Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 179 / 284 oldal |
Algidánál is 2004-ben gyűjtöttem a kódókat aztán amikor a fagyistetőket tisztogattam észrevettem sok kód azonos, tovább már nem gyűjtöttem. Nyertem pár törölközőt, nem sokat mivel uszodát nem akartam nyitni, azt csá. Ott azonos kódók voltak a kiskapuk. Itt meg a tszámok. Ennyi.....
ildicc, nem fáj csak bosszant, de a fairplay mint tudjuk itt ismeretlen szó.
Most is csönben kellett volna játszogatni, és nyeregetni. Ha pedig ezért engem vki jellemtelennek tart hát legyen engem nem kell szeretni. A barátom szeressen, meg az apukám. Csodálkoznak Magyarországon ahol 3,5 millióan dolgoznak, és 80 000 ft az átlagkereset, hogy az emberek használják a kiskapukat, amit nyitvahagynak?
" alt="
">
" alt="
">
katalina, miért fáj Neked ennyire ez az egész? Neked attól se több, se kevesebb nem lesz!
Csalás nem történt, a honlap nem lett feltörve, egyesek éltek a pepsi-kiskapu nyújtotta lehetőséggel. Te is éltél volna vele szerintem, ha tudod.
Csalás nem történt, a honlap nem lett feltörve, egyesek éltek a pepsi-kiskapu nyújtotta lehetőséggel. Te is éltél volna vele szerintem, ha tudod.12-13 telefon a saját néven, a többi 20 meg másén, ez ami miatt itt a felháborodás van, milliókat pedig nem lehet csak úgy eltenni leleményességből és véletlenek sincsenek naponta 2-3x, mint tudjuk.
Próbáljatok beperelni egy Pepsit, megnézném, ki nyer.
Próbáljatok beperelni egy Pepsit, megnézném, ki nyer.
betti azt meg a dolgozok nézegetik a gyárban, melyik nyert melyik nem.
" alt="
"> ...és ez biztos!
Kollágám is talált egyszer egy régi akciós coca játéknál egy hütőtáska feliratot, szept. végén aztán aug.20-ig lehetett beváltani.
" alt="
"> ...és ez biztos!
Kollágám is talált egyszer egy régi akciós coca játéknál egy hütőtáska feliratot, szept. végén aztán aug.20-ig lehetett beváltani.

BlackIce:
A pepsinek van pénze és lehetősége ellenőrízni a megbízott céget. Ha elcseszték egyék meg.
Nem tudom emlékeztek-e a piros mogyorós játékra. Abban a játékban is pontosan ugyanez volt a helyzet csakhogy akkor mindenki hülyére nyerte magát mobilokkal és befogta a száját, nyerteslista meg nem volt. A Kraft tanult a hibájából, soha többet nem került ilyen helyzetbe. Most a pepsi is fog.
Ha a sörös cégek meg tudják oldani, ha a nyerőpercek meg tudja oldani, a coca meg tudja oldani akkor a pepsi is áldozzon egy jobb csapatra.
BlackIce: A cocás játékon ahol 1 kód - 1 beküldés 3 hét alatt 3 iPodot nyertem tavaly. Azért csak ennyit mert a játék végéig elutaztam.
Nehogy véletlenül is abba a tévhitbe ringasd magad, hogy szégyelem, hogy nyertem.
A pepsinek van pénze és lehetősége ellenőrízni a megbízott céget. Ha elcseszték egyék meg.
Nem tudom emlékeztek-e a piros mogyorós játékra. Abban a játékban is pontosan ugyanez volt a helyzet csakhogy akkor mindenki hülyére nyerte magát mobilokkal és befogta a száját, nyerteslista meg nem volt. A Kraft tanult a hibájából, soha többet nem került ilyen helyzetbe. Most a pepsi is fog.
Ha a sörös cégek meg tudják oldani, ha a nyerőpercek meg tudja oldani, a coca meg tudja oldani akkor a pepsi is áldozzon egy jobb csapatra.
BlackIce: A cocás játékon ahol 1 kód - 1 beküldés 3 hét alatt 3 iPodot nyertem tavaly. Azért csak ennyit mert a játék végéig elutaztam.
Nehogy véletlenül is abba a tévhitbe ringasd magad, hogy szégyelem, hogy nyertem.

Nem sajnálom a Pepsit egye meg amit főzött. Igazad van ha ezt csinálja innen, ha azt onnan fogják piszkálni. Megérdemli!!! Tessék normális játékot összekalapálni. Annyi eszük van amennyi látszik!!! Azt úgysem merik, hogy új nyertes lista, mert akkor végük van. De remélem tanultak a hibáikból. Marketingjük = a nullával.
betti79, nem lenne jobb - játékos szemmel nézve, mert minden nyereményjáték ideje limitált, akciós kólát meg utána is vehetnél - tutti szívinfarktus, ha abba van a kód.
A jó megoldás ez a mód, ami a pepsinél, s a cocánál is van az sms játékokban, csak a program megírására kellett volna jobban odafigyelni.
A jó megoldás ez a mód, ami a pepsinél, s a cocánál is van az sms játékokban, csak a program megírására kellett volna jobban odafigyelni.
Én még mindig azt mondom, hogy ezért lett volna jobb a kupakban a telefont nyertél felirat, akkor nem lenne ilyen gond! Talán majd legközelebb...
BlackIce!
Igen ezzel egyetértek. De ne feledd, hogy rokonok nevén is lehet nyert telefon, tehát ez még nem a végeredmény, ennél több telefont nyertek.
Ezért van az szerintem, hogy sokan elégedetlenkednek, mert ha valaki kihasználta ezt a kiskaput, és neadjisten nyert 2-3 telefont és utána elégedetten hátra dölt a többieknek is átadva a terepet, az még nem szúr szemet, de ilyenkor ki tudja hogy hol a határ, ha valaki sorban nyeri ilyen módon a telefonokat, hát megértem a felháborodókat is. Bár szerintem a pepsi utólag nem fog módosítani a nyerteslistán...
Egyébként itt a nyilvános nyerteslista miatt van leginkább felháborodás. Ha úgy vesszük, nevezzük nevén, pl. Rea nagyon sokat játszott pl az Arany Ászokkal is és nagyon sokat nyert. A nagy számok törvénye! Sok kupak, nyitófül, sok sms és biztos siker! Szóval én itt igazából a gondolataimat leirom, de gőzöm sincs mi lenne a jó. Az egész nyereményvadászat a leleményességről szól!
Nehéz helyzetben lehet a pepsi, nem irigylem, mert mindegy mit csinál, ha odaadja a nyert telefonokat, akkor a zúgolódok nem hagyják annyiban, ha viszont nem adja oda a telefonokat, akkor az eredeti nyertesek nem fogják hagyni.
Talán tényleg a függönyös megoldás lenne a jó, vagyis rolós. Roló le! Mindenki pár napja azonos esélyekkel játszik, csak végre sorsolnának végre! Hajrá!
Igen ezzel egyetértek. De ne feledd, hogy rokonok nevén is lehet nyert telefon, tehát ez még nem a végeredmény, ennél több telefont nyertek.
Ezért van az szerintem, hogy sokan elégedetlenkednek, mert ha valaki kihasználta ezt a kiskaput, és neadjisten nyert 2-3 telefont és utána elégedetten hátra dölt a többieknek is átadva a terepet, az még nem szúr szemet, de ilyenkor ki tudja hogy hol a határ, ha valaki sorban nyeri ilyen módon a telefonokat, hát megértem a felháborodókat is. Bár szerintem a pepsi utólag nem fog módosítani a nyerteslistán...
Egyébként itt a nyilvános nyerteslista miatt van leginkább felháborodás. Ha úgy vesszük, nevezzük nevén, pl. Rea nagyon sokat játszott pl az Arany Ászokkal is és nagyon sokat nyert. A nagy számok törvénye! Sok kupak, nyitófül, sok sms és biztos siker! Szóval én itt igazából a gondolataimat leirom, de gőzöm sincs mi lenne a jó. Az egész nyereményvadászat a leleményességről szól!
Nehéz helyzetben lehet a pepsi, nem irigylem, mert mindegy mit csinál, ha odaadja a nyert telefonokat, akkor a zúgolódok nem hagyják annyiban, ha viszont nem adja oda a telefonokat, akkor az eredeti nyertesek nem fogják hagyni.
Talán tényleg a függönyös megoldás lenne a jó, vagyis rolós. Roló le! Mindenki pár napja azonos esélyekkel játszik, csak végre sorsolnának végre! Hajrá!
Ha sok embert esetleg törölnének a nyertes listáról azokat fell kell hívni, "hé te mégsem nyertél." Az pedig 100-as nagyságrendű. Abból lesz ám csihi -puhi, meg ihaj csuhaj, meg erezd el a hajam. 

Majd megkérdezem miért nincs most nyertes lista....kedden. Szerintem nekik is pünkösd van.
Az egészet visszamenőleg átvizsgálják, ezért nincs most nyerteslista, ami meg fenn van, semmit nem jelent, egyenlőre.
A pofátlanok miatt szívjuk mindannyian, Gürtler, Varga és Markó is beállhat a sorba.
A pofátlanok miatt szívjuk mindannyian, Gürtler, Varga és Markó is beállhat a sorba.
Aki sok telkot nyert vett kolát, sok telcsi száma volt, és gépelgetett, gondolom nem keveset, elég sokat, és nem 10-20 kolát vett hanem többet. De lehet talált pár kupakot, és már azt előtte is vki beküldte. Használta a nyitott kiskaput, amit most bezártak, így most már nem használja tovább. Ennyi....Pepsit semmi kár nem érte, hiszen ha nem lett volna kiskapu ugyanannyian nyertek volna, mint így hogy volt kiskapu. Azokat érte kár aki nem tudta a kiskaput, de sokan tudták, de nem mentek be rajta, inkább bezáratták.
Fozo.Gabi
A Humtelex (HTX) hagyta a kiskaput, hiszen a Játékszabályban EGYEDI kódokat írnak, ha egyedi akkor egyszer lehetne felhasználni.
Nem is ez baj, mert oké használják ki de ne olyan pofátlanul mint ahogy az történt...
Reácska 11 telcsivel.
meg Tomka János kedves játékostársunk 13 telefonnal...
No comment...
Black°
A Humtelex (HTX) hagyta a kiskaput, hiszen a Játékszabályban EGYEDI kódokat írnak, ha egyedi akkor egyszer lehetne felhasználni.
Nem is ez baj, mert oké használják ki de ne olyan pofátlanul mint ahogy az történt...
Reácska 11 telcsivel.
meg Tomka János kedves játékostársunk 13 telefonnal...
No comment...
Black°
Hát én nem tudom hogyan, de azt látom a listából hogy van aki 13 telefont nyert...
Nem hiszem hogy érdemes lett volna feltörni,
bár nem ismerem a progit, de elképzeléseim szerint annyit csinál a 'rendszer', hogy amit beírsz neten (kód telszám), azt leellenőrzi és eltárolja.
Ahhoz hogy én felvigyek pl egy telszámra 200 kódot a redszerbe nem kell feltörni, csak beirogatni szépen az oldalon.
Olyan kódot meg tök felesleges beírni ami helyes, de nincs a kezedben a kupak mert úgysem kapja meg telcsit érte. Értelmetlen.
Bizonyos időközönként kiveszik az adatokat és sorsolnak.
Ezt befolyásolni már nem nagyon lehet kivülről...
Black°
Nem hiszem hogy érdemes lett volna feltörni,
bár nem ismerem a progit, de elképzeléseim szerint annyit csinál a 'rendszer', hogy amit beírsz neten (kód telszám), azt leellenőrzi és eltárolja.
Ahhoz hogy én felvigyek pl egy telszámra 200 kódot a redszerbe nem kell feltörni, csak beirogatni szépen az oldalon.
Olyan kódot meg tök felesleges beírni ami helyes, de nincs a kezedben a kupak mert úgysem kapja meg telcsit érte. Értelmetlen.
Bizonyos időközönként kiveszik az adatokat és sorsolnak.
Ezt befolyásolni már nem nagyon lehet kivülről...
Black°
Katalina!
Pár napja leirtak szerint én úgy értelmezem, hogy semmiféle oldalfeltörés nem történt. Egyszerűen egy pár ember leleményesebb volt, és kihasznált egy kiskaput, amit a pepsi hagyott nyitva.
Én is várom mi fog történni, inkább azért, hogy mikor fognak végre újra sorsolni, mert beküldtem ezalatt a két-három nap alatt pár kódot, igaz nem sokat, de hátha...
Pár napja leirtak szerint én úgy értelmezem, hogy semmiféle oldalfeltörés nem történt. Egyszerűen egy pár ember leleményesebb volt, és kihasznált egy kiskaput, amit a pepsi hagyott nyitva.
Én is várom mi fog történni, inkább azért, hogy mikor fognak végre újra sorsolni, mert beküldtem ezalatt a két-három nap alatt pár kódot, igaz nem sokat, de hátha...
Hát brühüm brühüm, de akkor az első naptól kezdve? Mert az első naptól kezdve lehetett úgy játszani ahogy. A feltörés, meg a telefonnyerteseket nem érinti. Ők csak játszottak.
Egy frászt nem lett. Én is beszéltem velük, áll a bál.