Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 177 / 9366 oldal |
Az instagram fiókot Németországban csinálták, az nem épp Kecskemét.
Hát ha nem kellett előre utalni/fizetni akkor lehet mégicsak nyertél ?
Hamar kiderül!
Hamar kiderül!
anyóka !
Igen rendes üzenetet küldtek,leveleztünk, kérdeztem milyen telót nyertem pontosan, megírták a választ.
Személyesen szerettem volna átvenni Bp.-en azt mondták azt nem lehet, mert Kecskeméten vannak és online bolt, nincs kirendeltségük.
Kérdeztem ki fizeti a szállítást azt válaszolták azt Ők 4599ft, nekem csak a “csomagolási díjat” kell állnom a DHL-nek 349ft.
Kértek üzenetben nevet,címet , mobilszámot és e-mail címet .
Miután megadtam vissza írtak hogy holnap feladják .
Majd meglátjuk jön e valami?
Igen rendes üzenetet küldtek,leveleztünk, kérdeztem milyen telót nyertem pontosan, megírták a választ.
Személyesen szerettem volna átvenni Bp.-en azt mondták azt nem lehet, mert Kecskeméten vannak és online bolt, nincs kirendeltségük.
Kérdeztem ki fizeti a szállítást azt válaszolták azt Ők 4599ft, nekem csak a “csomagolási díjat” kell állnom a DHL-nek 349ft.
Kértek üzenetben nevet,címet , mobilszámot és e-mail címet .
Miután megadtam vissza írtak hogy holnap feladják .
Majd meglátjuk jön e valami?
Ránéztem az oldalra, jelentettem is.
Az nem volt gyanús, hogy egyedül ti játszottatok a nagy értékű telefonokért?
Az nem volt gyanús, hogy egyedül ti játszottatok a nagy értékű telefonokért?
Fáreó Kamu! Engedd el!
Szerintem ugyanaz a kamu mint amikor emailben jön, hogy az MPL - DHL egyéb szállítócégnél 349 Ft kifizetése után érkezik a csomagod.....
De egyébként rendes üzenetben személyesen írtak neked ?
De egyébként rendes üzenetben személyesen írtak neked ?
ezért kérdeztem,kissé furcsa az egész.
Ha nyerted ,miért kell fizetned ? Tudnod kell ,hogy nyereményért sosem kell fizetni !
Instán digital_magyarorszag oldalán állítólag nyertem 1 mobilt, szerintetek ez kamu?
DHL-el küldik a szállítást Ők fizetik 4599Ft
Nekem csak 349Ft-ot kell fizetnem a" futár csomagolásért, hogy a telefon biztonságosan megérkezzen".
Nevet,címet,e-mait és telefonszámot kértek.
Állítólag holnap feladják,de nekem elég gyanús.
Más nem kapott tőlük hasonló értesítést,aki játszott ott velük?
DHL-el küldik a szállítást Ők fizetik 4599Ft
Nekem csak 349Ft-ot kell fizetnem a" futár csomagolásért, hogy a telefon biztonságosan megérkezzen".
Nevet,címet,e-mait és telefonszámot kértek.
Állítólag holnap feladják,de nekem elég gyanús.
Más nem kapott tőlük hasonló értesítést,aki játszott ott velük?
Nagyon régi szokás itt, hogy a személyes linkeket csak a meghívós rovatba írjuk.
Szerintem itt már mindenki játszik a szallas.hu -n , azért nehéz új játékosokat találni.
Szerintem itt már mindenki játszik a szallas.hu -n , azért nehéz új játékosokat találni.
sada
Hát igen, próbálkozom, minden adódó lehetőséget kihasználva, időnként talán etikai normákat is feszegetve... (bocs, ha nem fér bele a fórum szellemiségébe. Eddig amúgy össz-vissz 1 támogatót szereztem a kitűnő cselemmel).
Hát igen, próbálkozom, minden adódó lehetőséget kihasználva, időnként talán etikai normákat is feszegetve... (bocs, ha nem fér bele a fórum szellemiségébe. Eddig amúgy össz-vissz 1 támogatót szereztem a kitűnő cselemmel).
TanteFanny napit nyert valaki?
Johnny-X
Ügyes trükk tinyurl-ba csomagolni a saját linket.
Ügyes trükk tinyurl-ba csomagolni a saját linket.
Igen , de egyébként Tante először biztos 6. volt ,és már ünnepek előtt 8. Szerepelt
Köszönöm, akkor még van miért várakozni 🙂
Valóban . Rossz dátum lett beirva a sorsolasoknál mert nem hétfőn hanem ma sorsolták az Igló fődíjat és különdíjat valamint a tante fanny fődíjakat
Tante ma sorsolta elvileg a fődíjakat és 5 napon belül értesítik a nyerteseket
zizke,
TanteFanny értesítést én is várom/vártam.
TanteFanny értesítést én is várom/vártam.
Screvo átpasszolt az Euronics-hoz, hogy ott panaszkodjak. Az eszem megáll. Nem ők a játék lebonyolítói?
Másik. Az MPL játékban azt írták 1-2 héten belül telefonálnak, hogy mikor lehet átvenni az utalványokat. Ennek 1 hónapja.
Másik. Az MPL játékban azt írták 1-2 héten belül telefonálnak, hogy mikor lehet átvenni az utalványokat. Ennek 1 hónapja.
Tesco Lays
Nem tudtam utolsó nap feltölteni a blokkot.Akkor írtam nekik. Nekem is ma jött a válasz ,hogy látják a rendszerben azzal a dátummal a pályázatomat( 12.30 ),szóval részt veszek a sorsoláson.
Azt azért láthatják mert aznap többször vásároltam és a többi blokkot már előtte nap feltöltöttem. Szóval 1 blokk kuka .Ugyanez volt a Nutellával is .
Nem tudtam utolsó nap feltölteni a blokkot.Akkor írtam nekik. Nekem is ma jött a válasz ,hogy látják a rendszerben azzal a dátummal a pályázatomat( 12.30 ),szóval részt veszek a sorsoláson.
Azt azért láthatják mert aznap többször vásároltam és a többi blokkot már előtte nap feltöltöttem. Szóval 1 blokk kuka .Ugyanez volt a Nutellával is .