Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 9335 oldal |
sada! Először ott próbálkoztam: egyetlen dokumentumban sem található!
Írd be a google-ba és kapsz néhány választ.
Attól, hogy a számot nem találod a tudakozónál (titkos), még nem biztos, hogy adathalász, csaló, stb.
A mi számaink is titkosak, mégsem zaklatunk senkit.
Attól, hogy a számot nem találod a tudakozónál (titkos), még nem biztos, hogy adathalász, csaló, stb.
A mi számaink is titkosak, mégsem zaklatunk senkit.
Köszi, persze, lehet titkos is!
A tudakozóban lehet hogy nincs, de attól még létezik.
Köszönöm a választ!
(Egyébként néztem a tudakozóban, de nincs ilyen szám.)
(Egyébként néztem a tudakozóban, de nincs ilyen szám.)
agili!
Semmi, nem tudni mire jó, de rengeteg ilyen hívás van mostanában. Klónozott a szám, tehát lehet ez egy olyan telefonszám tulajdonosé, aki mit sem tud az egészről. Rendszerint valamilyen távol-keleti szövegelés van.
Semmi, nem tudni mire jó, de rengeteg ilyen hívás van mostanában. Klónozott a szám, tehát lehet ez egy olyan telefonszám tulajdonosé, aki mit sem tud az egészről. Rendszerint valamilyen távol-keleti szövegelés van.
Ismerős valakinek ez a szám, honnan hívhattak? (Felvettem, mert nem láttam az utcán, hogy ki keres, egy női hang idegen nyelven szövegelt valamit, mindjárt le is tettem.)
+36 20 534 4077
+36 20 534 4077
weber!
Tudom,de sajnos nincsen semmi írva .
Tudom,de sajnos nincsen semmi írva .
marcsi8!
Nekem szeptember 13-án jött tőlük ilyen:
GRATULÁLUNK a nyertesnek! Megnyerted az FC 24 konzolos játékot!
A június 14-ei így néz ki:
GRATULÁLUNK a nyertesnek! Te nyersz Jar mosogatókapszulákat!
Szóval ennek a rendkívül magyarosan hangzó szövegnek a végén kellene lennie hogy mit nyertél. Elvileg.
Nekem szeptember 13-án jött tőlük ilyen:
GRATULÁLUNK a nyertesnek! Megnyerted az FC 24 konzolos játékot!
A június 14-ei így néz ki:
GRATULÁLUNK a nyertesnek! Te nyersz Jar mosogatókapszulákat!
Szóval ennek a rendkívül magyarosan hangzó szövegnek a végén kellene lennie hogy mit nyertél. Elvileg.
Szintén a P&G -től bocsi de lemaradt
Én szeptember 17.-én kaptam egy nyertes értesítést
Gratulálunk a nyerteseknek! De fogalmam sincs, hogy mit nyertem mert nem írtak semmit.
Gratulálunk a nyerteseknek! De fogalmam sincs, hogy mit nyertem mert nem írtak semmit.
Én A MINDENNAPOK BAJNOKAI nyereményjátékkal várom még a P&G ajándékcsomagot, amit Aug. 1-jén nyertem, ahogy láttam a fórumosok már megkapták, írtam nekik, de választ nem kaptam azóta sem, pedig már új játék is van.
Sensodyne gyerekfogkrémmel nyert játszóházas belépők sem jöttek még meg
Nestlé Hangold kávédat a nyárra ajándék sem érkezett meg.Augusztus 13-án nyertük
Nestlé Hangold kávédat a nyárra ajándék sem érkezett meg.Augusztus 13-án nyertük
askm lehet, de megdöbbentő ez a lassúság, az értesítésig a játék végétől (05.31.) és még 60 nap a kézbesítésig, tehát közel fél év....
Laci72
Én is kaptam Everydayme értesítőt. Szerintem ez lehet:
“Nyerj a Bajnokokkal a Tesco-ban!”
https://www.lawinsider.com/hu/contracts/3GeEum717
aO
Én is kaptam Everydayme értesítőt. Szerintem ez lehet:
“Nyerj a Bajnokokkal a Tesco-ban!”
https://www.lawinsider.com/hu/contracts/3GeEum717
aO
tomeeee köszi a tippet, ezt néztem én is, de olimpiai vonatkozású a nyerményértesítő szövege, nem tanévkezdéses, olyat meg most nem tudtam beazonosítani visszamenőleg mivel is játszhattam ilyesmi kampánynév alatt.
"Talán ez? https://www.everydayme.hu/tesco"
"Talán ez? https://www.everydayme.hu/tesco"
Én is várom még a 09.14-én nyereményértesítéses Finish LIDL utalványomat. A 2-3 hónap általánosan jellemző a kézbesítésnél, alig van kivétel, de előfordul az 1 héten belüli kézbesítés is egyes játékoknál.
Finish kártya sehol. Ahogy Milka eco, Milumil Rossmann, Vanish-Tesco sincs, sőt, a júniusi Mogyi focimez sincs. Elvileg azt is visszaküldték gyártásra minőségi probléma miatt, mint anno az Omnia poharat.
ederz! Igen még én is várok lidl finish utit.
Nestlé KitKat-tel nyert Sony fejhallgatót kapott már valaki? (Mondjuk ezzel még bőven ráérnek 90-ből talán 30-40 nap telt el, de én nagyon örülnék, ha mondjuk még Karácsony előtt megérkezne...)