Segítsetek légyszi! Miért nem kapok aktiválo linket az e-mail címemre? Vagy mennyit kell rá várni?
Wodehouse: nem tudom.

Ezek után kíváncsi leszek, hogy akkor hogyan lesz esetleg három egyforma mosogatógép vagy mosógép, porszívó, stb. a nagyobb nyereményekből?!
VárszegiViki,
a bögrék színe nem vot különböző?
Viki: akkor nem tudom, hogyan működik ez?! Mert nekem a cd-kupac is egyforma volt (a sötétebbikből volt három) és a Micimackós dobozból is három egyformával nyertem.
Az angyali üzenetemből még egyet sem láttam, pedig már írtam vagy 10-et...
Köszi, ezt nem is tudtam.
Jobb oldalon gömböket fúj az angyalka, és abba van beleírva. A lényeg, hogy maradj egy lapon, mert ha sűrűn kattogsz akkor nem látod.
Macskusz, az hol olvasható ?
Már kb. 10 angyali üdvözletet írtam és abból egyetlenegyet olvastam

Nekem ma 2 angyali üzenetem is volt, de egyiket sem láttam, pedig nagyon figyeltem, hogy mikor lesz.
Mennyi idő után lehet látni? Az enyém fél óra elteltével sem volt olvasható

Ja, az előbb 3 egyforma NLC bögre és NEM nyert. Tehát szerintem nem úgy működik hogy egyforma nyer, nem egyforma nem nyer.
Én lementettem a képet, ott látszik is hogy nem egyforma.
VárszegiViki, neked is gratula! És mindenkinek, akinek már sikerült.
Hát akkor nem lettünk okosabbak, ha valakinek egyforma volt, valakinek meg nem...

dandi: nekem nem egyformák voltak a micimackós dobozok.
Én éjjel 1,30-ig kapartam, semmi.

Ma is vagy 50-et, és még az angyaloknak se küldhetek üdvözletet....
bettinah: köszönöm, aranyos vagy! :-)
Hát érdemes kaparni, de én is nagyon-nagyon sokat kapartam, már idegbeteg lettem, hogy nem is lehet nyerni...
De! Három egyforma figura van, amikor nyersz! 3 egyforma cd-kupac volt és 3 db egyforma Micimackós doboz a Cerbonánál.
Tudom, Minya, csak így könnyebb volt leírni, de a lényeg, hogy hamarabb lesz meg a sorsjegyed. Bár én még semmit sem nyertem.

dandi, gratula! Legalább látjuk, hogy van értelme kaparni... Neked sem 3 egyforma volt, amikor nyertél?
lindababa, ott nem a kilépésre ad 1 pontot, hanem arra, hogy az előző lapot újra behívod.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások