Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 177 / 393 oldal |
Többféle fogkefe van, bmelyik kettőhöz jár a fogkrém. Van 399 Ft-ért is, de 579 Ft-ért is.
Rossmannban: máj. 8-tól 2 db Signal fogkefe vásárlásakor 1 db Signal Nutri-Aktiv fogkrém ajándékba.
awww.sooters.hu
20 db képet előhívnak ingyen az előszőr regizőknek+ ajánlani kell két ismerőst.
egy ip címről, névről ,címről, emilről csak 1x lehet!
20 db képet előhívnak ingyen az előszőr regizőknek+ ajánlani kell két ismerőst.
egy ip címről, névről ,címről, emilről csak 1x lehet!
Hanggal még jobb! 

Holland áruház weblapja .
Nyissátok meg és várjatok 10 másodpercet :-)
http://producten.hema.nl/
A nézelődés ingyen van!
Nyissátok meg és várjatok 10 másodpercet :-)
http://producten.hema.nl/
A nézelődés ingyen van!

sada Hozzászólás - 2008. április 22. :: 16:37
Vásárolj ápr. 26-27-én ill. máj. 3-4-én 3 db bmilyen Dove terméket (kivéve a szappant) bmely Cora áruházban és egy doboz Raffaellot kapsz ajándékba.
Vagyis ma v. holnap.
Vásárolj ápr. 26-27-én ill. máj. 3-4-én 3 db bmilyen Dove terméket (kivéve a szappant) bmely Cora áruházban és egy doboz Raffaellot kapsz ajándékba.
Vagyis ma v. holnap.
CBA-ban is volt múltkor 2 féle bögre, a 2 fajta gyerekkávéhoz.
Coraban is volt,7 db kis gyerekkávé van hozzá
Nekünk már 2 hete van ilyen bögrénk és nagyon szuper, mert két füle van így a kisgyerek is könnyen és biztonságosan tud belőle inni. 

A Douwe Egberts 3in1 Kidshez bögre van csomagolva.
Forás:Auchan újság.
Forás:Auchan újság.
A www.izolimpia.hu oldalon regisztrálók és szavazóknak 2 db 50ft-os kupont adnak, amit danette vásárlásánál lehet beváltani. A szavazás után ki lehet választani, hogy milyen üzletben akarod levásárolni, és hogy postai úton vagy e-mailben kéred a kupont. Beváltható tesco, interspar, spar, kaiser
jello reklámújságból:
50 jello futballmez garnitúrát lehet nyerni, 10 és 14 év alatti csapatoknak. A részvételi lapot kell kitölteni és leadni a Jello boltokban, Miskolcon pl. a stop shopban, park centerben, a többit nem tudom.
50 jello futballmez garnitúrát lehet nyerni, 10 és 14 év alatti csapatoknak. A részvételi lapot kell kitölteni és leadni a Jello boltokban, Miskolcon pl. a stop shopban, park centerben, a többit nem tudom.
Májusi Praktika magazinban:
-1 fő részére ingyenes belépőjegy (sarokszelvény) a szentendrei Skanzenbe 2008. májusában (ilyen egyébként minden számban van),
-1000.-Ft vásárlási utalvány a Bricostore áruházban 5000.-Ft feletti vásárlás esetén, 2008. május 31-ig váltható be.
+a magazinban az építkezők, lakásfelújítók figyelmébe egy honlapcím: www.otthon.kekcard.hu, ingyenesen igényelhető építkezői és lakásfelújítói kártya, csak regisztálni kell.
-1 fő részére ingyenes belépőjegy (sarokszelvény) a szentendrei Skanzenbe 2008. májusában (ilyen egyébként minden számban van),
-1000.-Ft vásárlási utalvány a Bricostore áruházban 5000.-Ft feletti vásárlás esetén, 2008. május 31-ig váltható be.
+a magazinban az építkezők, lakásfelújítók figyelmébe egy honlapcím: www.otthon.kekcard.hu, ingyenesen igényelhető építkezői és lakásfelújítói kártya, csak regisztálni kell.
A májusi FHM magazin mellé Beck's válogatás Cd, és coca cola Zero minta van!
Ajándék Blikk, Előfizetési kedvezmény és 500000FT nyeremény a Family Frost vásárlóknak!
Az akció idején 2008.05.02-17.között (kivétel: május 4., 11., 12. ) a Family Frost vásárlókminden nap egy blikket kapnak ajándékba, valamint 20% kedvezménnyel fizethetnek elő a Blikkre.
Valamennyi júniusi előfizető sorsoláson vesz részt, melynek díja:500000FT!
Az akció idején 2008.05.02-17.között (kivétel: május 4., 11., 12. ) a Family Frost vásárlókminden nap egy blikket kapnak ajándékba, valamint 20% kedvezménnyel fizethetnek elő a Blikkre.
Valamennyi júniusi előfizető sorsoláson vesz részt, melynek díja:500000FT!
Csak cukorbetegeknek, blogírásért ajándék digitális gyógyszeradagoló doboz.
www.macosz.hu
www.macosz.hu
http://www.sportolnek.hu/popunder/popunder.html
Testőrképző
Életmód és kalóriabevitel/felhasználás számláló szoftver ingyenesen letölthető
Testőrképző
Életmód és kalóriabevitel/felhasználás számláló szoftver ingyenesen letölthető
begus: igen érdekel, szoktam ilyeneket csinálni, köszi. 

viki, az uvegfestek.lap.hu -n is találhatsz még mintákat, ha érdekel esetleg 

Vettem ma egy készlet üvegmatrica festéket mintaívvel és abban volt írva egy webcím ahol további 1600 minta ingyenesen letölthető, nagyon jóóóó!
www.amoskorea.co.kr
Regizni kell!
www.amoskorea.co.kr
Regizni kell!