A nádudvari változtatott a szabályzaton, ezért az októberben feltöltött szeptember végi blokkokat már nem írják jóvá

" alt="

"> szerencsére nekem csak pár napi blokkom nem volt szeptemberből feltöltve
“Hűségprogramunk ebben a körében olyan beváltások után tudjuk jóváírni a pontokat, amelyekre október elsején vagy azt követően került sor. Néhány esetben ezért nem tudtuk a feltöltéseit elfogadni, a pontokat pedig jóváírni.”
...azért az a játék egy emailt megér... gondolom látni miért is?
Anyám borogass...
ÓÓÓ, b....a meg, nem tűnt fel, hogy csak ÉK Kóp játszik...
Na mind1, a hétvégén még mindig kora (vagy késő) nyár lesz, el fog fogyni a hét 🍺...
Az É-K -nek van egy boltja a szomszéd községben, hát persze, hogy nincs a résztvevők listáján. De vajon miért is? /Borsodi/
Hát ezek a Vénusz zöldségkrémek

" alt="

"> még az is aki megveszi

" alt="

"> ennyi pénzért !
Szerintem exportból visszamaradt, mert minden németül van rajta, kivéve az utólag ráragasztott magyar árcímke. Szerintm egyszerűen elfelejtették átárazni. Mi is úgy véljük, hogy még a 3.100 is jó ár lett volna.
A 2.100 nagyon jó ár, de még a 3.100 is.
Ha vmi ennyire olcsó, bennem mindig megszólal a kisördög, hogy miért? Mi nem stimmel vele?
(Persze ettől még lehet nagyon finom, csak szeretem tudni: miért?)
Én most épp pulykaszárnyat konfitálok.
(a szárny olcsó, az olaj, szalonna meg a gáz/villany kevésbé, a végén így is az "áránál" leszek. Majd vmikor este.)
Ha tévedés volt, még minden üzlet/lánc/ visszaadta a különbözetet, ilyennel még nem találkoztam.
Márton-napi libalakomához:
A Pennyben olyan áron találtunk hízott libamellet, hogy nem lehetett otthagyni, 2.100-/kg. El is hoztuk mind a 18 darabot. A pénztár már 3.100-ért hozta. Mondtuk, hogy ez így nem frankó, a vezető felajánlotta, hogy visszaveszi. Mi meg nem adtuk, kértük vissza a különbözetet. Azt meg ő nem adta. Megkérdeztem, mint üzletvezető, ismeri-e a vonatkozó jogszabályt, miszerint annyiért kell adni az árut, amennyi szerepel rajta?!
Akkor sem adta vissza, én felhívtam figyelmét, hogy akkor nem 18ezer forintba fog nekik kerülni, hajthatatlan volt. Helyszinen vásárlók könyve, hogy nyoma legyen, itthonról, fogyasztóvédelem...
Azért is lesz a családdal Márton nap!
A zewanál semmi más nem történt csak annyi mint a többi játéknál, mindenki játszott a rokonok, barátok, ismerősök nevében aki többet van gép előtt, de úgy látszik a zewanak más az ingerküszöbe.
Működik a burn oldala.
(Pedig tegnap fordíttattam le angolra a szöveget, írok nekik, na sebaj jó lesz legközelebbre.)
Köszi aki írt nekik.
Ízmester/Lacikonyha oldalára TOVÁBBRA SEM lehet belépni...
Amúgy mit lehetett nyerni ezzel a Zewa-s pörgetéssel? (Nem látok infókat a lezárt játélhoz...)
Anbuci!
1. Sajnos nem ez az első eset, hogy egy játékot tönkre tesznek az ügyeskedők.
2. Olyan játékot kellene kreálni, amit nem tudnak.
üdv
https://www.zewa.net/hu/kampany/kedves-jatekosunk/
Ma a mai lejáratú mandulatej 489 Ft volt.
Felhívtam a lányomat, kér-e?
Mire vissza mentem a polchoz, már csak 218 Ft volt.

" alt="

">
1 kg kacsamell 9999 Ft, 1 kg kacsacomb 4999 Ft a Novában.
Idén elmarad a Márton nap?
(Tudom, az liba, de az sem olcsóbb.)
Ízmester/Lacikonyha oldalára nem lehet belépni...
Játék
elsején,
hétfőn vagy
az akciós újság első napján (csütörtökön) szokott indulni.
Pénteken nem.
A ritka kivétel erősíti a szabályt.
Ja, valóban tavalyi a játékfelhívás...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások