Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 177 / 9335 oldal |
Lidl finish ajándék kártyát vár még valaki ?
Sziasztok!
Tesco-Regina nyereményjátékon nyert ajándékot vár még valaki?
Köszi a választ!
Tesco-Regina nyereményjátékon nyert ajándékot vár még valaki?
Köszi a választ!
Aki nyert Oonly vizet vissza tudta váltani a rekeszt?
Nekünk Intersparban nem vették vissza.
Nekünk Intersparban nem vették vissza.
Re.: Magic17
Ha egy piros üzentetre gondolsz, ahol a kitltött adataida látod SQL formátumban akkor ott az a hiba, hogy bár a születési évet úgy jelölte hogy opcionális de anélkül mégsem megy a feltöltés. Állítsd be a profilodban és próbáld meg újra a feltöltést.
Ha egy piros üzentetre gondolsz, ahol a kitltött adataida látod SQL formátumban akkor ott az a hiba, hogy bár a születési évet úgy jelölte hogy opcionális de anélkül mégsem megy a feltöltés. Állítsd be a profilodban és próbáld meg újra a feltöltést.
A Verbena nyereményjátékban kötelező feltölteni a blokkot. Nekem mégsem engedi . Kiírja hogy hiba. Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm. Már elég rég volt.
https://www.webnyeremeny.hu/old-spice-nyeremenyjatek
Olds Spice csomagot mivel lehetett nyerni?
Nekem is jött,de nem emlékszem már rá.
Nekem is jött,de nem emlékszem már rá.
Knorr feltöltés már nem lehetséges ?
" alt="
">
" alt="
">Nekem AP és a számok, ahogy kell, asztali gépről. Simán elfogadta.
jojó, így nem fogadja el nekem. Asztali gépen próbáltam, de majd telefonon is megpróbálom.
APA00034578
Sziasztok. A KitKat nem fogadja el az AP kódot. Szerintük az AP0123456 vagy AP01234567. Ti hogy adtátok meg?
Másnak sem tartalmaz felhasználhatósági érvénytartamot és sorszámot a SCREVO - DREHER24 wellness nyeremény?
A Henkel-Rossmann flakongyűjtő játékon aki elérte a 200 szavazatot kapott már értesítést a garantált ajándékról?
Ha ugyanolyan értékű az ajándékcsomag és az utalvány, miért baj a helyettesítés? Én pl. az utalványnak még jobban is örülnék.
" alt="
">
" alt="
">Vagyis egyesek szószt kaptak, mások pedig utalványt?
Nem csak szószt
exido, kirri, a jsz-ban írt összes szószt megkaptátok és még az 5000 Ft-os Spar kártyát is?
Mi is megkaptuk a szószokat is, pedig nekünk is azt írták nem tudják beszerezni