na most már teljes a képzavar a nestle-boci-navi ügyben

" alt="

">
a Boci nekem ezt múúzta nekem :
A játékszabályzatunkban benne van, hogy egy játékos legfeljebb háromszor nyerhet (Feldobox ajándékkártyát vagy csoki csomagot), tehát ezek után nem kell adózni.
???? most akkor??
mi a túrónak küldték a levelet?

" alt="

"> fila táska

" alt="

">
bocs

" alt="

">
kicsit off, de hátha:
Divat/trend témában szakértő embert keresek, aki tényleg nyitott szemmel jár a világban (de inkább idehaza): stylist, díszlettervező, újságíró, stb .
Alapvetően azt szeretném megtudni, hogy egy divatban / öltözködési stílusokban jártas szakember miként látja az utca emberének a divatját/öltözködési stílusát. Milyen szegmenseket/stílusokat lát-ismer, milyen változásokat tapasztal, hogyan terjednek a divatirányzatok, mely márkák lettek mostanság felkapottak, melyek kerültek a „süllyesztőbe”, stb. Egy rövid interjút szeretnénk vele csinálni - lehetőleg Budapesten, vagy skype/telefon
tucnis!
Kaptál már segítséget?
Sziasztok
Tudnátok segíteni, hogy melyik diavetítő a jobb, a space vagy a kvant?
Sziasztok!
Megírná Nekem valaki priviben, hogy Kubik Ilona-nak mi a Nick neve vagy email címe?Küldött cserét és szeretném megköszönni illetve válaszolni a borítékban írt levelére,mivel Én nem kapom meg email leveleit.
Köszönöm!
Jelica!
írtam, hogy küldöm.
Nagyon szívesen.
Keresek olyan ismert fórumost, akinek van kisgyermeke és feltöltené nekem (saját nevére) a picuri oldalra Johnson's blokkokért járó pontjaimat.
keresnék 2db belépőjegyet a jövőhétvégi gyerekvilág kiállításra.lenne valakinek?mit szeretnél érte?köszönöm szépen!!
bozsijuci hálás köszönet a segítségedért!

" alt="

">
A hálám folytatódik a jövő héten is

" alt="

">
Ha jól láttam vannak Kazincbarcikai fórumosok is,tőlük szeretnék munkanélküli ügybe e-mailben érdeklődni.
A mai NS megfejtést elküldené valaki? A holnapival vagy a hétfőivel viszonoznám

" alt="

"> Köszi
törpi
Nem. Volt már a link.
Csak a lefelejtett 2. g-n pislogtam:
Kellogg’s
Keresem Szikszayné Máriát, ha valaki tudja az e-mailjét kérem adja meg. Vagy ha látod írj! Csak szeretném valahogy meghálálni a kedvességedet!

" alt="

">
http://www.facebook.com/KelloggsReggeli?sk=app_178394
568905257
erre gondolsz sada,hogy nincs beírva??
Kellogg’s

" alt="

">
Dinus73!
IMAGE FACTORY
1026 Budapest, Garas u.1.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások