- Origi Fuji USB drive a hozzá tartozó, cserélhető 256 mb-os memóriakártyával - ezt értékében kb. megegyező vásárlási utalványra szeretném cserélni
- Bedeco póló - L
- Danubius Rádiós póló - L
- Danubius cd-tartó
- Robbie Williams cd
- Para Halu cd
- Nyócker dvd
- Világszám dvd
- Avon hajvégápoló szérum
Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 487 oldal |
Keresek Lost pólót, Fa vonalkódokért cserébe.
Akkor ez a valami más kategória. 

Paint!
Oké
Oké

Sziasztok
megnéztem a készletemet van cserére ill. eladásra Stella Artois távcsővem , csak nem találom meg hogy ki kereste .
Kérem írjon e-mailt akinek szüksége lenne rá .
megnéztem a készletemet van cserére ill. eladásra Stella Artois távcsővem , csak nem találom meg hogy ki kereste .
Kérem írjon e-mailt akinek szüksége lenne rá .
2db belépőjegyet elcserélek,ide szól:
Családi Napok - Nemzetközi Lóverseny és Gyerekprogramra (szept. 2-3.), amely az egyik, Ön által választott napra szól. A belépőjegyeket a VIP bejárónál,jelszóval veheti át.
Aki szeretné,írjon és megmondom a jelszót!!!
Sürgős,ezért a cserét késöbb is intézhetjük,miután elmentetek rá!
Szeretnék érte kisebb nyereménytárgyat,vagy most játszós sms,vagy vonalkódokat!
Családi Napok - Nemzetközi Lóverseny és Gyerekprogramra (szept. 2-3.), amely az egyik, Ön által választott napra szól. A belépőjegyeket a VIP bejárónál,jelszóval veheti át.
Sürgős,ezért a cserét késöbb is intézhetjük,miután elmentetek rá!
Szeretnék érte kisebb nyereménytárgyat,vagy most játszós sms,vagy vonalkódokat!
Illatszett, nem PM-os!
Tartalma: 1 db levendula és 1 db jázmin aromaolaj, 4 db levendula és 4 db jázmin illatgyertya, 3 db. kerámia gyertyatartó csészécske, 1 zacskó illatos kristály 1-1 zacsi levendula és jázmin virág, 6-6 db. piramis alakú jázmin és levendula füstölő.
Megfelelő számú Fa-Vademecumra cserélem.
Tartalma: 1 db levendula és 1 db jázmin aromaolaj, 4 db levendula és 4 db jázmin illatgyertya, 3 db. kerámia gyertyatartó csészécske, 1 zacskó illatos kristály 1-1 zacsi levendula és jázmin virág, 6-6 db. piramis alakú jázmin és levendula füstölő.
Megfelelő számú Fa-Vademecumra cserélem.
A Szegedi Sportuszodába szóló belépőimet (4db) elcserélném most játszó dolgokra. elsősorban Vénusz, knorr, delikát8, salvequick érdekel. Lehet együtt a 4et, vagy akár külön is. A belépők dec 31-ig érvényesek
Jacobs 3:1 bögrét cserélek másra
2db belépőm elcserélném, a "Lovira" szól...
Ön nyert két db belépőjegyet a Családi Napok - Nemzetközi Lóverseny és Gyerekprogramra (szept. 2-3.), amely az egyik, Ön által választott napra szól. A belépőjegyeket a VIP bejárónál,jelszóval veheti át.
Kisebb nyereménytárgyat kérnék érte, vagy vk.-kat,sms kódokat.
Ön nyert két db belépőjegyet a Családi Napok - Nemzetközi Lóverseny és Gyerekprogramra (szept. 2-3.), amely az egyik, Ön által választott napra szól. A belépőjegyeket a VIP bejárónál,jelszóval veheti át.
Kisebb nyereménytárgyat kérnék érte, vagy vk.-kat,sms kódokat.
Fittness és aerobik bérlet, 1 hónapos kombinált, féláron eladó vagy csere! http://www.a1wellness.hu/ A bérletek tulajdonosai között nyereménysorsolás.
mp3 lejátszó, stb. szóba jöhet értékegyeztetéssel.
mp3 lejátszó, stb. szóba jöhet értékegyeztetéssel.Rama - Házi sütemények című kiadvány elcserélhető vonalkódokra.
régiúj kriszta
tettem egy ajánlatott
tettem egy ajánlatott

Origi Darling kutyafekhely
Delma csomag
Vénusz szakácskönyv
cseretárgyát képezi. Ajánlatokat várok
Delma csomag
Vénusz szakácskönyv
cseretárgyát képezi. Ajánlatokat várok

Jacobs 3in1 bögrét keresek cserére az idei promóból.
A póló fehér, XL-es, fekete mintával
Las Bandidas póló és moziplakát cserére vár! 

Mi voltunk már a Vitalmedben Sárváron 2 éve.Nagyon tetszett.igazán szép
Ott ünnepeltük a 10. házsártársi évfordulónkat
Ott ünnepeltük a 10. házsártársi évfordulónkat

2 db Jacobs sárga capuccinós bögrét keresek, kiskanállal, ha nincs anélkül. (a tavalyi promóban adtak hozzá, a mostaniban nem tudom)
Cseréim pár hozzászólással lejjebb.
Cseréim pár hozzászólással lejjebb.
Gia írtam