Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 246 oldal |
Na végre! Működik a borsodi oldalon a kódbeküldés! Sok szerencsét mindenkinek!!!
azért mert a postán kerestem a szelvényt és ma kiderült hogy itthon a postaládában talált az az
az utolsó palmilive csomim nem érkezett meg, a csomagos postás lusta volt kihozni
most telefonált egy futár, hogy hozná... nem nekem kellett reklamálnom, utána járnom, maguktól küldték... és biztos ami biztos futárral 
most telefonált egy futár, hogy hozná... nem nekem kellett reklamálnom, utána járnom, maguktól küldték... és biztos ami biztos futárral 
Értem, értem, mindent értek, csak azt nem értem, miért hatott a mai beírás az újdonság erejével? 

sada: azt tudom hogy már 1 hete fönn van a játék, de én a mai beírásokra gondolok ( hogy az a lap amit ma találtam a ládában, az a nyereményszelvény) nem néztem meg alaposan csak elraktam. de mivel az előbb olvastam ,hogy ez az! most összeszedem a lépcsőházba!
azért persze neked is köszi
azért persze neked is köszi
szentesiné
http://webnyeremeny.hu/nyjatek.php?id=6696
Én írtam be 1 hete, még 29-én.
sada Hozzászólás - 2008. április 29. :: 12:27
http://webnyeremeny.hu/nyjatek.php?id=6696
Én írtam be 1 hete, még 29-én.
sada Hozzászólás - 2008. április 29. :: 12:27
még jó hogy olvasom a fórumot!
Ma én is találtam a postaládában POSTAI szórólapot. Nagyon nem néztem meg,de gondoltam holnap beviszem a postára megmutatni,hogy tudjanak a játékról. Erre most olvasom ,hogy ez a nyereményszelvény ( köszi aki beírta) megyek is le,mert a lépcsőházba volt pár darab!
Ma én is találtam a postaládában POSTAI szórólapot. Nagyon nem néztem meg,de gondoltam holnap beviszem a postára megmutatni,hogy tudjanak a játékról. Erre most olvasom ,hogy ez a nyereményszelvény ( köszi aki beírta) megyek is le,mert a lépcsőházba volt pár darab!
Nem volt mit ,de szívesen tettem
Láttad milyen volt a beváltás .......
Láttad milyen volt a beváltás .......A gmail-nél megjenet egy piros link a jobb felső sarokban.
Új szolgáltatások!
Mostmár van Csoportcímzés is!!!
Új szolgáltatások!
Mostmár van Csoportcímzés is!!!
Az intersparban ma kaptam csak úgy 21 pöttyöt 3 helyett. Valaki otthagyta előttem, a pénztárnál volt a nőnek és megkérdeztem, nem adná-e nekem. És nekem adta.
Megvan az 50 pötty.
Megvan az 50 pötty.végre nekem is megvan a pöttyös ütő meg a póker készlet, köszönöm a segítséget Marcsi35!
Nálunk megszámolták a pöttyösöket, meg találomra kettőt meg is néztek, hogy az volt e feltöltve.
Nálunk megszámolták a pöttyösöket, meg találomra kettőt meg is néztek, hogy az volt e feltöltve.nekem meg sem számolták, csak bevágták egy borítékba, az előttem állókét sem, szóval elég lazán vették.
psy,tényleg szupi a pöttyös pléd,mi is ma hoztuk el.nagyon jó
bár volt egy kis szívroham körüli állapot,mikor a csaj azt mondta hiányzik,17 pont én mondtam lehetetlen,hát második nekiszámolásra már megvolt
bár volt egy kis szívroham körüli állapot,mikor a csaj azt mondta hiányzik,17 pont én mondtam lehetetlen,hát második nekiszámolásra már megvolt

tök jó a pöttyös takaró!! Pihepuha és meleg
bár még csak onnan tudom, hogy hazacipeltem és ahogy magamhoz szorítottam, tökre felmelegedett a testem 
bár még csak onnan tudom, hogy hazacipeltem és ahogy magamhoz szorítottam, tökre felmelegedett a testem 
a játékszabályban megnéztem. (benne van).. mikor nekem kellett dolgoznom ezzel a céggel nem kedveltem őket.... 

Nem tudom, hol az irodájuk!
szerintem kiabáljunk nagyot, tuti találunk vkit, aki tud segíteni... én hozzádobok 2 gyorsasági hűtőtáskát... a 3ból talán még tok segíteni az elhozatalban (attól függ pontosan honnan, nekem se kocsim se jogsim, bkvval pedig nagy lenne, de talán meg tudom oldani) ... és akkor "csak" olyat kéne találni, aki pestről viszi hozzátok...
3. kerületből Zala megye
nemeths,
nekem eddigis pozitív volt a cég, karácsonyi gyorsasági anyának nem érkezett meg, írtam, 1 napon belül jött a válasz, hogy sajnálnák, a posta sajnos (pedig ajánlva küldik), de természetesen küldik újra.... majd kiderült, hogy visszament, (nem kerestük felkiáltással, persze hogy nem kerestük, ha nem tudtuk, hogy jött
) most is rákérdeztem a pólóra, hogy emberre, vagy műre számít a póló, és rögtön úgy jött a válasz, hogy gratulál, hogy bekerültem.... lehet, hogy sablon szöveg, de yol esett
honnan kéne hova?
nekem eddigis pozitív volt a cég, karácsonyi gyorsasági anyának nem érkezett meg, írtam, 1 napon belül jött a válasz, hogy sajnálnák, a posta sajnos (pedig ajánlva küldik), de természetesen küldik újra.... majd kiderült, hogy visszament, (nem kerestük felkiáltással, persze hogy nem kerestük, ha nem tudtuk, hogy jött
) most is rákérdeztem a pólóra, hogy emberre, vagy műre számít a póló, és rögtön úgy jött a válasz, hogy gratulál, hogy bekerültem.... lehet, hogy sablon szöveg, de yol esett
honnan kéne hova?