Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 178 / 284 oldal |
Ne haragudj Sada, inkább most csak hangosan gondolkodom, annyira bosszant ami itt megy és sok minden eszembejutott, csak azért írtam.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Tényleg Leon, mi nem?
Ígérem nem szeretek ki senkiből
Leonom drága
mi nem??
Leonom drága
mi nem??NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még annyit, hogy azon fórumosok közül akik csak pár napja tudták meg a trükköt a pepsinél, nagy százalékuk ugyanúgy kihasználta volna a lehetőséget, ha előbb tudott volna róla. Lehet, hogy még a nyilvánosan háborgók közül is! Azoknak meg "csak" az szúrja a szemét, hogy ő nem tudott róla...
Galeria
És ezt miért tőlem kérded??
" alt="
">
Csak 2 fórumos ajánlással lehessen fórumozni? Na, az is szép lenne...
Aztán ha kiszeretsz az ajánlottadból, kirúgatod?
A max. amit értelmesen lehet tenni, szvsz., ez, ami van, a regihez kötött beírási jog.
Legalább neve van a beírónak, mégha néha 2-3-4-stb. is.
És ezt miért tőlem kérded??
" alt="
">
Csak 2 fórumos ajánlással lehessen fórumozni? Na, az is szép lenne...
Aztán ha kiszeretsz az ajánlottadból, kirúgatod?
A max. amit értelmesen lehet tenni, szvsz., ez, ami van, a regihez kötött beírási jog.
Legalább neve van a beírónak, mégha néha 2-3-4-stb. is.
Gabi erről beszélek én is
De itt egyesek egyre tovább lökik a fórumot abba az irányba, hogy ne akarja senki beírni a nyereményeit, és ne ossza meg a nyereményjátékról az infókat.
Itt egy fajta közösség van akiknek össze kéne tartani, nem széthúzni. De sajnos ennek már annyi, mert egyesek akkor érzik tök jól magukat, ha igaszságosztót játszanak és ezzel mindenkinek elrontják a kedvét, annak is aki nem ért a számítógépes feltörésekhez. Gratulálok, sikerült elérni amit akartak, szétziláltak egy nagyon jó oldalt!
Én csak azt remélem, hogy az ilyen emberek jelen játékban nem nyernek egy darab nyereményt sem! (és most igen én is rosszindulatú vagyok, de már annyira bánt ami itt megy)
De itt egyesek egyre tovább lökik a fórumot abba az irányba, hogy ne akarja senki beírni a nyereményeit, és ne ossza meg a nyereményjátékról az infókat.
Itt egy fajta közösség van akiknek össze kéne tartani, nem széthúzni. De sajnos ennek már annyi, mert egyesek akkor érzik tök jól magukat, ha igaszságosztót játszanak és ezzel mindenkinek elrontják a kedvét, annak is aki nem ért a számítógépes feltörésekhez. Gratulálok, sikerült elérni amit akartak, szétziláltak egy nagyon jó oldalt!
Én csak azt remélem, hogy az ilyen emberek jelen játékban nem nyernek egy darab nyereményt sem! (és most igen én is rosszindulatú vagyok, de már annyira bánt ami itt megy)
Jaj pedig nem felejtem el, mekkora erőt adott akkor a többiek listáját olvasni, és belegondolni, hogy odafigyeléssel, valamennyi idő (nem kevés) ráfordításával nekem is sikerülhet.

Galeria!
Én most két éve, hogy erre a fórumra találtam. Nagyon örültem neki, és sokáig ha nyertem valamit, alig vártam, hogy megosszam a fórumon mindenkivel. Aztán valahogy elmúlt...
Igaz főnyereményt azóta sem nyertem bár nem panaszkodom, a 2005ös leltárba beirtam a listát, de az sem volt már az igazi, mert nagyon sok embernek elment már tőle a kedve, hogy beirja.
Én most két éve, hogy erre a fórumra találtam. Nagyon örültem neki, és sokáig ha nyertem valamit, alig vártam, hogy megosszam a fórumon mindenkivel. Aztán valahogy elmúlt...
Igaz főnyereményt azóta sem nyertem bár nem panaszkodom, a 2005ös leltárba beirtam a listát, de az sem volt már az igazi, mert nagyon sok embernek elment már tőle a kedve, hogy beirja.
katalina!
Akkor ennyi erővel az sem sportszerű,hogy eddig te nem voltál sehol,csak olvastad az oldalt és használtad a nyereményinfókat,de aktív fórumosnak nem mondana szerintem senki.
Akkor ennyi erővel az sem sportszerű,hogy eddig te nem voltál sehol,csak olvastad az oldalt és használtad a nyereményinfókat,de aktív fórumosnak nem mondana szerintem senki.
Nem tudom, de valahogy csak lehetne limitálni a dolgokat, hogy ki lehessen szűrni az irigy, rosszindulatú másoknak hobbiból keresztbetevő stb.stb. embereket. A fórum elveszítheti nagyon könnyen azt amiért létrejött, pedig én is annyira szerettem idejárni, annyi jó ötlet infó volt, de így nem csodálnám, ha ezek után szépen mindenki megtartaná magának, mert senki sem a maga ellensége

Ildicc!

Galeria!
A zártkörűség nem működik hisz Daninak is vannak hirdetői!
A zártkörűség nem működik hisz Daninak is vannak hirdetői!
Hát brühüm gabi. 

fozo.gabi - és nem pereskedtél?
Valószínű itt sem lenne gond, ha törölköző lenne a legnagyobb nyeremény...
Valószínű itt sem lenne gond, ha törölköző lenne a legnagyobb nyeremény...Azt hiszem valoban mindenki emlekszik a piros mogyorosra, tucatjaval lehetett telefonokat nyerni. Ott is szarul szerveztek meg az o reszukrol. Aki aldozott ra idot penzt energiat sokat nyert. Ott is volt BUG. Lenyeltek aztan jol van. Ekkora cegeknek ez semmi. Ott nem volt hozonges mert nem volt nyerteslista.
Szerintem az lenne a legjobb, hogy ha nem tennék nyilvánossá a nyerteslistát, az eddigieket is levennék. Bár én sajnos nem nyertem olyan sokat, de még szeretnék játszani és nem szeretném, ha teljesen vadidegen emberek ezen csámcsognának, ne adj isten vádaskodnának.
A másik pedig Sada, nem lehetne a webnyereményt zártkörűvé tenni?? Sajnos nem tesz jót sem a hírnevünknek sem a webnyeremény hangulatának ez az egész ami itt folyik
A másik pedig Sada, nem lehetne a webnyereményt zártkörűvé tenni?? Sajnos nem tesz jót sem a hírnevünknek sem a webnyeremény hangulatának ez az egész ami itt folyik

További szép napot! 

Jaj Paint, én meg képzeld utólag jöttem rá az Algidánál erre...
vagy talán az utolsó napokban
Hát én kihasználtam volna...
vagy talán az utolsó napokban
Hát én kihasználtam volna...a fairplay szerintem a sport "témaköre".
Ez szerencsejáték. itt befektetés kell, szerencse és lelemény - így boldogulsz.
Ez szerencsejáték. itt befektetés kell, szerencse és lelemény - így boldogulsz.