Én megkaptam a szószokat is. Összesen öt üveg.
Elcserélem az utalványra.
PPP
a férjem is így kapta, hogy a szószok helyett jött az utalvány. Én is így értelmeztem, hogy azért a többi szósz küldik csak a szójaszószt nem. Tényleg fura, hogy nem tudják küldeni a termékeket. Oké, még a szójaszósz előfordulhat, de hogy egyiket sem?...
"Elnézésüket kérjük, azonban a nyereménycsomagból a Kikkoman szójaszószokat nem fogjuk tudni biztosítani Önök számára."
Én úgy gondoltam a BBQ és a marináló szósz attól függetlenül jön. Ha már Kikkoman játék volt... Vicces , hogy nem áll rendelkezésre.
PPP, én is így kaptam tegnap. Szerintem fölösleges írni, mert hetekkel ezelőtt küldtek egy e-mailt, h a szószok helyett 1 db 5000 Ft-os Spar kártyát fognak küldeni.
Kikkoman napi nyereményt kaptam, talán a bűvös 90. napon. Tornazsák helyett bevásárlószatyorral, 5 féle szósz helyett egy 5ezres vásárlási utalvánnyal. Járt még így valaki? Írjak nekik? (Super11 Creative Zrt)
Bocs, rosszul íratm 10.20-án nyertem.

" alt="

">
Sziasztok! Nyertem Spar Starbucks napit 10.10-én. Beküldtem a blokkot de nem találom a nevem a listában, igaz összesen 60 db azonnali nyeremény volt, én kevesebb nevet látok ennél. Nyert valamelyikőtök napi ajándékot? Ha igen, blokk feltöltést követően mennyi idő múlva kaptatok visszajelzést? Köszi.
jojó! Szivi

" alt="

">
Zsu ! Köszi

" alt="

">
jojó
Igen!
Szívesen

" alt="

">
Nyugtalottó e.mailba értesíti a nyerteset ? Köszönöm a választ !

" alt="

">
weber hez csatlakozva én is így számolok Jar promó kapcsán . A tesco pampers játék júniusi végéig tartó játék volt és most október végén kaptam nyertes értesítő email t. Igencsak nem kapkodják el . Talán február környékén küldik ki ennek a promóciónak a nyertesértesítőit
Kedves pityesz76,
Ah értem, köszönöm, akkor még reménykedek.
Egy American Tourister bőröndöt.

" alt="

">
Ancsusz17
Az Unilever van mikor 2-3 hét múlva küldi, van mikor hónapok.
De attól függ mit nyertél
Sziasztok,
Valaki nyert esetleg az Unilever- Tesco vegyi játékán?
még szept.23án nyertem, kérték a blokkot szept.30ig küldjem meg. De semmi visszajelzés. A holnapon az áll a GYIK-ben: Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Röviden pedig ennyit találtam a nyeremény kiküldéssel kapcsolatosan:
A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön.
De még semmi hír. Még velük nem nyertem tényleg nem szokták elkapkodni?
Köszönöm!
jojó!
Mostanában ne várjátok az értesítést!
30 munkanapon belüli sorsolás az november 13 legkésőbb, onnan 60 munkanapon belüli értesítés(jellemzően ki is használják), az meg akárhogy nézem nem idén fog megtörténni.
Marcsika58!
Igen, én is nyertem. Nem érkezett még meg a nyereményem.
Jaj most nézem, hogy borválogatást írtál, az enyém még a bortesztes. Sokkal régebbi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások