az idő: 11:26:39
2006.04.18.
Nem is tudom, szerintem a gépem pontosabb

Ezen az oldalon a pontos budapesti idő látható. Ez lehetne a kiindulási alap. Ha ezt nézi mindenki a beküldéskor, hamarabb meglesz a nyerő idő.
http://www.pontosido.hu/ts/time1s.cgi
http://www.pontosido.hu/ts/time1s.cgi
Szerintem olvastak bennünket (időkérés, technika stb) és azért variálták meg az időt
silver
Ma kb. 10-semmi
egyébként ha értesz kicsit a gépekhez, az én internetkapcsolatom gyorsaságától is függ a beküldés? Tehát ha jókor kattintok csak lassú a gépem akkor sem nyerek?
Bár a múlt héten is ez a gépem volt és akkor nyertem zsinórban...
Ma kb. 10-semmi
egyébként ha értesz kicsit a gépekhez, az én internetkapcsolatom gyorsaságától is függ a beküldés? Tehát ha jókor kattintok csak lassú a gépem akkor sem nyerek?
Bár a múlt héten is ez a gépem volt és akkor nyertem zsinórban...
Amúgy mostanában milyen arányokban van a nyerés már aki játszik
na ne, ezt eddig nem is figyeltem..."elküldve", ez jó...köszi az infot
bár én asszem a múltkor sms-en keresztül nyertem...
bár én asszem a múltkor sms-en keresztül nyertem...hopehelyke
Onnan, hogy mikor nyersz a honlapon a mostanában szokásos sajnos... helyett azt írja ki hogy elküldve!
Az hogy mikor érkezik meg nem érdekes.
Onnan, hogy mikor nyersz a honlapon a mostanában szokásos sajnos... helyett azt írja ki hogy elküldve!
Az hogy mikor érkezik meg nem érdekes.
a nyerő sms azonnal érkezik? semmi eltérés nincs a beküldés meg az értesítés között? honnan tudjam, hogy pontosan mikor nyertem? ez eléggé nehezen követhető...
silver
Igazad van, én sem gondolom hogy bárhová fordulhatnánk.
Birka7-nek viszont igaza van, ha egyszer megtudjuk hogy mikor vált a szerveróra akkor azzal már lehet kezdeni valamit
Igazad van, én sem gondolom hogy bárhová fordulhatnánk.
Birka7-nek viszont igaza van, ha egyszer megtudjuk hogy mikor vált a szerveróra akkor azzal már lehet kezdeni valamit