Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 284 oldal |
Ki mondta, hogy az oldal fel lett törve??? Könyörgöm emberek??? Katalina te ezt honnan veszed, tudod? Jól néznénk ki csak úgy fel lehetne törni egy oldalt. Lépjünk már tovább, játszottak emberek ahogy tudtak azt kész. Ha én egy olyan kóddal nyertem amit az utcán találtam ami meglehet nem tudom nem jegyeztem fel, és előttem már vki beküldte csak nem kapott rögtön nyertes sms-t, vagy ki tudja elhagyta, szóval ha én egy olyan kóddal nyertem amit találtam és előttem beküldtek, és ezáltal érvénytelen erről én nem tehetek, szóval nem én vagyok a hibás, és ki tudja ki mennyi kupakot talált. Sokan gubiznak erre arra.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Az oldal nem lett feltörve.
katalina
ne idegesíts már, itt szó sincs programfeltörésről
ne idegesíts már, itt szó sincs programfeltörésről

silver, Ki kell ábrándítsalak, nagyon jól tudom mi a Btk ill. Ptk., de rajtuk kívül még van 1-2 fórum,
Országos Rendőr-főkapitányság
1139 Budapest, Teve u. 4-6.
Telefon: 443-5500
E-mail: police@bm.gov.hu
Akik pedig feltörték a programot, viseljék a következményeket. Erről szól az ügy nem a kis halakról!
Országos Rendőr-főkapitányság
1139 Budapest, Teve u. 4-6.
Telefon: 443-5500
E-mail: police@bm.gov.hu
Akik pedig feltörték a programot, viseljék a következményeket. Erről szól az ügy nem a kis halakról!
ezt a segítség topikba írd be
ott voltak erre vágyó emberkék
ott voltak erre vágyó emberkékJahh akinek kell pepsi nyertes lista excellben írjon mailt
Balck°
Balck°
Sz.tem HTX rontotta el, és elfelejette közölni a programozójukkal hogy egy kód egyszer játszik.
Mivel valószínűleg saját alkalmazottjuk így simán ki is javíthatnák.
Amúgy meg én is progizok és előforul hogy a megrendelő leírása alapján, nem olyan lesz a progi amilyet szeretne, mert kifelejt dolgokat. De ezért van a teszt és akkor kiderül és lehet korrigálni...
Másrészt azért van minig egy személyes megbeszélés a programozó és a megrenedlő között, mert a programozónak eszébejuthatnak olyan dolgok (hibák,bugok,kiskapuk) is ami éppen a merendelőnek nem.
Black°
Mivel valószínűleg saját alkalmazottjuk így simán ki is javíthatnák.
Amúgy meg én is progizok és előforul hogy a megrendelő leírása alapján, nem olyan lesz a progi amilyet szeretne, mert kifelejt dolgokat. De ezért van a teszt és akkor kiderül és lehet korrigálni...
Másrészt azért van minig egy személyes megbeszélés a programozó és a megrenedlő között, mert a programozónak eszébejuthatnak olyan dolgok (hibák,bugok,kiskapuk) is ami éppen a merendelőnek nem.
Black°
itt senki nem hibás!
Ha minden áron bűnbakot akarunk keresni akkor egyedül a pepsi a hibás!!!!
Meg kellett volna nézniük hogy megfelel e a program az ő elvárásuknak.
Egy programozó se gondolatolvasó vagy jós!
Ha minden áron bűnbakot akarunk keresni akkor egyedül a pepsi a hibás!!!!
Meg kellett volna nézniük hogy megfelel e a program az ő elvárásuknak.
Egy programozó se gondolatolvasó vagy jós!
Itt max. a programozókat, vagy a megbízott céget lehetne anyagi kártérítésre kötelezni (PTK) de ne beszéljünk már bűncselekményről. Egyébként is túl van ez az egész már lihegve.
Nem csak azt....
Kataline: te összekevered a PTK-t a BTK-val. Amiről te beszélsz annak köze nincs a Pepsihez!!!!!
silver, légy szíves: segítség topic (igaz nem sürgős)
kösz
kösz
katalina: te tényleg nem érted, vagy csak nem akarod érteni? 

Már nem lesznek kiírva a nyertesek?Ha nem miért?Ne tudjam,hogy megint ugyanaz nyert?
Egy telefonos ügyfélszolgálatos annyi mint egy portás.
A lényeg ez: az online csalás, a hitelkártya-csalás és informatikai rendszerekbe való illetéktelen behatolás bűntett. Lehet jópofizni, ami történt, megtörtént.
A lényeg ez: az online csalás, a hitelkártya-csalás és informatikai rendszerekbe való illetéktelen behatolás bűntett. Lehet jópofizni, ami történt, megtörtént.
sada
logikus, köszi.
logikus, köszi.

Mert túl hosszú. és nem fér el arovatban, ezért ide-oda úszik.
A pepsispiler nyereteseknél néhány név villog. Miért?
Nem, ez a Da Laci kód... 

laszlo van megfejtése a kódnak?
Da Vinci kód
Da Vinci kód