Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 179 / 9366 oldal |
TanteFanny nyertes e-mailt kapott már valaki?
sada! Amikor beírtad, akkor még a 24-ei nap nem volt fent.
Müller: már egy hete...
Bang Bang:
Dr Oetker, Cola, Pöttyös, Nescafe játékokkal foglalkozott.
Dr Oetker, Cola, Pöttyös, Nescafe játékokkal foglalkozott.
Sziasztok! Bang Bang Kft. milyen nyereményt küld? Kaptam csomag értesítőt de nyeremény értesítő nem jött. Köszi.
Tényleg hiányoznak. Nagyon figyelmes vagy! A Müllernél viszont már pótolták az utolsó napi nyerteseket.
Spár: Játssz velünk mindennap karácsonyig, az 5-dik nap nyertesei hiányoznak!
köszi, jojó
Nekünk még nem jött értesítő sms !
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mentek-e már ki nyertesértesítők a mostani Spar-Knorr nyereményjáték kapcsán?
Köszi előre is.
" alt="
">
Tudja esetleg valaki, hogy mentek-e már ki nyertesértesítők a mostani Spar-Knorr nyereményjáték kapcsán?
Köszi előre is.
" alt="
">Kriszta05 ,2025-01-06 :: 15:26
Sziasztok!
Most érkezett meg a Lidl - Nassolj és nyerj! visszaigazolás és frissítették a nyertes listát.
Sziasztok!
Most érkezett meg a Lidl - Nassolj és nyerj! visszaigazolás és frissítették a nyertes listát.
Rossmann játékra ti már tudtok feltölteni? Nekem még mindig nem engedi,holott az app már nem írja,hogy műszaki hiba van,és jónak tűnik.
köszönöm!
agili
nem
nem
Tesco Domestossal nyert hátizsákot kapott már valaki?
weber
Eleplant nyereményt még nekem se küldte a Screvo.
Eleplant nyereményt még nekem se küldte a Screvo.
Tartozik még valakinek a Screvo Euronics, illetve Eleplant nyereménnyel?
pityesz76
Jól írod,akár csak úgy küldhetnék is a nyereményt.Be kell regisztrálni az adatokat ,nem értem miért kell még ráerősíteni ÉS MÉG AKKOR SEM TUDJÁK HOVA KELL POSTÁZNI
" alt="
"> pld a Spár P@G nyeremény .
Jól írod,akár csak úgy küldhetnék is a nyereményt.Be kell regisztrálni az adatokat ,nem értem miért kell még ráerősíteni ÉS MÉG AKKOR SEM TUDJÁK HOVA KELL POSTÁZNI
" alt="
"> pld a Spár P@G nyeremény .Evereday-nál még ők se tudják mikor merre mennek
" alt="
">
" alt="
">Amilyen gyorsak talán január vége de inkább februárra lehet számítani kiértesítesre hamarabb nem hiszem. A Tesco pampers játéknál is kb úgy 5 hónap telt el miután értesitést kaptam hogy nyertem . Ebből kiindúlva sztem Február lesz az