Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 179 / 232 oldal |
oké sada köszi!!!
Fáreó
A SZERENCSEJÁTÉK FŐFELÜGYELET csak azzal foglalkozik, ha eltérnek a hivatalostól.
Attól pedig nem tértek el, mert a hivatalos NEM foglalkozik azzal, hogy kell működnie a szerver órájának.
A SZERENCSEJÁTÉK FŐFELÜGYELET csak azzal foglalkozik, ha eltérnek a hivatalostól.
Attól pedig nem tértek el, mert a hivatalos NEM foglalkozik azzal, hogy kell működnie a szerver órájának.
oké! forduljunk az illetékesekhez!!
5/0

laszlo0515
Nem előresorsolt időpontok.
Lásd ugyanott.
Nem előresorsolt időpontok.
Lásd ugyanott.
A bűvös jelszó,szerintem,ha nem állítják vissza a múlt heti rendszert:
SZERENCSEJÁTÉK FŐFELÜGYELET! Ez bizti hatna,vagy legalábbis elgondolkoznának 1 kicsit!
SZERENCSEJÁTÉK FŐFELÜGYELET! Ez bizti hatna,vagy legalábbis elgondolkoznának 1 kicsit!
hopehelyke
A honlap órájáról sehol sincs szó, csak a szerveréről.
Az benne van a hivatalosban, ott a 6. pont 3. bekezdés.
A honlap órájáról sehol sincs szó, csak a szerveréről.
Az benne van a hivatalosban, ott a 6. pont 3. bekezdés.
birka7
és éppen melyik órám szerinti másodpercre gondoltál?
(nem mintha nyertem volna
)
és éppen melyik órám szerinti másodpercre gondoltál?
(nem mintha nyertem volna
)oké ez jó ötlet számoljuk ki hogy mi az igazi óra!!! Csak ahhoz túl sok kód kell!! De az nem lehet hogy ezek is előre kisorsolt percek???
figyu! de ha valaki nyer az írja be hogy mikor/ másodpercre pontosan) és akkor tudjuk a szerver belső óráját!!!!!!
sztem most inkabb azon kellene gondolkodni, h magasabb forumokhoz hova lehet fordulni. ha ok lepattintanak hagyni kell. Szerencsejatek Felugyelet? Vagy valami ilyensmirol volt szo tegnap...
fradigy igazad van ez jó volt!!!
nekem azt mondta még senki nem reklamált!!
azt hiszem a 6. pontban van a játékszabályban
birka7!
igen telóztam...bár nem látom sok értelmét...a csaj olyan természeteséggel mondta a mondanivalóját, mintha leglább ezredszerre mondaná (amin nem is csodálkoznék) ... nem olyan volt a hangja mint akit túlzottan meghatott volna a dolog...
igen telóztam...bár nem látom sok értelmét...a csaj olyan természeteséggel mondta a mondanivalóját, mintha leglább ezredszerre mondaná (amin nem is csodálkoznék) ... nem olyan volt a hangja mint akit túlzottan meghatott volna a dolog...
magyarul:
behunyod a szemed, es kuldod. vagy nyersz, vagy nem. [nem]
csak epp nem fair h a multheten nem igy muxott.
behunyod a szemed, es kuldod. vagy nyersz, vagy nem. [nem]
csak epp nem fair h a multheten nem igy muxott.
megőrülök!!!!!
valaki telefonáljon még vegyék már észre magukat!!
valaki telefonáljon még vegyék már észre magukat!!
bocs, de hol olvastátok, hogy a honlap órája pontosan jár? nézem a saját pc-m óráját és ahhoz képest spec. 3 perccel van előrébb. meg tudjátok adni, hol keressem az infot, mert annak ismeretében könnyebben lehetne őket "elővenni"...előre is köszi.
akkor tegyék ki az igazi órát. vagy valamit csináljanak!!!
aki próbálkozott annak sehogy se sikerült / percváltás előtt, után utalványváltás előtt, után, percváltáskor, utalványváltáskor/