Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 179 / 226 oldal |
A CBA-ban meg 269Ft a 4 féle ,4db-os whiskas csomi.
a tescoban mától 249 a whiskas 4 db-os csomagolás. A juniort nem tudom, mert nem írták. Ha vki tudja, írja már meg, hogy a junior is akciós-e, mert akkor megyek.
Rossmannban is a jumbo papmpers 2999 ft
A Tescoban a JUMBO PAMPERS 2959 FT. (Az akciós újságban nincs benne.) A DM-ben meg ugyanaz 3800FT. Nem tudom, hogy minden Tescoban ennyibe kerül-e, nézzetek körül. Lehet, hogy újra lesz játék, és új vonalkóddal jönnek ki, és most kiszórják ezeket.
Szombaton pedig a Hajógyári szigeten lesz Libero nap, Liberót szoktak árulni olcsóbban.
Szombaton pedig a Hajógyári szigeten lesz Libero nap, Liberót szoktak árulni olcsóbban.
A Meróban a Paloma instanhoz olyan bögre mint már régebben volt .
Ja és szintén az Interspárban az 1.2kg-os Nesquick kakaóhoz ajándék fém tolltartó!
Interspárban a Scooby csomag hűtőmágnessel 499ft
a Metroban pick Scooby-Doo virsli+ sonka hűtőmágnessel:619ft.
500 g-os Rama csészés margarinhoz 30 db-os Snoopy-s memória kártya van csomagolva (pici, kb 3x3 cm-es kártyák) - Interspar
Tesco szeptember 7-től:
6 db Kinder meglepetés hosszú fémdobozban: 1399 Ft
Kinder chocolate tolltartó (2 kinder csoki 1 tolltartóban) 649Ft
Kinder meglepetés uzsonnásdoboz ( 1 uzsisdobozban 4 kinder tojás)949 Ft
Kinder Mix hátizsák (szerintem ez a legtutibb, jól néz ki, farmerszerű hátizsák) tartalma: 3 kinder tojás, 1 kinder csoki 100gr, 1 kinder bueno, 1 kinder schoko bons ára: 1899 Ft
Nutella festett ophárban: 359 Ft
6 db Kinder meglepetés hosszú fémdobozban: 1399 Ft
Kinder chocolate tolltartó (2 kinder csoki 1 tolltartóban) 649Ft
Kinder meglepetés uzsonnásdoboz ( 1 uzsisdobozban 4 kinder tojás)949 Ft
Kinder Mix hátizsák (szerintem ez a legtutibb, jól néz ki, farmerszerű hátizsák) tartalma: 3 kinder tojás, 1 kinder csoki 100gr, 1 kinder bueno, 1 kinder schoko bons ára: 1899 Ft
Nutella festett ophárban: 359 Ft
"A "Nyárvégi ajándék" akció keretében vásárolt új, havidíjas előfizetés mellé szeptember 30-ig1 egy VitaMAX SIM kártyát adunk ajándékba, VitaMAX UNO csomagban, 500 Ft lebeszélhetőséggel, melyet az előfizetéses ügyfél a szerződéskötést követő első hat hónapban belföldön 0 forintos percdíjjal és opciós díj nélkül hívhat....."
Tesco Pesti út XVII. : semmi csak Pall Mall
Interspar (Árkád, Örs vezér tér): 2 csomag Douwe Egberts 3 in 1 kid vásárlása esetén tigrises kerámiabögre, van 1 fülű és 2 fülű. Olyan amiből a gyerekek isznak a reklámban.
Interspar (Árkád, Örs vezér tér): 2 csomag Douwe Egberts 3 in 1 kid vásárlása esetén tigrises kerámiabögre, van 1 fülű és 2 fülű. Olyan amiből a gyerekek isznak a reklámban.
http://www.libri.hu/hu/kiemelt/ulpius
Könyvhöz strandáska.
Könyvhöz strandáska.
A MOM dm-ben ma-holnap-holnapután 20% engedmény mindenre felújítás elötti kiárusítás miatt.
Évi**
Évi**
ma még akciós a júlia macskaeledel Miskolcon a plusban. Tegnap nem volt a Pátria alattiban, ma már volt.
sztem se számít,de én pár napja 189-ért láttam kiírva,ott -Auchan.
A CBA-ban nálunk 169Ft az összes,a Matchban pedig 179Ft :-))
A CBA-ban nálunk 169Ft az összes,a Matchban pedig 179Ft :-))
Nem mintha számítana , de "csak" 169 Ft
akosh !
Már nem,újra 189Ft,a 0,5l-es light.
Már nem,újra 189Ft,a 0,5l-es light.
és még mindig 99ft a 0,5 ös light?
Óbudai Osenben a 2l-es sima pepsi kóla 215Ft,a többi 2 lityis 259Ft