Jól értem?Ők hibáztak és a nyertesek viszik el a balhét?Ha jól belegondolok az összes kódra mondhatják,hogy nem elsőre beküldött.Én nem tudom bizonyítani, akkor nyitottam ki a palackot.
Az ellenőrzésükhöz meg túl kicsi vagyok.Még a végén kitalálják,hogy vissza az egész,újrainditják a játékot,akik eddig nyertek megint a nullán állnak!Szép buli lenne!
A Pepsi megint bebizonyította számomra mennyire lüke. A barátnőm játszott többször és már kínomba felhívtam ugyanmár mikor teszik fel a nyomorult nyerteslistát.
A Humán Telexből Keményesi, v. Kéményesi Nikolettel beszéltem. Lesz nylista ezen a héten csak vizsgálódnak a rendszerben visszamenőleg.
1 kód csak egyszer érvényes mondta. Kérdeztem, hogy akkor többszáz embert újrahívnak, hé te nem nyertél, és több százat meg felhívnak hé te mégis nyertél?
Azt mondta annyit nem kell.....
De könyörgöm akkor csak szúrópróbaszerűen??????
Meg ha ezen a héten feldobnak egy új listát akkor már hívogatni kellene az új pácienseket. ...és hívtak vkit????? Össze vissza beszélnek.
Egy közlönyt fognak feltenni az oldalra, úgy mint a fundango, hogy kiegészítette a jszabályt. Illetve, hogy mit és hogyan tett, vagy tesz. Aki kiváncsi a mobilszámára priviben megadhatom....Nekem is simán megadta a központuk mert csak mobilon elérhető a csaj. Csak azt nem értem, azt hiszik akik már egyszer nyertek ezt benyelik?

" alt="

"> Engedte a rendszer így nem a játékos a hibás. Szerintem.....
Nyert valaki az elmúlt néhány napban?Legyen oly kedves és jelezze,hisz így nyerteslista nélkül olyan a játék mintha vakon vezetnék.Semmi biztos,ha koppan megállok.Csak én nem koppanni szeretnék hanem telefont nyerni.Van még remény??
Lehet, hogy a Pepsi egyszerűen megoldotta a kérdést: nem teszi közzé a továbbiakban a nyerteslistát.
Tényleg senkit sem hívtak? Van egy 5 munkanapos határidő, amit elvileg tartaniuk kell(ene)... Igaz, még nem telt le.
Semmi hír az új nyertesekről?Vagy már nem lesz nyerteslista?Tudtok valamit?
Tudom nem ide való, de Sony W810I A davinci kóddal.

igen, nekem sincs sok, bár többszörre elosztva... ez lenne az első telefonom, az "új rendszer" óta talán lenne egy kis esélyem

Ditke62!
Szerintem vagyunk igy egy páran... Én is küldtem be egy párat, bár nem sokat, inkább Fortunára bizom, de én is örülnék ha lenne végre újabb nyerteslista
Hívtak már ma valakit???
Vagy már be sem merik írni
Csak mert én is küldtem be párat és jó lenne tudni hogy van-e még remény...
Ó, akkor vak vagyok...
Köszi!
igen, ott vannak a régebbi nyertesek.
fozo.gabi
Én az eddigieket látom, de újak nincsenek fent.
Hahó!
Ti láttok nyerteseket az oldalon?
Mármint az összes nyertest, mint régen?
A játék biztos megy, ne aggódj!
Csak a sorsolással vannak elmaradva, valószinű az átállás miatt.
Vagy minek nevezzem...
Tudtok valamit? Megy még a játék egyáltalán?
Érdemileg nem kívánok a témához szólni, de azért legyünk pontosak, pláne ha hivatkozunk valamire. Az ártatlanság védelme biztos nem mond nekik semmit, ugyanis az az ártatlanság vélelme. Ami annyit tesz: senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg. Addig max. alapos gyanúról beszélhetünk.
Nevetséges, hogy egy nyomorult játék miatt vérremenő harcok folynak. Ki a fenét érdekel, hogy nyerek-e vagy sem, Veszíteni nem veszítek semmit és ez a lényeg szerintem. Ha mások tisztességtelen úton jutnak nyereménytárgyakhoz, hát egészségükre, legyenek vele boldogok, és kívánom nekik, hogy sose legyen nekik több...
zeux Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:59
Erről nem én tehetek...... csak kár, hogy valaki nem nyer és a másiktól sajnálja !!!
ildicc Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:56
látom, szerencsés társaság vagyunk, ha a sürgős segítségek topic ilyen nagyon "fontos" dolgokkal van tele...
zeux Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:43
Nem, és nem is ismerem Öket de, had nyerjenek. ......
ani-ha Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:42
Miért kell (játék)szabályokat hozni, és aztán azokat nem betartani/betartatni?
Miért kell ügyeskedni és kiskapuzni?
És miért kell irigynek nevezni, ha nem ujjong valaki a kiskapuzó ötödik-hatodik-tizedik nyereménye láttán?
Mert ilyen véletlenek nincsenek.
judit... Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:41
upsz...ez a PEPSI topic???
subu Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:36
zeux, csak nem a családba tartozol?
Ha igen,egészségedre
zeux Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:33
Miért kell irigykedni ?
looser Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:30
A program:
http://www.dbsco.net/pepsi/InstallPepsiWinners.ex
e
A program indítása után egy gombot kell csak megnyomni a képernyő balfelső részén és voila, ott vannak a nyertesek, rendezgetni az oszlopok fejlécére való kattintással lehet, csoportosítani pedig úgy, hogy az oszlopokat a megfelelő helyre mozgatjuk... Mindenkinek kellemetes böngészést.
ani-ha Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:26
Mégiscsak jó 5let volt elmenteni a listát. Látom többek fantáziáját megmozgatta.
Nekem inkább a vérnyomásomat mozgatja, felfelé, mikor nézegetem.
Elfoglaljuk magunkat addíg, míg nem sorsolnak újra.
looser Hozzászólás - 2006. június 03. :: 21:16
Érdekel valakit egy olyan program, amelyik online lekapja a nyertesek listáját az officiális pepsi spíler honlapról, és egy táblázatban böngészhet, nyertes nevére csoportosíthat, kedvére? Tanulságos... Tomka Jánosék pl. összesen 15 telefonnál tartanak... Lehet, hogy elromlott a mikrosütőjük is a sok telefonnal akarják a sugárzást pótolni
BlackIce Hozzászólás - 2006. június 03. :: 13:39
Sziasztok!
Nekem Sikerült leszednem a Pepsi Nyertes listát.
Igaz kicsit átkelett böngésznem a weboldal, illetve az swf programkódot
Jahh meg utána egy 10 perc volt excellben mire okés lett.
Akinek kell írjon! mailt és elküldöm excellbe.
BlackIce°
katalina, bye - a könnyeket később...
Segitség ! Most vége a játéknak vagy csak nem irják ki többet a nyerteseket ? Én tegnap beküldtem egy kódot, most kárba vész ?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások