Bakka
Csak a tisztánlátásért: olvasd még el légy szives a játékszabály 13. pont utolsó mondatát. Erről beszéltem.
Nem akar senki senkit perbe fogni.
Legfeljebb akiket megrágalmaznak.
A játékszabályhoz tartja magát (amiben benne van, hogy egy kódot csak Nem véletlenül idéztem be szó szerint. Nem ez van benne.
Szóval várunk és beszélgetünk.
Amennyiben ez a "beszélgetés", akkor nekem itt a vége.
Peace.
Bakka, a megalapozott polgári per a pepsi dolga bár sztem ha feltörték a programot, nem lesz per, simán nem adják oda a mobilt és kész.
Végezetül mielőtt elhagyom ezt a hiénákkal teli fórumot, nem mi döntjük el hogy mi törvényes, azokat megalkották és be kell tartani, csak akkor van értelme.
Bakka
Nem akar senki senkit perbe fogni.
Arra várunk, hogy mit lép a Pepsi: A játékszabályhoz tartja magát (amiben benne van, hogy egy kódot csak az első beküldésnél tekintenek érvényesnek), vagy az ettől eltérően megírt rendszerhez, ami elfogadta a kódok többszöri regisztrálását.
Ha marad a nyerteslista, akkor felmerül, hogy mi van azokkal, akik szabályszerűen játszottak. (Bennem legalábbis felmerül.)
Ha visszamenőleg kiveszik a többszöri beküldéseket, és ezeket az időpontokat újrasorsolják, vagy a végső sorsolásnál osztják ki ezeket a telefonokat, akkor az első beküldések egyforma eséllyel játszanak.
Ebben az esetben akár perelhetnek is azok, akiktől elvették a telefonokat. De ezt már a pepsi intézze a nyereményjátékon kívül (ha esetleg elveszíti).
Szóval várunk és beszélgetünk.
Sikerült az egyetlen dologra reagálni, ami emocionális volt és nem racionális. (Vagyis ott törvényesen jártak el, ez igaz, de a III. Birodalom is törvényesen tette azt, amit tett.)
Csak a tisztánlátás kedvéért:
Ha tetszik, ha nem, vannak milliomosok. Ha tetszik, ha nem, ugyanúgy játszhatnak, mint te is. És ha többet játszanak, több pénzt és időt fektetnek be, nagy valószínűséggel többet is fognak nyerni.
Nincs vétkes, nincs bűnös, csak azok, akik rágalmaznak. Egyedül őket lehet polgári perbe fogni. A sokszoros nyertesek is ártatlanok, ugyanúgy ahogy az egyet sem nyertek (mint én is), ha betartották a játékszabályokat. Aki nem, azt lehetne megalapozott bizonyítékokkal perbe fogni.
Pityu
Andi81, egy fenéket, csak már unom hogy áldozatot játszanak a milliós mobil nyertesek!
Bakka, vannak dolgok, amikben egyetértek veled, de a vétkest nem mentesíti a vétek alól az ha nem ismeri a törvényeket. vagy törvényen kívülinek hiszi magát mint itt némelyek.
Ha engedély nélkül építkezel egy tengerparton, számíts rá hogy le fogják bontani, nagyon jól tették, egy jogállamban éppen ez a rend és nem az ami nálunk van, hogy mindenki azt csinál amit akar! Egy élsportolójuk nyaralóját ugyanúgy lebontották ott mint a magyarokét, ha olvastál erről, magad is tudod.
A program:
http://www.dbsco.net/pepsi/InstallPepsiWinners.ex
e
A program indítása után egy gombot kell csak megnyomni a képernyő balfelső részén és voila, ott vannak a nyertesek, rendezgetni az oszlopok fejlécére való kattintással lehet, csoportosítani pedig úgy, hogy az oszlopokat a megfelelő helyre mozgatjuk... Mindenkinek kellemetes böngészést.

Én ugyan nem nyertem egy telefont sem az általam küldött néhány kóddal, azonban ez az igazi jó magyar mentalitás felháborít. Csak ezért regisztráltam és ezért szólok hozzá, azt hittem itt arról beszélgetnek, hogy ki milyen taktikával játszik, mennyi időt és pénzt áldoz rá stb.
1. Akik többször nyertek, azokat nyilvánosan csalóknak nevezik. Bizonyíték nélküli vádaskodás = rágalmazás. Ismerős a Ptk.-ból azoknak, akik ezt teszik? Netalán úgy gondolják, hogy a többszörös nyerteseknek kell bizonyítaniuk egy jogállamban azt, hogy ártatlanok? (Gondolom az ártatlanság védelme sem mond sokat számukra.)
2. Weboldal feltörése. Igen, ez komoly dolog. Csak éppen nem történt meg, a Pepsi ilyen hírt nem közölt. Ha mégis, keressék meg és vonják felelősségre, aki ezt tette, teljesen jogos. (Másrészt gondolkozzon már egy kicsit, aki ilyet állít... Mire lenne jó? Feltölteni ezer kódot a hozzá tartozó kupak nélkül? Névvel, címmel, telefonszámmal ellátva? Mikor az alapszabály az, hogy "ne hagyj nyomot". (Bárhol utána lehet olvasni, mielőtt esetleg engem kezdenek el rágalmazni, hogy hacker / vagy inkább cracker/ vagyok.) Összehasonlítani ezt hitelkártya csalással vagy illegális szerzett adatokkal... ég és föld.
3. "A Játékos egy regisztrációs jelszóval egy kódot csak egyszer küldhet be, azonban különböző kódokkal, de ugyanazzal a regisztrációs jelszóval (azaz mobiltelefonszámmal) többször is játszhat." Megszegte valaki ezt a szabályt? Vagyis egy regisztrációs jelszóval többször sikerült neki ugyanazt a kódot beküldeni? Hát nem igazán, mindenki találkozott már véletlenül gondolom a használt kód üzenetével. (Én is.) Akkor miről megy a vita? (Javaslom Amszterdamban egy coffee shopban előadást tartani arról, hogy ott ne forgalmazzanak már füvet, mert a "játékszabály'" nem írja, hogy lehet. Nem is tiltja. Tolerancia, jelent ez a szó valamit azoknak, akik sorozatban rágalmaznak másokat? Ha azt hiszik, hogy ezt büntetlenül lehet tenni, nem, nem lehet. Még ha külföldön élnék, ott is beperelhetnélek ezért.)
4. Ez az a nép, amely még saját magával szemben is ellenséges. Röhög a lerombolt horvátországi ingatlanokon /úgy kellett a burzsujnak/, nem nyújt kezet a határon túli saját nemzeti kisebbségének /népszavazás/, lehetne sorolni. Elkeserítő.
Végezetül mindenkinek, aki a játszik és nem nyert, vagy már nyert, kívánok sok szerencsét. Magamnak is.
Pityu
engem érdekelne,de tök hülye vagyok a géphez.
Érdekel valakit egy olyan program, amelyik online lekapja a nyertesek listáját az officiális pepsi spíler honlapról, és egy táblázatban böngészhet, nyertes nevére csoportosíthat, kedvére? Tanulságos... Tomka Jánosék pl. összesen 15 telefonnál tartanak... Lehet, hogy elromlott a mikrosütőjük is a sok telefonnal akarják a sugárzást pótolni

Elnézést, hogy a csapos közbeszól, akkor most lehet játszani a pepsivel?
A tegnapi hozzászólásokhoz! Amit írtam kódot!
Van megfejtése de számomra is nehéz lenne!
Jó volt a beszólás!
,,Ez a Da Laci kód"

BlackIce: maradok.

Hali, válaszolok egyben
1. Reácska elmész te a...
2. Katalina pereskedni nem érdemes
Viszont érdekes hogy a sorsolásról nem sokat írnak a Játékszabályzatban.
Engem pl érdekelne hogy SZF köteles e a játék. Vélhetően igen, mert vásárláshoz kötött. Ha SZF köteles akkor minden sorsolásnál ott kell lennie közjegyzőnek, és minden sorsolánál készül egy jegyzőkönyv, amiben benne van a játékszabály is.
A játékszabályban benne van hogy egyedi kódok vannak, ha az az álláspont hogy egy kódot több számról be lehet küldeni akkor okés a lista és mindeki kap telefont, ha utólag kiderül hogy egy kódot több számról is elfogadtak, annak ellenére hogy a a közjegyző álltal hitelesített jegyzőkönyvekben egyedi kódról van szó, akkor viszont érvénytelenek a sorsolások.
Ha meg SZF köteles és nem jelentették be akkor büntit fizetnek.
Pereskedni felesleges de SZerencsejáték Felügyeletre rá lehet bízni a dolgot

Arra gondoltam, hogy az irigyek megnyugtatására létre kéne hozni egy új topicot. A címe: Nem nyertem.

Rengeteg hozzászólásom lenne benne.
leon utólag úgy gondolja, hogy ő a kis százalék...
leon szerintem nem használta volna a kiskaput.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások