Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 177 / 226 oldal |
Rossmann-ban 2 Pampers Jumbo vásárlása esetén 1 csomag csak 2999.-
Ma a Spárban a Tibi csoki 99ft!!!
Figyelj, mert csak a sima tejcsoki. !!!
Figyelj, mert csak a sima tejcsoki. !!!
Ma a Spárban a Tibi csoki 99ft!!! 

A Rossmannban Dove Pro-Age termék vásárlásakor ajándék mini tusfürdőt és egy tollat adnak Dove Pro-Age papírtáskában a készlet erejéig.
Februárban újra Torkos Csütörötk.
http://magazin.utazas.origo.hu/20071108-februarba
n-ismet-lesz-torkos-csutortok.html
(Első...
)
http://magazin.utazas.origo.hu/20071108-februarba
n-ismet-lesz-torkos-csutortok.html
(Első...
)A Metroban tegnap és ma Philips Senseo kávégéphez 2 db pohár ajándék ,illetve hozzávaló kávé. Az ára is akciós: 15.ezer köröl van, már kevesebb,mint amikor megjelent 

törpi: jaj bocsi mindig így írom be, nálunk: Bp. Pesti úti Tesco XVII. kerület. Voltak még Actimelesek de mágnes nem volt, úgy látszik lerabolta őket a mágnes kommandó.
Reckittes nénikétől pedig kaptam egy Calgonitos dobozt amiben a bogyókat lehet tárolni. Ő minden péntek szombaton ott van.
Reckittes nénikétől pedig kaptam egy Calgonitos dobozt amiben a bogyókat lehet tárolni. Ő minden péntek szombaton ott van.
Viki: hol van a nálunk
bár holnao mi SZentmártonkátára megyünk,tehát szerintem pont ellenkező irányba indulunk
bár holnao mi SZentmártonkátára megyünk,tehát szerintem pont ellenkező irányba indulunkNálunk a Tescoban 500 gramm Jacobs Krönung vásárlása esetén ajándék festményes bögre.
1000 gramm vásárlása esetén ajándék 1000 Forintos Tesco vásárlási utalvány de akkor bögre nincs! Vagy 2 bögre de akkor utalvány nincs!
500 gramm Jacobs Krönung = 460 Ft
1000 gramm vásárlása esetén ajándék 1000 Forintos Tesco vásárlási utalvány de akkor bögre nincs! Vagy 2 bögre de akkor utalvány nincs!
500 gramm Jacobs Krönung = 460 Ft
Vásároljon olcsóbban a Triumh-nál a Drefttel!
Ha most vesz 1 literes Dreftet az akcióban résztvevő hiper- és szupermárketekben vagy drogériákban, akkor bármilyen teljes árú Triumph termék vásárlásakor- amennyiben a vásárlás eléri a 6000 Ft-ot-, a Dreft árával kevesebbet fizet érte.
Info: www.dreft.hu
Ha most vesz 1 literes Dreftet az akcióban résztvevő hiper- és szupermárketekben vagy drogériákban, akkor bármilyen teljes árú Triumph termék vásárlásakor- amennyiben a vásárlás eléri a 6000 Ft-ot-, a Dreft árával kevesebbet fizet érte.
Info: www.dreft.hu
Glamour-ból:
Glamour & Springfeld Woman shopping night
30% kedvezményt kapsz a Springfeld Woman kollekciójából, ha nálad van a Glamour 200u7. november száma.
Hely: Westend City Center
Ideje: 2007. november 22. este 10-től hajnalig
Öltözz fel, sminkeltesd ki magad és vesd bele magad az éjszakába. A Glamour stylistjai segítenek neked, hogy megtaláld az igazán neked való darabokat a különleges SPRINGFIELD WOMAN kollekcióból.
DJ, stílusszakemberek, és finom italok várnak az első önálló SPRINGFIELD WOMAN üzletben a Westend City Center emeletén.
A sminkedről a MAC, a partifotódat a Canon készíti el.
Glamour & Springfeld Woman shopping night
30% kedvezményt kapsz a Springfeld Woman kollekciójából, ha nálad van a Glamour 200u7. november száma.
Hely: Westend City Center
Ideje: 2007. november 22. este 10-től hajnalig
Öltözz fel, sminkeltesd ki magad és vesd bele magad az éjszakába. A Glamour stylistjai segítenek neked, hogy megtaláld az igazán neked való darabokat a különleges SPRINGFIELD WOMAN kollekcióból.
DJ, stílusszakemberek, és finom italok várnak az első önálló SPRINGFIELD WOMAN üzletben a Westend City Center emeletén.
A sminkedről a MAC, a partifotódat a Canon készíti el.
debreceni park centerben 10.25-27 között a dm-ben 20% kedv. minden termékre.
dm-ben 25.től: hipp tejpép 549.-
johnsons aromtestápoló 789.-
aromafürdető 829.-
minden pampers akcióban + nyereményjáték hozzá
isparban 25.től:
hipp tejpép 499.-
manner piskóta 379.-
akciós bébiételek
dm-ben 25.től: hipp tejpép 549.-
johnsons aromtestápoló 789.-
aromafürdető 829.-
minden pampers akcióban + nyereményjáték hozzá
isparban 25.től:
hipp tejpép 499.-
manner piskóta 379.-
akciós bébiételek
október 18-tól a Penny Marketben 255 Ft a Haribo gumicukor a 200 grammos!Tropi Frutti,Schnuller. Most még kapható a Goldbaren 200 grammos-259 Ft-ért!
elvileg holnap 12 és este 8 között leszek, szombaton 10 és 18 között. Gondolom a többi helyen is így lesznek kint a csajok. Sok sikert!
elvileg holnap 12 és este 8 között leszek, szombaton 10 és 18 között. Gondolom a többi helyen is így lesznek kint a csajok. Sok sikert!
bogicab: köszi! ajándékot szeretnénk!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Holnap, holnapután a Corak-ban Lipton hosstesek! Én Budakalászon leszek, sajnos többet nem tudok, hogy kóstoltatás, vagy ajándék lesz. Ezt még nem mondták! Gyertek sokan!
Holnap, holnapután a Corak-ban Lipton hosstesek! Én Budakalászon leszek, sajnos többet nem tudok, hogy kóstoltatás, vagy ajándék lesz. Ezt még nem mondták! Gyertek sokan!

Debrecenieknek : A Délibáb alatti DM-ben minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható meg !!! Mától még két napig !
http://www.fressnapf.hu/akcio.html
akció a fressnapfban. vki volt már ilyen akción? Itt is annyira sokan lehetnek? Úgy értem, nem kenyeret lehet olcsóbban venni, de azért vannak kutyás, macskás, stb. gazdik.
akció a fressnapfban. vki volt már ilyen akción? Itt is annyira sokan lehetnek? Úgy értem, nem kenyeret lehet olcsóbban venni, de azért vannak kutyás, macskás, stb. gazdik.
a kaisres újságban pontgyűjtő akcióról van hír ,wmf-es evőeszközlészlet lesz
1000 ft-ént jár pont.
20 pontért és 50 pontért lehet kedvezményesen vásárolni.
Szombaton a tchibo 2:1; és 3:1 féláron lesz a spar, interspar kaisers üzletekben
1000 ft-ént jár pont.
20 pontért és 50 pontért lehet kedvezményesen vásárolni.
Szombaton a tchibo 2:1; és 3:1 féláron lesz a spar, interspar kaisers üzletekben