Anett24:
bocsi, én csak a Show windows-ba néztem. Nincs ilyen kiírás, így elvileg szállítják Mo-ra.
Böbe:
Queue - legalul Odds Ends és ott a legutolsó a mini teleszkóp.
Elvileg nincs ott az, amit írtál, így hátha kiküldik.
Anett24:
Én végignéztem, de nem találtam a Prizee-on csak mini teleszkópot. Van egy túlélő készlet, abban van egy mini teleszkóp. Ha arra gondolsz, azt küldik Mo.-ra. Csak azokat nem szállítják Mo-ra, amelyeknél a leírásban, általában mindjárt a megnevezés alatt - ha angolra állítottad be a játék nyelvét - azt találod, hogy ONLY AVAILABLE FOR FRENCH COSTUMERS.
A mini teleszkópot kiküldik Mo-ra? (prizee)
Nekem tavaly a Smash ticket-en volt 10 Bubz.

Vis tisztán csak ötöt nyertem, mert ugye ötbe került. De azóta se játszottam vele, mert gondolom ez iszonyú véletlen volt. A GeschenkeTeich-al (The Gift Pond) szoktam még néha 0,40-eket nyerni, de a legutóbbi három alkalommal nem voltak a pályán ajándékok, úgyh -6Bubz.

A findkódból meg ki vannak fogyva az oldalak. Talán a yacadon-van. Binbangon 3-ra várok, gratcadon egyre...
Szomorú
Van cserére, vagy eladásra más játszós oldalról szerzett PP-ém.
tööök jó, ha az ember egyszer sokat nyer. Én egy pp-s kaparóson nyertem a napokban 2 bubzot

ésugye ebből a sorsjegyből sem egy volt, szóval nyertem még, de ez a legnagyobb nyereményem eddig.
Meg van egy olyan képem is, ahol 0,17-et nyerek a diaboloval, a színkirakóssal

ok, bocsii, csak gondoltam kell kép.
Nekem is csak egyszer volt 1 bubz rajta, meg talán a békáson egyszer.
Tibiii
jól van na, nekem ez is soknak számít!
zsanett25: küldjek 1 bubzos képet?

Örültem is neki!
Igaz kép nem lesz róla már, de legközelebb majd elmentem!
aaaz igen

Köszi.
A patkós játékon 0,5 bubz.

Print screen gomb, majd paint és ctrl+V.
Mit nyertél?
Segétsetek, hogy lehet a prizee oldalról lementeni egy képet? Pl ha egy nagyobb nyereményem van, annak a képét.
Köszi.
Majd beírom a fejleményeket hogy mi lett a csocsóból. Lehet hogy csak kifogytak belőle karira és várni kell rá.
Viki
Nekem is a magic calculatort egy hónapjukba került postázni!
Szóval van még két hetük
Fejből nem

De a leírásánál meg van adva.
Húú az szuper ha ide is eldüldik! Tudjátok a méreteit?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások