Van Pepsis kismacis (plüssös) aranyos becsomagolt mágnesem is! Csak a Pepsi logója van rajta, felirat nincs, és tényleg ari

Van 3 Actimel hűtőmágnesem, ha valakit érdekel!
NÍVEA hűtőmágnes elkelt,csak azért jelzem,mert sokan érdeklődtetek érte,már az a csere nem aktuális,a többi mágnes még szabad!

Mágnes cseréim: Danoninó - A, E, K, L, N, O,R,
Dr. Beckmann 6 féle foci vb-s,Tchibo-Vietnám,
Lufthansa,Danone 7 előny,Voda (ház forma) és
Nívea hűségprogramos
Keresek: játszós dolgokat,amiket múltkor a csere-berébe írtam!
Cserére lenne: Szerencsejátékos Kenós hűtőmágnesek, Luxor-os , Goltotós és 6-os lottós nyakbaakaszthaós kulcstartó.
Keresek: régebben a Kismama újsághoz csomagolt öntapadós csúszásgátló figurát a rózsaszínű viziló kivételével. Esetleg Rossmann pontokat vagy mit tudsz ajánlani?
postás hűtőmágnesemet más mágnesre cserélném.
Van: Danoninó betűs: A, E, K, L, N, O,R,
Nívea hűségprogramos
Keresek: játszós dolgokat,amiket a csere-berébe írtam!
Cseréim: Danoninó betűs: A, E, K, L, N, O,R,
Nívea hűségprogramos
Keresek: játszós dolgokat,imént írtam a csere-berében!
Paint -betűket a mágnesben:
azokat nem vágtam ki. Fehér a hűtő, a többinél is fehérnek látszik a betű. Fel sem tűnik, hogy ott épp nem a hűtő fehér.
Jerry Lee
már válaszoltam is
A betüket a mágnesba macerás lesz.

Jerry Te is gyűjtöd a mágneseket?
Életerő mágnes nem kell vkinek? Cserére...
Megszerkesztik megfelelő méretre a kiválasztott betűket /az eredeti filet vittem múltkor is/, hűtőmágnes lapra rányomtatják a képeket, utána laminálják, és itthon sk kivágom valahogy - ollóval, tapétavágóval, kinek milyen otlete van.. Egy kicsit vastagabb, mint az eredeti, de nem nagyon problémás, ha valakinek van egy kis kézügyessége az ilyenekhez. A végén körömreszelővel finomítottam a széleket. A kivágást nem vállalom, Nóri sokat lóg rajtam, vagy kellene neki az, ami nálam van, és majdnem levágtam az őz farkát...
PenSzi!
én is írtam Neked !
megkapod biztos .
PenSzi, és csak fénymásolsz v. a mágnest is megcsini, mert olvasok vissza aztán nem áll össze a kép.
Nekem is kellene az a 3, és még jó pár.
idicc
Delelott?! Nem kaptam Tőled e-mailt... Biztosan jó címre küldted? Mert jött jó sok, de Tőled nem...
Meg 1x légyszi...
PenSzi, én írtam még délelőtt, nem válaszoltál...
Reacska, VárszegiViki
írjatok e-mailt, s konkrétan megbeszéljük.
Szilvi
PenSzi: Ez a 3 mágnes engem is érdekelne. Köszi.
PenSzi: Gyűjtöd még az igényeket?

Engem is érdekelne ez a három mágnes. Akár más mágnesért akár pénzért.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások