Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 178 / 232 oldal |
birka 7 ok!!!
én is egyetértek. Aki meg 200 ezret nyert annak nagy szerencséje volt.
akkor egyeztessünk időt ok?
nekem különben tegnap 5 ből kettő bejött de véletlen volt az egész. én is figyeltem az órát, de leginkáb nyereményváltót néztem. tegnap olyan 9 órakor még minden percben ugyanakkor váltott át a nyereményszámláló és én előtte küldtem egy 2-3 mp vel és úgy nyert. De ma írta valaki hogy úgy sem jó!!!
1etertek.
fundangotol ment vissza nekik az info, h nagy tetelben nyernek, igy megvaltoztattak. sztem amugy varhato volt.
fundangotol ment vissza nekik az info, h nagy tetelben nyernek, igy megvaltoztattak. sztem amugy varhato volt.
Beszéltem velük, igazából nem nagyon tudunk mit tenni, a hivatalos játékszabályzat szerint a szerver óra a mérvadó, annak megfelelően küldik a nyereményeket, a honlapon levő órát nem érdemes figyelni, azért is írták ki hogy tájékoztató jellegű
Ezután vakon küldözgetjük, egyszer csak bejön
Ezután vakon küldözgetjük, egyszer csak bejön
na mindegy aki nyer az írja meg hogy mikor nyert és megoldjuk ezt a próblémát!!! Kitaláljuk mi a szerver belső órája 

Biztos ők is látták,olvastak minket is,hogy sokan nyernek és nemis keveset,ezért variálták át! 

azzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hát igy e szabály szerint nem lehet beléjük kötni,szerver óra-honlap óra 2 különböző. Jól kiagyalták,hogy szószegés nélkül,mégis változtatni lehessen. 

nem hiszem!
16:0!!!
16:0!!!
szerintem múlt héten csak direkt kirakták a jó órát hogy sokan nyerjenek most meg sz..r az egész!!! Az szemétség!!!
és ha most az smsesek indultak be? azért nem nyerünk?
hopehelyke
Hisz én is ezt mondtam.
Hisz én is ezt mondtam.
de az is benne van hogy aki a legközelebb van ahhoz az időponthoz, amikor lehet nyerni akkor ő is nyer, ha a pontos időben nem küldött be senki. És szerintem olyan is van hogy egy percben senki sem nyert, valamint senki nem küldött kódot!!!
egyeztessünk időpontot és ha nyer valaki írja le mikor!
és már megint nyerni fogunk!!!!!!
és már megint nyerni fogunk!!!!!!

nem hiszem, így akarták beindítani!!!!
véletlen? szerencse?
akkor előző héten miért ment minden úgy ahogy annak mennie kéne??
megnéztem a 6. pontot, de ott csak az van, hogy "Az üzenet beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésének a szerver belső órája szerinti időpontja, stb.stb.". itt nem látom, hogy az benne lenne, hogy szerver belső óra = honlap óra. nem kekeckedni akarok, de enélkül....