nemeths!
Forgalmit ,ott ahol a kulcsot!Azt sem tanácsos az autóban!
Kutya nem ellenfél

" alt="

"> nem tudod!?
párom betette, reggel ne kelljen, szerencsére a buksza nem volt benn. A forgalmit hol tartsuk, ha nem a kocsiban? Ja, a kocsikra nem lehet rálátni, takarásban vannak, meg kutya is van a háznál, csak sokkal hátrébb volt, és biztos aludt. Tanultunk az esetből.
+
ha a kocsit is ellopták volna, még a biztosító sem fizetne, ha benne volt a forgalmi, stb...
Ezen én is nagyon csodálkozom! Döbbenetes! Tudom utólag könnyű okosnak lenni, de már jó ideje szajkózzák mindenhol, hogy semmit, még egy doboz cigit sem szabad az autóban hagyni (már volt hogy ezért is feltölrték!).
Most mesélték a szomszédaink, hogy újabban már kitolják a kertből a kocsikat!
Remélem az irataitok visszakerülnek!
A kocsiban hagytátok az autós táskát/irattárcát/v. mit az összes igazolvánnyal?

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Sziasztok! Köszi mindenkinek, akár itt írt, akár priviben. Bocs, hogy eddig nem írtam ismét, de kerestük az ellopott iratokat. Annyit mentem, meg bicikliztem lépésben, hogy jól elfáradtam. olyan helyen van a kocsi, ami nem belátható az utca felől, és a házunk is takarja. Mindkét kocsit megnézték, de bennhagyták mindkét kocsiban a kocsik papírjait, így valószínűleg nem kimondottan a papírok kellett(ek) neki(K). A rendőrök voltak kint.
Bocs,csak most olvastam,hogy miről van szó!

" alt="

">
Köszi!
Pedig mit keresgéltem, de nem találtam.
Áldozatsegítő szolgálat a nevük.
Egyébként arra emlékszem, hogy a káreset bekövetkezésétől 2 héten!! belül fel venni velük a kapcsolatot. 2 hónappal később kaptam a levelet tőlük.

" alt="

">
El tudom képzelni, mit szerettél volna írni, de nem azt írtad.
Én biztosan eltettem volna: Ki tudja, mikor kell legközelebb..
sada
???

" alt="

">
Kötekedős lábbal keltél?

" alt="

">
Igen kaptam levelet attól a segélyszervezettől akik segítenek az iratok pótlásában állítólag ingyen. De nem emlékszem a pontos nevükre, mert idegességemben belevágtam a kukába mivel már megcsináltattam addigra mindet. Mit nem lehet ezen érteni???
Valóban érdemes várni az iratok pótlásával. Nekünk a rendőrségen azt mondták, hogy kb. 2 hét után menjünk az Önkormányzathoz. Hátha addig valaki megtalálja és elküldi az ellopott iratokat. És 2 ! hónap után valaki csengetett és a fiam összes iratát visszahozta. De addigra megcsináltattuk az összest.

" alt="

">
ettől a szervezettől...nem tudom a nevüket

" alt="

">
Más:
Nem kell mindent egyszerre pótolni. Elég egyszerre egy arcképes igazolvány (útlevél-szig-jogsi).
De bejelenteni kell, mert ezekkel vissza is élhetnek: hitelt vehetnek fel, stb...
Nekem mikor 3 éve elloptak minden iratomat a feljelentés után 2 hónappal jött egy levél ettől a szervezettől, hogy ingyen megcsináltathatom rajtuk keresztül. Persze addigra már megcsináltattam borsos áron őket és mérgemben azonnal kidobtam a levelet. Így nem tudom a nevüket.

" alt="

">
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20100512-sokba-k
erul-az-elveszett-okmanyok-potlasa.html
(Igaz, ez tavalyi cikk..)
Szerintem egyszerűen a rendőrségen kell feljelentést tenni és okmányirodában v. kormány hivatalban kérni a pótlást.
Egyes iratokat lehet kérni ingyen is, de erős megszorítás van, ki kaphat ilyet.
SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Segítsetek, hol lehet bejelenteni, hogy lenyúlták az iratokat? Az a szervezet kellene, hogy ne kelljen sok pénzért újra csináltatni. Vállalkozói igazolvány, jogsi, polgárőr igazolvány, személyi
Priviben is jöhet

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások