Mindenkit visszaigazoltam,ahogy több időm lesz én is küldök.
Köszi mindenkinek a meghívókat és a SZAVAZATOKAT is.
Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 233 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Sziasztok! Küldhettek még nekem is meghivót!
Lényeg mindenki küldjön meghívót és fogadja is el!
Hajrá! Ja mostanra sikerült visszaigazolnom a rengeteg meghívót! 
Hajrá! Ja mostanra sikerült visszaigazolnom a rengeteg meghívót! 
marty04!
ez nagyon nagy felajánlás részedről, de ha pl. az én csapatomba nyernél én személy szerint nem hagynám, hogy ne Te hanem mondjuk az én családtagjaim jöjjenek vásárolni v. wellneselni. Én úgy gondolom, hogy azt akit meghívok, amennyiben nyerünk igenis megilleti a nyeremény
Tehát ha nyerünk nem adok neked tábla csokit
ha nem baj
De jó is lenne nyerni, komolyan én egy utalványtól is annyira, de annyira boldog lennék
na majd áprilisban kiderül, a lényeg, hogy a fórumra kerüljön a nyeremény
ez nagyon nagy felajánlás részedről, de ha pl. az én csapatomba nyernél én személy szerint nem hagynám, hogy ne Te hanem mondjuk az én családtagjaim jöjjenek vásárolni v. wellneselni. Én úgy gondolom, hogy azt akit meghívok, amennyiben nyerünk igenis megilleti a nyeremény
Tehát ha nyerünk nem adok neked tábla csokit
ha nem baj
De jó is lenne nyerni, komolyan én egy utalványtól is annyira, de annyira boldog lennék
na majd áprilisban kiderül, a lényeg, hogy a fórumra kerüljön a nyereményPersze, de nem én megyek el wellnesselni, hanem viheti a családját. Vagy vásárolhat nekik, mert én visszaadom neki a lehetőséget. Én igy gondolom. 

A csapat MINDEN tagja nyer!
3x... a nyeremény
Ha elfogadod, nemcsak a meghívóval, magaddal is "jót teszel"

3x... a nyeremény
Ha elfogadod, nemcsak a meghívóval, magaddal is "jót teszel"

Délink ! Én például csak "elfogadó " vagyok és ha valamelyik csapatom nyer, akkor a csapat alapitójáé az ajándék, mert fel sem merült bennem, hogy elvegyem tőle. Csak segitek neki, hogy egy emberrel többet bevonhasson a játékba. Max. küld egy tábla csokit.
Biztosan megutáltok majd ezért,de nem bírom megállni,hogy ne mondjam el a véleményemet. Azért,hogy valaki nyerjen valamit -már csak a tisztesség is úgy kívánja-tegyen valamit az ügy érdekében. A "csak elfogadók", "csak visszagigazolók" legyenek már kedvesek és melózzanak is! Elfogadni nem kunszt. ( én viszonzatlanul nem balekoskodok tovább azzal,aki nem segítőkész velem) Na,lesznek ellenségeim azt hiszem. Akinek nem inge...
Köszi a meghívókat. Mindet visszaigazoltam és továbbra is szívesen fogadok
és küldök .
és küldök .Köszönöm a sok meghívót, ezután is várom őket, és amint időm engedi, regizek és terítek másoknak is!
nekem is jöhetnek a nestlé meghívók
semmi gond,csak azért írtam,hogy ezután ne küldjetekarra.köszi és bocsi
Sziasztok! Küldhettek nekem is nestlé meghívókat! Előre is köszönöm!
Küldtem szét Nestlé meghívókat. Küldhettek nekem is. 

Sziasztok, meg tudna valaki lepni egy "felesleges" iwiwes meghívóval? Nagyon szépen megköszönném
andi
ide légyszi: pinter.andi@yahoo.de
:-)
andi
ide légyszi: pinter.andi@yahoo.de
:-)
Én már kaptam pár visszajelzést a Nestletől hogy összeállt a csapat. De még jó pár hiányzik. Főleg a korábbiak!
Küldtem még szét meghívókat!
Küldtem még szét meghívókat!
Én sem kaptam még jelzést,hogy összeállt bármelyik csapatom,viszont minden regisztrációt elfogadott
Küldjetek még,mindenkinek visszajelzek!!!
Küldjetek még,mindenkinek visszajelzek!!!
Köszönöm ismét a sok meghívót a mai nap folyamán amint lesz időm visszaigazolom mindet. Továbbra is várom a sok-sok meghívót
Köszi!
Köszi!Kata82 azért gondolom hogy esetleg nem bírja, mert az iwiwet használva is volt ilyen gond, hogy túl sok volt a citromail forgalma és nem bírta az iwiwes értesítő leveleket küldeni. Ez a rendszerén volt kint és javasolták ideiglenesen váltsanak az emberek felhasználót. Esetleg lehet ez a gond most is. Queen2 most írt nekem és ő a c2-es fiókjába megkapja a visszaigazolásokat, máshova már nem.
Köszi queen2 . Írtam vissza e-mailt