sada
Az hirtelen eszembe sem jutott... Biztos azért mert én sem ott láttam hanem itt olvastam
Ditke62
Miért nem a saját akciós újságukba?
A játék tegnap kezdődött, de tegnap még itt sem voltak képben.
Ma már volt szórólap, urna, csak játékos termék nem.
Majd talán holnap...
Ma csupa negatív tapasztalatom volt

A postán már megint "elfelejtették" ideadni az elsőbbségi nyereménykupont, aztán a hirlapárusnál vettem újságokat, szintén kérnem kellett a szelvényt, mire a csaj közölte, hogy már vége a játéknak, dec. 31-ig tartott, és hozzátette, hogy jó lenne elolvasni a plakátot mielőtt reklamálok. Mondtam, hogy én tudok olvasni, de talán ő nem, mivel a plakáton jan. 31. van. Megnézte, még bocsánatot sem kért, csak kezembe nyomta szájhuzogatva a szelvényt. Átmentem a Rossmannba, hogy vegyek egy légfrissítőt, hát ott meg se láda amibe a blokkot be lehetne dobni, sem a pénztárosnak nem volt fogalma a játékról. Javasoltam hogy nézzen be erre az oldalra...
Bimbula !
Már írtam én is 2x a Délhúsnak, ami az oldalukon van elérhetőség, de semmi reagálás volt.
Pedig az első héten nyertem a tálat.
Pedri!
Ami a Délhús oldalán van, az elérhetőségeknél. ha jól emlékszem. info@delhus.hu
Bimbula!
Milyen címre írtál? Én is reklamáltam többször is, mindig készségesen segített a hölgy.
Délhústól az utolsó 2 tányérom nem akar megérkezni. Tegnap írtam nekik e-mailt, vélaszra sem méltatnak.
Kera! Nem, annyira el vagyok foglalva minden egyéb fontosabbal...
Milka válasza:
"...Reményeink szerint legkorábban e hét végén vagy a jövő hét elején fent lesznek az interneten a 2.periódus nyertesei."
Trixi
Telefonon próbáltál reklamálni?
Pazar Nőkkel ugyanígy jártam, szerintem döglődik a cég...
Nyertem tavaly novemberben egy Pazar nők újság előfizetést, ennek ellenére csak 1 db, a novemberi számot kaptam meg. E-mailben reklamáltam, még csak nem is válaszoltak rá. Jár valaki közületek hasonló cipőben? Azt látom, hogy még mindig van játék a lapjukon, csak nem értem minek, ha úgysem küldik a nyereményeket!
VárszegiViki!
Arra én is.
Én arra lennék kiváncsi, hogy a HG mikor sorsol?
A félig telt pohár esete.

Ugyan már! Tavaly még nyerteslistájuk, se honlapjuk nem volt.

Tudjuk, hogy ügynökség foglalkozik a játékkal, de Milka a megbízó, övék felelősség és a pénz, igazán rájuk mordulhatnának.
2 hét nem "kicsit"....
Tegnap beszéltem a Milkásokkal telefonon, azt mondták, hogy egy megbízott cég bonyolít mindent, nem is ők. És hogy mivel a sorsolás dec. 21-én volt, aztán meg ünnepek, és akkor nem dolgoztak, így kicsit később kerül fel a lista.
Milkának ma lesz a 3. sorsolása, de még a 2. nyerteslista sincs fönn a neten.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások