Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 178 / 226 oldal |
http://www.dreft.hu/triumph.php
A fressnapf oldalán olvasom, hogy okt. 10-től akció. Felhívtam délelőtt a miskolcit, azt gondoltam, hogy ma, az állatok világnapján lesznek akciók, és ott mondták, hgoy okt. 10-től lesz minden, eledel, termék, hasznos dolgok.
ha valaki könyvet szeretne rendelni, szerdáig a Móra kiadó egyes könyvei 35%kal olcsóbban rendelhetők az alexandra honlapján.
Több, mint 300 könyv van akciósan.
Több, mint 300 könyv van akciósan.
Az Erzsébeti Tescoban milyen hosstes akció volt ma?
Most jött a sogornőm a CBA-ból.
5 tibi csoki vásárlásánál ajándék bárány kézbábot adtak ajándékba.
5 tibi csoki vásárlásánál ajándék bárány kézbábot adtak ajándékba.
Kaiser's-ben,Intersparban a 800g-os Nesquick kakaóhoz,ajándék szívószálas műanyag pohár van csomizva,669Ft.
Rossmann: szept. 30-ig,Baba túsfürdő(400ml) + Baba testápoló (400ml)-hoz ,ajándék társasjáték fa dobozban. 999Ft
van az esztergomi Tescoban is még táska,de az infórmációnál adják
Samidala: nagyon pici. Inkább neszeszer, de annak is kicsi.
Milyen a táska?
Auchanban 4 milli túrókrémhez vagy túróhabhoz bögrét adnak. Nagyon aranyos.
Holnap lesznek még, legalábbis a Soroksáriba.
Holnap lesznek még, legalábbis a Soroksáriba.Sziasztok
A Tescoban bármely 2 db adidas termék vásárlásakor adidas táska az ajándék. A készlet erejéig. 2 féle közül lehet választani.
A Tescoban bármely 2 db adidas termék vásárlásakor adidas táska az ajándék. A készlet erejéig. 2 féle közül lehet választani.
nem tudom az intersparban milyen knorr doboz van, de szerintem olyat kap a knorr barátnő, amilyen nyáron volt a Tesco-Knorr gyorsasági díszdoboz
900FT körül van . Ilyet kap a Knorr barátnő is ?
Már nem emlékszem kicsoda keresett nagyon Knorr fadobozt. Az Europark Intersparban most 5 rafihoz van csomagolva. Az árát nem néztem, bocs.
Igen,csak a 4db-os csomik akciósak,abból 4 féle,ha jól emléxem:
szárnyas-csirkés,ragús,marhás-tradicionális,
és a fehérhusos-szaftos.
A 4-es Junior nem,az általában, mindíg drágább szokott lenni akcióban is,alapból meg pláne!
szárnyas-csirkés,ragús,marhás-tradicionális,
és a fehérhusos-szaftos.
A 4-es Junior nem,az általában, mindíg drágább szokott lenni akcióban is,alapból meg pláne!

Fáreó
Értem, köszi. Ha a nagyból van 4 fajta, akkor a junior nem tartozik bele. Köszi, akkor nem megyek a Tescoba. Ezek szerint a cbaban is a nagyok akciósak.
Értem, köszi. Ha a nagyból van 4 fajta, akkor a junior nem tartozik bele. Köszi, akkor nem megyek a Tescoba. Ezek szerint a cbaban is a nagyok akciósak.
Ja,juniort nem nagyon szoktunk venni neki,mert már nem pici a macsi. 

krysztasz!
Szerintem a Juniorra nem,mert az már az 5. fajta lenne.
Én vettem 4 félét,azok 269Ft-osak voltak.
Szerintem a Juniorra nem,mert az már az 5. fajta lenne.
Én vettem 4 félét,azok 269Ft-osak voltak.
Fáreó: ez a 4féle a juniorra is vonatkozik? Megnéztem a cba-n, de ott nem részletezik. Vettél ott?