Szeged, Makkosházi krt-on sem adtak.
Mondjuk el is felejtettem reklamálni...
Hupikék
Tavaly indult okt. 21.-én.
Iszasa mi is vàrjuk mèg 😐
Fehérvári úti Lidl-ben nem adtak sorsjegyet, pedig ma indult az akció
Perfect Fit nyeremény tápos része már sosem fog megjönni?Megkapta már valaki?(Mi csak a pórázt és a játékot)
Nem így kéne működni a játéknak,én nem bízom bennük

" alt="

">
RozséJék válaszoltak:
Tisztelt Játékosunk!
Köszönjük jelzését, említett kódja sikeresen feltöltésre került, látjuk rendszerünkben.
Üdvözlettel,
a Ferrero Rocher Csapata
Írtam nekik még tegnap este.
A feltöltést visszaigazoló elektromos levél még azóta senem landolt...
A Ferrero nekem is ennyit reagàlt, azt se tudom feltöltöttem-e. -.-
(Gondolom külföldre ment nekik a panaszlevél.)
(Ja meg h. mennyit lehet nyerni? 10 000 v. 100 000?)
Nekem is írt a burn az előbb, pont azt mint sadának, szerintem egy "idegen ajku" ügyeletes kollégába futottunk bele.
Aki jó angolos írna nekik angolul? Mert én csak google fordítóval tudom megoldani, ahogy a kolléga.
Mi meg írunk B.Zsuzsának, azt majd csak lesz vmi.
Jó éjt!
Én egyszer egy a betűt írtam még nagyon régen nem nyert.
Én feladtam a Bőrnt és a Monsztert.
Szerintem sorsolnak.
Ha esetleg küldök is be, nem fogok verset vagy más hasonló - jónak tűnő - szöveget írni, max egy pontot. Az lesz izgalmas, ha az nyer...
Figyi legalább Neked jött válasz fél siker. 😝😁 Igaz h. nem megyünk vele semmire. De jött.
"Unatkozom."
Ráírtam a Burn-re.
Megjött a válasz:
Aki érti, mesélje el!

" alt="

">
"Köszönjük, hogy meglátogatta a Burn Energy weboldalt.
Szívesen segítek és a helyes irányba terelek. Ehhez konkrétabb információkra lesz szükségem a kérésével kapcsolatban. A Burn Energy középpontjában az elektronikus tánczene és az EDM fesztiválok állnak.
Ha kérése belefér a demográfiai csoportunkba, kérjük, küldje el javaslatát 8-10 héttel az esemény időpontja előtt a burninfo@energybeveragesllc.com-nek. Remélem, hamarosan hallok felőled!"
(Olyan apróságról már nem is beszélek, h hol tegeznek, hol magáznak.)
Ferreo Rocher
Beküldtem egy páHázatot, de nem történt semmi... Visszaigazolás a képernyőn nyistá, e-mail sem érkezett.
Megpróbáltam újra, akkor már kiírta, hogy vagy elírtam valamit vagy már páHáztam ezzel a nyugtával.
Más nem járt így?
...és nem tűnik fel nekik nem megy be pályázat?

" alt="

"> ...szóval nem értem...

" alt="

">
Mert még az oldal sem működik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások