A ketchup, mustár és társai nincsenek kint, de cukor, só, édesítő, tejszín az kint van és nem kell őrizni...
A zöldségeknél is ezzel az erővel lehetne használni, kesztyűt csipeszt... mert a víz mindent nem hoz le ha megmosom...
Sőt a pénztáros is összefogdossa a kenyeret...

" alt="

">
Szóval fejlődni lehetne hová, de más országokban sincs tökéletesség...
Ha Kínai ember olyan mint ahogy a Kínai piacon viselkednek az gáz, mint kereskedelmi kultúra, és étkezési szokás, eldobom a szemetet stb... Lóg a számból a kaja úgy beszélek... hát na...
Ha az arab olyan ahogy az éttermeik kinéz, és ahogy esznek viselkednek, és stb... az is gáz...
A Görögök meg abszolút gáz... a pincér külön asztalnál sört ivott, egyedül, munkaidő alatt miközben a kolléganő dolgozott....
Osztrákoknál is lehetne mit mesélni... esett a színvonaluk 90es évek óta...
Talán Belgiumban nem láttam problémát... vagy nem figyeltem eléggé...
Két dolog alapból be van kódolva az emberekbe... a rosszindulat, és az irigység.
De mostanában elterjedt a felsőbbrendűségű tabletta szedése, "én jobb vagyok mint más".
A fenét csak sok ember magában a szálkát, másban a gerendát hamarabb észre veszi...
Amúgy Auchan tele van a kimért cuccoknál, beleharapott és visszatett dolgokkal... azokat meg is kellene szüntetni, és nem csak az emberek miatt, hanem egerek miatt is, elöl van nyitva az étel..

" alt="

">