A szegénységi bizonyítványa meg szerintem mindenkinek megvan... vkinek sok, vkinek kevés... de a az észjátszás az megy...
Pl: én 2004ben költöztem oda ahová... 25 évesen, elfogadtam h. a régi, ráadásul jóval idősebb házbéli lakosok piszkáltak.
Mindenért, közös költség, hova dobom a tejes dobozt, a pet palackot, ne locsoljak stb...
Eltelt 16 év...
Egyik szomszédom 1,5 millió közös költséggel tartozik mint kiderült...
Ő piszkál legjobban mindenkit még napjainkban is... az aki kb. 10 éve nem fizet. ...és azért mert ő már 34 éve itt lakik és?????
Életében nem dolgozott, gyeden, gyesen, majd ápolási segélyen élt.
Meg anyuka nyugdíján...
Kérdeztük is anyukát majd elásod a pincébe....?
Anyuka meghalt, munka büdös, árulja a kérót, mert ugye lassan jön a végrehajtó... de észosztás az van. Még mindig...
Kérdeztem miért nem dolgozik? Mert asztmás... fullad a lépcsőn... kollégám is az, sőt sokaknak fáj a lába... én is fulladok ha fel kell menni a lépcsőn...

" alt="

">
Mindenki szemetét áttúrja ki, mit, hová, jó kukába dobja e bele...

" alt="

">
Én már úgy várom h. elköltözzön.

" alt="

">
Ahhoz meg aztán nem értek, hogy termék rendelés, és utána vissza aztán kérem vissza a pénzt.
Mivel utálok visszavinni bármit, mert ennek aztán nincs kultúrája...
Húzzák a szájukat, levásárlási lehetőséget ad, amikor én kp-t... és volt aki letagadta h. nem nála vettem, hiába van blokkom. Más terméket vittem be...
A Renoba a cipőt visszavittem fél év garancia, nem bírt ki fél évet, az eladó utána nem köszönt...
Playersroomnál is voltak gondok, levegő jött ki a cipőből amikor rá lett lépve, azaz nem jó a ragasztás, a fickó kitért a hitéből, neki is ilyen cipője van azzal nincs gond...
Szóval a másik oldalról is lehetnek történetek, hozzáállás problémák.