Azt szeretném kérdezni, hogy aki nyert törölközőt a Kellog's játékkal, hova
kell küldeni a blokkokat, mert nem jó a megadott e-mail címem, és nem kaptam meg az értesítőt.
Sziasztok!
Aki tud nekem ajánlani valami valós otthon végezhető melót (nem MLM,házalás,emberek átverése,stb.....).Nagyon sürgős lenne,mert egyedül nevelem a 2 gyermekem.
Előre is köszönöm!!!
mirrmurr25, ha a webes árusítás nem taszít, az általános piactereken kívül ajánlom a meska.hu-t, a kreatív cuccok legjobb lelőhelye

" alt="

">
Egyedi, kézzel készített, igényes 3D-s és másféle különleges képeslapjaimat szeretném eladni. Hobbi szinten készítettem, készítem őket, igényes alapanyagokból. Mivel nem vagyok vállalkozó - hiszen csak hobbim a kézműveskedés - nem járhatok pl. karácsonyi vásárokra, de szeretném ha legalább az alapanyagok ára visszajönne és persze megmutatni másoknak miket készítek. Ötlet? Esetleg segítség? Köszönöm előre is.
jojó - köszi így utólag.

" alt="

">
Kisfiam 4 és fél éves és 119cm.
Lányom 9 évesen 149cm - de ő nagyon magas. Egy áltagos 8 éves kb. 134-es ruhát hord.
aki tudja,milyen magas egy 5 éves kislány? s egy 8 éves fiú? sürgős lenne. köszönöm
Már nem kersünk "titkárnőt..." a páylázók közül vállogatunk...

" alt="

"> 1 már dolgozik is... de h. legyen tartalék is... még lesz 1...
jójó, köszi a választ, elvileg a supermag is

" alt="

"> maradtam a geomagnál, bár az drágább...
agica5
a geomag mágnesesrúdak+golyókból áll
Fontos lenne... Valaki ismeri a Geomag játékot? Ha igen, mi a különbség a supermag, és a geomag között? Előre is köszi.
zshajni!
kiklopfolod!
tojás,liszt,só szóda vagy szénsavas ásványvíz,kikevered aztán a besózott húst liszbe majd ebbe a keverékbe /palacsintatészta/kisütöd!
Beáztattam tejbe pulykamellet, mert rántottan szerettem volna megcsinálni. Most vettem észre, hogy nincsen zsemlemorzsám.

" alt="

">
Hogyan lehet ilyenkor sütni ezt a húst?
nemeths
Ha még nem késő, akkor a kérdésedre a válasz:
Áldozatvédelmi Iroda
Ha ellopták az okmányokat, 3 napon belül itt kell jelentkezni és adnak igazolást és ingyen fogják pótolni. Rendőrségen előtte feljelentést kell tenni, ennek a másolatát vinni kell. Mindenkinek a lakóhelye szerinti illetékes "Áldozatvédelmi Irodát" lehet felkeresnie ez ügyben. Több részletet nem ismerek.
Van valaki, aki Pécsen lakik? Írjon legyen szíves!
Fizetés megeggyezés szerint...

" alt="

"> Vagy hogy szokták ezt mondani a nagyok?

" alt="

">

" alt="

">
Egyik bnőmmel nagy fába vágtuk a fejszét.... mivel meló mellett nem mindig tudunk maximálisan foglalkozni az üggyel.... ezért egy segítőt... azaz titkárnőt keresünk december 20ig....
Priviben elmondanám mit kellene csinálni... miről lenne szó... napi pár órát venne igénybe...
Csak kizárólag ismert fórumost szeretnénk...
Kp-t fizetnénk a segítségért... nov 1én illetve dec 20án... ha nem járunk sikerrel akkor is...
nemeths
Csak akkor, ha te is ott vagy. Különben ott, ahol az slusszkulcsot, iratokat.
De ha még segíteni akarsz nekik, tedd a kesztyűtartóba a törzskönyvet is.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások