Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 761 oldal |
Vision Express 15.000 Ft-os kedvezménykupon + 30 % napszemüvegekre. Ha valakit érdekel, szívesen elküldöm válaszborítékért.
2db jegy ma Lurdy házban a Kolibri kód vetítésre. 19:00
2db jegy ma este 19:00 Lurdy ház A hallgatás szabálya című film premier előtti vetítésére
adrivik, már késő az Erzsébet-uti boríték felajánlása, mert a beérkezési határidő május 7.
Erzsébet borítékokat ajánlok fel továbbá van egy Cerbona blokkom csíkkal és néhány Pennys matricám.
Kellemetlenül érzem magam, mert én kértem el Judittól a jegyeket, de egy előre nem látható probléma miatt nem tudunk rá elmenni.
" alt="
">
Így aki szeretné látni ezt a Zambézia animációs mesét, írjon nekem - figyelni fogom az e-mailjeimet.
" alt="
">
Így aki szeretné látni ezt a Zambézia animációs mesét, írjon nekem - figyelni fogom az e-mailjeimet.
A jegyek elkeltek
" alt="
">
" alt="
">Ma délután 4-re a Lurdy Házba van 2 db mozijegyem a Zambézia c. animációs film premier előtti vetítésére. Aki kéri, sürgősen jelentkezzen, mert nem sokáig leszek gépnél.
Van BOSCH (Agip kút) matricák beragasztva 7 db, válaszborítékért.
Van 2 db Loccitanne kódom,amit még ma Locciotane üzletben 2 db 10ml-is krémre tudsz beváltani. Elfelejtettem,így már csak ma lehet beváltani. Olyan fél 1-ig vagyok gép előtt addíg aktuális
Sziasztok!
Akinek lenne felesleges kubu kódja az kérem küldje el számomra. Kisfiam születésnapjára szeretnék neki egy törölközőt kiváltani. Köszönöm szépen
Akinek lenne felesleges kubu kódja az kérem küldje el számomra. Kisfiam születésnapjára szeretnék neki egy törölközőt kiváltani. Köszönöm szépen
Sziasztok, nyomtatással foglalkozok, és anyagköltségen kb 3300 ft ba jön ki egy PENNY-s A MI FÖLDÜNK matrica album. Már sehol nem lehet kapni. Szerintetek lenne rá kereslet? Elvileg 500 ft ért lehetett kapni, Érdekel valakit? Ha igen, írjon privátba. Ha valaki el tudja számolni, akkor irodaszer, tonerként, névjegyként ki tudom számlázni +áfáért.Köszi K.
6KNE5MK9GE KUBU kód!
Aki szeretné, használja fel.
Aki szeretné, használja fel.
részvétel ingyenes szűrővizsgálatokon április 28-án, Aréna plázánál
@
@
Egyenlőre elfogytak a Spar-s matricáim, ha lesznek újra jelentkezem.
DM babás kuponokat ajánlanék fel. Részletek: baba-mama topikban.
Posta ktg-ért, spar-s matricákat ajánlok fel, irj, mi hiányzik, környezetemben lehet, hogy azok is meg vannak!!
Átadó 2x2 mozijegy április 24-e, szerda 19.00 óra Budapesten az óbudai Eurocenter mozi (1032 Bécsi út 154.) bemutató előtti Menedék c. filmjére
Küldtem mailben az első jelentkezőnek.
Újra van egy kubu kódom.