Ebben a Xixo colában mégis van koffein, nem tok aludniiiii...
Pedig kéne tölteni a blokkokat mert a nappalos blokkfeltöltő kolléga hátsón billent.
Némi fejszámolást végeztem ismét...

" alt="

">
160 000 játékos volt az Auchan lakás játéknál... 160 000 x (6x30 000ami 180 000) = 30 milliárd??? Jól mondom???
Szóval akár ha havonta sorsolna lakást az Auchan még az is beleférne... (nem kellene olyan drágát, egy alap garzon Bpen 15-18 milla...)
De ne sorsoljon lakást, sorsoljon autót... havonta kettőt... egy olcsóbb kategóriást.
A következő észrevételem, hány milliárd forint gyűlt össze annak az épületnek a felújítására ami leégett?????
Vajon az annyiba fog kerülni???? Többi pénzzel mi lesz????
Ha ilyen adakozó a világ, miért él mélyszegénységben annyi ember????
Csak én érzem úgy, hogy akár Mo-n vagy messzebb, a tartós mélyszegénység orvosolható lenne?????
Nem a dolgozói, hogy másnap is bemenjünk vhová dolgozni, hanem az olyan ahol egy magasabb szintre való felemelés lehetne ahonnan már "nem halat kellene adni az embernek, hanem hálót" h. tudjon halászni.
Mert értem én hogy a szegénység azért kell, hogy az emberek bemenjenek dolgozni, mert a munka viszi előre a világot.
Az ősember is felkelt és elment mamutot lőni, a nők meg bogyót szedtek, meg kitakarították a barlangot.
De a szegénységnek is vannak fokozatai.
Vagy ez így tök jó h. ennyire széthúz a két réteg, és a szegény ember vessen magára. A gazdag meg rázza a rongyot.