Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 177 / 319 oldal |
Fáreó ! Ebben lehet valami. A régi fehérek X-el kezdődtek, most meg D-vel.
Árpi ! Köszi.
Nekem még megvannak a múltkori játékos kódjaim,ha ez segítség az új kódok keresésében,felismerésében,holnap majd beírom a kezdőbetűket,hogy melyik színű cigi,mivel kezdődött.
általában szórakozóhelyeken...
de ha azt mondom neked, hogy dunaújvárosi havana bár, szerintem nem sokra mész vele
...
egyébként most mióta a világoskék meg is szűnt már a legtöbb helyen ilyen van (ahol nem volt a v.kékből nagy készlet
) ...még nálunk szemben a miniboltban is
de ha azt mondom neked, hogy dunaújvárosi havana bár, szerintem nem sokra mész vele
...
egyébként most mióta a világoskék meg is szűnt már a legtöbb helyen ilyen van (ahol nem volt a v.kékből nagy készlet
) ...még nálunk szemben a miniboltban is
Árpi ! Egy kiemelt helyet modj ahol Te láttál légyszi. Megesz a kiváncsiság.
eddig is volt ilyen narancssárga, de csak a kiemelt helyeken lehetett venni...
(fent is volt egyébként a honlapon, és a kérdőívben amiért a @-os labdát kaptátok lehetett is rá "szavazni" hogy melyik maradjon...ezekszerint a n.sárga)
(fent is volt egyébként a honlapon, és a kérdőívben amiért a @-os labdát kaptátok lehetett is rá "szavazni" hogy melyik maradjon...ezekszerint a n.sárga)
árpi001
de ezt most új csomagolású narancssárga a világoskék helyett van...nem a vékony slim
de ezt most új csomagolású narancssárga a világoskék helyett van...nem a vékony slim
az mind1, hogy narancssárga-e vagy milyen...az ára alényeg, mert eddig is volt forgalomban n.sárga is a v.kék mellett...
(egyébként én még mindig tartom az az álláspontomat (vagy legalábbis nagyon remélem), hogy a régi kódok maradnak
)
(egyébként én még mindig tartom az az álláspontomat (vagy legalábbis nagyon remélem), hogy a régi kódok maradnak
)nálam a narancssárgában 10 jegyű kód van és L-el kezdődik
Ahol én veszem állitólag pénteken már lesz, akkor megirom mi van a narancssárgában.
engem is érdekelne

Ha tudja valaki, milyenek az új PallMall kódok, írja már meg, legyen olyan kedves. Köszi!
Uhhhhh, most jut eszembe én a sötétet favorizálom. 

Valóban? Ez örömhír volt.
Kösszi! 
Kösszi! 
Pancsabi, ha a vkékre szoktál rá, nincs gond, abból lesz a narancssárga! 

Köszi Zsigi! 

beszéltem ma velük, de állítólag még se az ajándékokról, se a kódokról nem tudnak semmit...
Pancsabi!
Külsőleg semmi különbség, csak az ár.
Külsőleg semmi különbség, csak az ár.

sziasztok! Valaki mondja meg légyszi, hogy a dobozon kívülrő, az új kódos dobozokat megkülönbözteti-e valami a régitől? Vagy ha nem át kell térnem a narancssárga Pall Mallra, gondolom az mind nyerő.
Hmmmm. Csak ezzel egy gondom van: Az akció miatt tértem át a kék Pall Mallra. fele nikotin, fele kátrány. Ha most áttérek a narancssárgára megint csökken mind a kettő. Még a végén leszokok a dohányzásról.
Kár éri a Pall Mallt és én se tudok legközelebb játszani 
Hmmmm. Csak ezzel egy gondom van: Az akció miatt tértem át a kék Pall Mallra. fele nikotin, fele kátrány. Ha most áttérek a narancssárgára megint csökken mind a kettő. Még a végén leszokok a dohányzásról.
Kár éri a Pall Mallt és én se tudok legközelebb játszani 
meglepődtem, mert egy helyen már 460-ért vettem a cigim (természetesen PallMall) és volt benne szines kis lapocska ami a köv. játékra utal.
a kód formailag hasonló, de biztos vagyok benne, hogy azért más sorozatról van itt szó.
nekem az eddigi kódjaimhoz nem hasonlít a kezdetük...
a kód formailag hasonló, de biztos vagyok benne, hogy azért más sorozatról van itt szó.
nekem az eddigi kódjaimhoz nem hasonlít a kezdetük...