Lindt Excellence nyereményjáték nekem elég érdekes.
Egyik napon 2 tábla csokit vettem két különböző boltban, a nevem aznap fel is került a napi és a heti nyertesek közé is, de nem kaptam meg csak a méregdrága csokiválogatást, mert a másik név kiderült , nem az enyém, hanem egy székesfehérvári versenyzőé, így az aranylapka ugrott .
Maxxonnál be kell jelölni a pályázathoz vásárolt termékeket, így ha egy percen belüli is , ha más terméket veszel, már is más a pályázat..
unilever is csak el jutott a nav kód-os kéréshez.
A Maxxonnak nem ebben a stilusban es nem ezekkel a jelzokkel irtam Itt humorosnak veltem de felrement belatom Azt viszont mar nem ertem miert kezdtel el panaszkodni a blokk pistai bekuldese miatt? Add fel hatha beerkezik rendesen es lesz egy tartslek vizforralod
Az miaz: "h feljelentem Őket a kaszás pőmpőrőjére a Gazdasági Versenyhivatalnál" ???
Nálam ( és véleményem szerint másoknál is ) ez értő ovasással kimeríti a hőbörgés fogalmát!
Hozzáteszem: visszaemlékezve ezen fórumon tett megnyilvánulásaidra (írott, nyoma van) cseppet sem meglepő a hangvétel. Nem kívánlak kioktatni, csak tájékoztató jellegel ismétlem: ez hőbörgés.
Nem hőbörgök Talán gyakorolni kellene az értő olvasást De ne nézz vissza haraggal és legyen szép napod!
Hát, igen: az évek, meg a rutin!
Itt most nem a korra, hanem a webes nyereményjátékokkal eltelt időszak hosszára gondolok. Mert nekem mostanában van a 3. forduló.
SzerencsésFlótás
Az azonosidejűblokk/1perceltérésselbediktálni nekem is megvolt engedve 1* valahol, hőbörgés nélkül. Ennek elkerülésére a lányom adott tippet: elsőre csak nehány, pályázós terméket fizetni, másodikra ugyanazt több olyannal, amit fontos megvásárolni de nem "játszós"!

" alt="

">
Vénember
Én nem tudom tolerálni a marketingesek böszmeségét. Megírtam az észrevételemet az Unilevernek
Most olvasom egy játékos fórumon ,hogy kisértékű nyereményeknél is megkövetelitek az eredeti blokk postai beküldését! Miért vagytok ilyen arrogáns majmok?!!! Sok játékszervezőnél -akik tudják mi a tisztelet a vásárlóik irányában -értékes nyereményeknél is megfeleló a szkenelt blokkfénykép! Ha a postai szállításnál elvész a nyertes blokk akkor a kártérítés maximum kevesebb mint 8 ezer forint! A különbözetet megtérítitek a nyertesnek aki a Ti felesleges fontoskodásotok miatt kerül vesztes helyzetbe?! Nem mellesleg sok szervezőnél értékes nyereményeknél is elég a jó minőségű szkennelt blokk Szemtelenek vagytok!!! Nem tisztelitek a veőiteket akikből éltek!!!
Pl Nagyon unom már egyes játékszervezők pl a Maxxon 1 perces kikötését a vásárlások között! Mire fel?! ha előttem vásárol pl egy idegen szemmel láthatóan promóciós terméket akkor szólítsam le , és kérdezzem meg h bocsi esetleg nem akar ezekkel a termékekkel részt vennei ebben ée ebben promócióban? mert ha igen legyenszíves a sorvégére állni h a kettőnk vásárlása között meglegyen a maxxon kívánságos egy perc eltéréa mert különben vagy az Én v az Ön feltöltését már feltöltött pályázatként kezel a Maxxonmert többszöri javaslat ellenére-amit javasolni se kellene mert szakmai evidencia!!!- annak a kaporszakállas jóIstennek sem hajlandóak NAV kódot b Nyugtaszámot alkalmazni! Tele van sok marketinges se@@e pénzzel és elfelejtik h a Ők élnek a vevőkből és nem fordítva ,ehhez hozzájárul az is h itt is nyalnak nekik ezerrel nem véletlen h ennyire vérszemet kaptak! Megírtam a Maxxonosoknak h feljelentem Őket a kaszás pőmpőrőjére a Gazdasági Versenyhivatalnál-erre nagy kegyesen megengedték h 1 perc eltéréssel töltsem fel az azonos perc értékú de külön vásárlást igazoló második blokkomat De nem ez lenne a megoldás Hanem a szakmai igényesség és tisztelet a vásárlók irányában akikből Ők is élnek,nem is rosszul! Ez a véleményem és nem nyitok vitát mert igazam van mert már akkor is igazam volt,,,,,,!):
Hivatalos blokk másolatot kell kérni az Ecofamilytől, nem szeretnek adni sehol de muszáj, és azt köteles elfogadni az unilever és el is szokta. Legutóbb is azt küldtem be nekik.
pieceofluck
Elfogadtam a döntést, hogy nem engednek a papírra vetett szabályból.
Csak hangyányit bánt a dolog, hiszen nemrég volt példa ellenkező verzióra (selfie-fény).
No meg vízforraló is van már 1. Akkor sem fogom a hajamat tépni, ha hoppon maradok, s a másik sorsoláson semmi sem pottyan. No de hátha mégis...... elvégre játék. (szerencse~)
Vénember!
Nem tudom, hány játék van még a nyertes blokkodon, de ha csak pár, akkor érdemes lenne megkérdezni a többi szervezőt, hogy ha náluk is nyersz, elég-e a fotó és/vagy a másolat, mert pont azzal a blokkal már nyertél, és bekérték az eredetit.
Egyébként az Unilever külön kitér arra, hogy ha nyer valaki, főleg ha nagyobbat, akkor kérik az eredeti blokkot, és nem küldik vissza.
Sajna, az Unilever nem engedett, nem érte be digitális továbbítással, ragaszkodik a nyugta postai úton történő beküldéséhez.
A vízforraló pótnyertesé lesz.
(Sencor. Ecofamily Food )
A Comedy Central játéka https://comedyclubjatek.hu/jatek-b továbbra is inaktív. Sokan írtunk nekik, nagy ívben sz@rnak mindenkire.
Megjött a Vitatigris kulacs. (kulacs? )Csak azt nem tudom hogyan tudták ellopni a "pocsék áruk fórumáról?

" alt="

"> most akartam nézni
A NÍvea oldalon már elfogyott a klubpontokért választható ajándék

" alt="

">
Lacikonyha , Ízmestre játékán szept 28-tól nincsenek fent a napi nyertesek.
999 Ft ?

" alt="

"> egye meg aki gyártotta
pénz kidobás

" alt="

">
nézem a blokkokat

" alt="

">

" alt="

"> Pörkölízesítő- kocka 709 Ft vesz 2x709 Ft-ért

" alt="

">
ennyi pénzért darálna paprikát , pár paradicsom,só ,rengeteg pörköltet főzhetne
Az Aldiban a Vénusz Zöldségkrém a blokkon csak Zöldségkrémként szerepel.
Ehető, de drága nem kicsit.
Biztosan jó az a Nádudvari cégnek, ha a hónap hátralevő részében már nem veszünk semmit, mert a hó elejei vásárlás blokkjait - amit akkor nem lehetett - akarjuk feltölteni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások