tibiii mi a helyzet veled? emailemre nem válaszoltál még
prescot
keresd meg Tibiit. Tuti megbízható, én tőle szoktam venni.
Sziasztok!
Maxpack-ot vennék, többet is. Ajánlatokat kérek!
prescott
nincs mit

köszi

annipanni
http://netpenz.extra.hu/index.php?option=com_cont
ent&task=view&id=13
Bubulle Team menüben az Episode 3 : Le grenier de Toudou-nál a nyuszi táljára kell kattintani ha minden igaz.
vagy akkor másik kérdés: mi a teendő, ha összejön a 3 db zöldség a nyulas játékban? (prizee)
köszi
volt valaha a prizee-hez egy magyar oldal is, de nem találom. tudtok segíteni?köszi
Magyarországról is be lehet lépni.
http://packbarre.extra.hu/index.php?d=prizee&p=cl
ub
Összeszedtem az eddigi dolgokat, magyarul.
Azt nem tudom mennyire lett érthető, próbáltam az eredeti szöveghez igazodni

Sziasztok! Ahogy elnéztem a 6.9 euró csak bizonyos körülmények között működik, alul ott van a Subscribe, ha van 6 Maxpackod feltöltve, akkor tudsz regisztrálni.
Az ajándékshop a tagoknak meg: sorbanállás nélkül vehetsz ajándékot, de havonta csak 1-et.
És vajon nekünk Magyaroknak hogy lehet belépni a klubba?
A Prizee Club-bal kapcsolatban nekem annyi jött le, h havonta 6,90 Euróért vagy 6 MaxPack-ért lehet klubtagnak lenni. Ez annyit tesz, h a sorbanállást automatikusan érvényesítik, ha nem lépsz be az oldalra; ha elrontod a játékot, akkor nem az első szintről kezdi újból; a le nem játszott játékokat át lehet vinni a köv. napokra (100-ig lehet halmozni); a Bubz-érték dupla annyit ér; ill. ha a vitrinből kérsz vmit, akkor 3x annyi esélyed van megnyerni, mint annak, aki nem klubtag...
zsanett25 Sajnos nem élnek a nyelvválasztási lehetőségek. Megnyitom az oldalt és mielőtt bejelentkezem akkor angol, de ha bejelentkezdtem akkor a francia nyelv van. Nem értem mit csinálok rosszul.

SOrsi ha így van lementve, akkor mindig a francia jön majd be.Lépj az angol nyelvre és utánna kell elmenteni az oldalt.
Tudna valaki segíteni, hogyan tudom a nyelvet vissza állítani? Hiába nyomom meg bejelentkezéskor a kívánt nyelvet mindig francia nyelven jön be . Azt meg nem értem. igaz a többit sem de azt talán inkább :9
parties quotidiennes doublées - megkettőzött napi részek
boutique cadeaux réservée aux membres - bolti ajándékok foglaltak a tagoknak
abonnez-vous avec des pack+ - ezt nem igazán tudtam lefordítani, valami adományozást ír
Hát ez engem is érdekelne!
mi az a Prizee Club ami bejön? mit kell csinálni vele?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások