Sada!
A READER'S DIGEST KIADÓ 20. sorsolása melyik évben volt?
A READER'S DIGEST KIADÓ 20. AJÁNDÉKSORSOLÁSÁNAK NYERTESEI
http://hun.rd.hu/sorsolas/
Szerintem csak címlistákból próbálkoznak új vevőket keresni, de ettől még sorsolnak. http://hun.rd.hu/sorsolas/ www.rd.hu
A nagymamám egyszer visszaküldte és küldtek neki egy órát, pedig nem rendelt semmit, valószínűleg nyeremény volt, de ennek már sok éve...
Kedves mollyka
ez a "tisztelt" könyvkiadó a nagypapámnak is küldött ilyen levelet.
Rettenetesen felháborodtunk, és egy igencsak nem finom levelet írtunk nekik. Tudniillik a nagypapám ekkor már elhunyt, nem egész egy éve 78 éves korában .

mollyka!
Minden évben azt ígérik, hogy decemberben sorsolnak.......
A Reader's Digest könyvkiadó játékán játszottam már több mint egy éve. Rengeteg levelet küldtek különböző drága könyvajánlatokkal, és nagy nyerési lehetőségekkel. Állandóan különböző papirokat kellett adott határidőkre visszaküldeni, és lehetőleg könyveket is rendelni. A játék fődíjai pénznyeremények lettek volna.Röviden, idén januárban derült ki számomra, hogy valószínű itt nem is volt és nem is lesznek kisorsolva az igért nyeremények., mert olyan rokonom is kapott leveleket mint játékos,aki már 15 éve külföldön él, és soha nem vett részt ebben a
játékban. Az idén érkezett ujabb visszaküldendő papirokon már egy újabb sorszámú játék sorsolásáról írnak, mintha az előző nem is létezne. Levét írtam a kiadónak, azonban mai napig választ nem kaptam. Aki ettől a kiadótól kap levelet, és nem akarja növelni a posta levélforgalmát, ajánlom, hogy dobja a kukába a leveleket. Én legalábbis ezután ezt teszem.
XII. kerületi Reálban (Maros u. Csaba u. sarok) még mindig nincs akciós sonka és Fanta, "négykézláb" kellett kúsznom-másznom 2 coláért, jól sejtettem tegnap, hogy a végén már az sem lesz.
Különben állítom, hogy ez a legborzasztóbb Reál, sajnos ez van közel hozzánk. A felvágottas-pultnál dolgozó nő majdnem megölt, hogy csodálkozni mertem azon, hogy még ma sincs sonka. Fel volt háborodva, hogy csodálkozni merek, azt mondta az akció CSAK tegnap óta tart és hol van még a 24.-ike??
Majd a pénztáros olyan blokkot adott aminek nincs fejléce, tehát nem derül ki belőle, hogy valóban Reálban vásároltam. Nagy kegyesen lepecsételte, de nem volt hajlandó új normális blokkot adni. Ő is majdnem megölt és közölte, hogy most cserélte ki a szalagot a gépben ez van!!!!
Azt pedig tapasztalatból tudom, hogy náluk nem okozna gondot új blokkot adni, többször láttam, hogy a tévesen beütött blokkokat nem sztornózzák le, csak símán összegyűrik, bedobják a szemétkosárba és készítik is a másikat. Képzelhetitek még mik mehetnek ebben az üzletben!!!!!!!!!!!!!
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy ebben a Reálban egyik dolgozónak sem volt gyerekszobája.
szegeden már nincs panda

tegnap próbáltam
Sada
Már megvan a panda, tényleg szuper minőség! Kicsit nagyobb, mint anyukám mondta és jó puha szőrös! Szerintem nyugodtan cseréld be, érdemes! Visszavontam minden rosszat, amit gondoltam!

Egyre inkább tetszik a csere ötlete!
Sada!
Nekem a gyerek azóta le nem teszi a pandáját!
Nagyon aranyos és nem "távolkeleti minőség", azaz nem kínai tömegcikk, hanem eredeti holland termék!
Hát a Fittness Company "ajándékcsomag" se nagy etwas, egy árva videokazetta... Ne legyünk elégedetlenek, de azért pontosabban is meghatározhatták volna, miket takar az ilyen-olyan ajándékcsomag, gyanítom, nem sokan tettek volna pontot rá, ha előre tudják, mi is lesz benne

Trixi1:
Én Cerbona csomagot nyertem a Labirintus játékkal, de sajnos még nem kaptam meg, így nem tudok nyilatkozni, hogy mi van benne!
Ha esetleg valaki már megkapta, elmondaná, mit tartalmaz a csomag!
Köszönöm!
Kera - a semminél jobb a tusfürdő, vigasztaljon, hogy sokan még ezt sem nyertük, de én is valami ütősebbre gondoltam, pl. parfüm - itt le is álltam gondolatban. Van aki ezen a játékon valami jó kis nyereményt kapott?
betti79
Igaz nem túl nagy a panda, de nagyon szép pihe-puha állatka szerintem. Legalábbis nekem tetszett.
Megkaptam a startlapon nyert "márkás kozmetikum" katergóriában lévő ajándékomat. Ez a pozitívba illene. De: egy papírzacskóban egy diesel tusfürdő... hát ezért nem sok értelme volt ennyit görcsölni a puzzle darabokkal. Ahogy hallottam ennél még a startlap ajándékcsomag is többet ért, pedig alacsonyabb kategóriában volt.
sada
Sajnos még nem tudom pontosan, mert nem értek még haza, csak telefonon beszéltünk, de anyukám azt mondta, hogy kb. 22 cm. Én nagyobbat vártam, őszintén megmondom!
betti79
Mekkora a Panda?
Nagyon gondolkodom a cserén...
Tegnap volt a férjem a Mammut 2-ben, hogy beváltsa a rossz Nokia telefonunkat a plüss pandára. Azt üzletben először csak hümmögtek, aztán kijelentették, hogy nincs nekik csereállat! Erre ma, amikor anyukámék Pécsett voltak, ott beváltották a pandát. Elmesélték, hogy Pesten tegnap hogy járt a férjem, erre csak azt mondták, hogy pedig ha a neten a listában szerepel az üzlet, akkor lennie kell állatnak! Szóval ennyit a tisztességről megint!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások