Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 176 / 761 oldal |
Ingyenes belépőjegy a mohácsi történelmi emlékhelyre egy alkalommal egy fő részére érvényes dec.31-ig. válaszborítékért felajánlom
Spar, Tesco, Mol teli pontgyűjtők. (postaköltségért)
Mozijegy elkelt
2 mozijegy átadó a ma esti Női szervek c. amerikai filmre. 2013. 07. 02. 19.00 óra Cinema City Alle 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10
Spar Kappa pontokat adok,
gyermelyi elkelt.
40 pont gyermelyi.
Maradt egy Pöttyös 20 %-os LIBRI kuponom, ami ma éjfélig érvényes.
Írj, ha érdekel!
Írj, ha érdekel!
csengetyu, nagyon szívesen!
" alt="
">
" alt="
">Richard Armitage dedikált fotót kaptam a napokban Angliából.Kb egy évvel ezelőtt futott néhány jó filmje a sármos színésznek (pl.Strike Back-Irak,Afganisztán), erre gondoltam egyet és írtam az autogramcímére.Lám,némi késéssel,de megérkezett a válasz. Időközben sokkal fontosabb és érdekesebb hobbit találtam, ezért szívesen átadom egy gyűjtőnek a fényképet.
Pick receptkönyvet szívesen átadom, cserébe egy "köszönöm"-öt kérek (vagy amit felajánlasz, nyereményakciós blokk/kód). Személyesen Bp. XII-kerületben, Tusnádi utcában átvehető, nem postázom, el nem viszem sehova. Megértést köszönöm.
DM kuponjaim elkeltek.
A mozijegy elkelt
otp klub kuponok, ilyenek:
https://www.otpbank.hu/static/otpklub/sw/file/kav
eszunet_20130604.pdf
+ elmü kuponok
https://www.otpbank.hu/static/otpklub/sw/file/kav
eszunet_20130604.pdf
+ elmü kuponok
baaaaby
Én elfogadom a gyermelyit
Én elfogadom a gyermelyit
sziasztok
van 20 pontom a gyermelyi tészta-haszon akcióban. tudom, nem sok. de hátha valakinek csak ennyi hiányzik, hogy beküldhesse..
" alt="
">
van 20 pontom a gyermelyi tészta-haszon akcióban. tudom, nem sok. de hátha valakinek csak ennyi hiányzik, hogy beküldhesse..
" alt="
">2 jegy átadó a Szörny egyetem filmre. Június 25. szerda 18 óra, MOM park mozi 5. terem. XII. Alkotás u. 53
Nem késő, mert még ma feladom elsőbbséggel, holnap odaér..
maira már késő
Nagyon sok DM kuponom van, amit ebben a hónapban lehet beváltani.
Írj, hogy mi kell.
Válaszborítékért odaadom.
Írj, hogy mi kell.
Válaszborítékért odaadom.