Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 178 / 246 oldal |
Lassan 1 hónapja nem jött meg a macosz-tól a gyógyszeradagoló. már éppen negatívot akartam írni és láss csodát: Jött ma az elnézést kérő levél, ma postázzák...
Nagyon szuper a Danett hűtőtáskája ,és benne a sok finomság
Tanulhatna tőle a Farm Frites .....
Tanulhatna tőle a Farm Frites .....Reggel még a negatívba írtam,hogy a Barbies magazinból nem jó a lejátszó.
Írtam az egmontnak és most jött a válasz,hogy küldenek egy újat!
Le a kalappal Dorogi Orsolya előtt

Írtam az egmontnak és most jött a válasz,hogy küldenek egy újat!
Le a kalappal Dorogi Orsolya előtt

ninike köszi a sláger másik számát!!!
Első csöngésre felvette egy nagyon kedves hölgy és tájékoztatott, hogy ne keseredjek el, mert megvan a csomagom, csak sajnos még nem tudták postázni, mert későn kapták meg a nyereményeket! Nagyon kedves és készséges volt!
Első csöngésre felvette egy nagyon kedves hölgy és tájékoztatott, hogy ne keseredjek el, mert megvan a csomagom, csak sajnos még nem tudták postázni, mert későn kapták meg a nyereményeket! Nagyon kedves és készséges volt!
A DM-ben az 1 Ft-os hajlakk kupon beváltási határidejét júl. 31-ig meghosszanították!
A ampers nedvestörlő kuponét pedig máj. 31-ig.
A ampers nedvestörlő kuponét pedig máj. 31-ig.
Paint: köszi. Neked kedvezmény is jár.
Majd bedobom ha arrajárunk.
szia
Majd bedobom ha arrajárunk.
szia
Nem csak már licitáltak rá amikor cserélni akartunk volna, így aztán én is licitáltam... mert másképp nem ment volna... 

Azt hittem, megint van valami újdonság, amiről nem hallotam még.
(mobilnet)
Viki! Megnyertem a teszveszen a garniert...
Juj de jó, majd írok csak most rohanok még dolgozni...
(erre jó a mobilnat)
Szegény licitálokat lelicitáltam..
Juj de jó, majd írok csak most rohanok még dolgozni...
(erre jó a mobilnat)
Szegény licitálokat lelicitáltam..

Türelem ha nem is rózsát, de hajlakkot terem, itt is töltötték a készletet.
Dm-ben volt 1 forintos hajlakk!
És mint kiderült a Libero Megapackhoz is fel lehet használni a 300 Ft-os kupont!
És mint kiderült a Libero Megapackhoz is fel lehet használni a 300 Ft-os kupont!

Nagyon kedves volt a Createam-es hölgy. Felhívott az Adidas nyereményekkel kapcsolatban. Miután leraktam a telefont eszembe jutott, hogy van egy nyereményünk amelyikhez nem tudom melyik kód tartozik. Visszahívtam és megkereste nekem! Pont tegnap este gondolkodtam, hogy telefonszámot kell hozzájuk keresnem emiatt 

Ma végre kaptam nyerős gyulait, fel is vásároltam a készletet. És írtam a gyulainak, mert az még sem pozítív, hogy csak ma kaptam.
mel6: a reklamálás és az észrevétel más
. oké,aki érdekel az ír,én nem játszok tovább,engem nem érint.
. oké,aki érdekel az ír,én nem játszok tovább,engem nem érint.törpi
én nem vagyok a reklamálós fajta...ritkán teszem.
Csak észreveszik.
én nem vagyok a reklamálós fajta...ritkán teszem.
Csak észreveszik.
ezt csak az látja,akinek van kódja és játszik. mel6: most írj te!nekem már nincs kódom és nem is veszek,ha ennyire nem tudnak odafigyelni

bár ez nem pozitív, de törpi írásához kapcsolódik, ezt néz meg:
Srágli Péter idő: 0.68 mp
a 2,06 mp-en megbotránkoztunk, akkor ez?
Srágli Péter idő: 0.68 mp
a 2,06 mp-en megbotránkoztunk, akkor ez?
írtam a www.gyulahus.hu-n keresztül DR.Csarnai Józsefnek aki nagyon megköszönte az észrevételt és törölték a manipulálokat,így más nyerte meg a húsoskosarat,ez pozitív!

Gyönyörű reggelünk van,mindenkinek szép napot kívánok!!!!
Tegnap becspődött egy idegszálam,és most tudok ülni...valameddig.Ez mindenképpen pozitiv!
Tegnap becspődött egy idegszálam,és most tudok ülni...valameddig.Ez mindenképpen pozitiv!