Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 226 oldal |
Fáreó: a 140 grammos nem is játszik, maci sincs már csak a heti 1 nyeremény.
Kaiser's-ben a Medvesajt 140g 179Ft(látott vki játékosat)?
Kismackó 55Ft, Pepsi 2l 229Ft
Kismackó 55Ft, Pepsi 2l 229Ft
Kaisersben Pilsner Urquel volt
Látott valaki tegnap valahol hosztesz promot ?
Miskolcon, a Búza téri Árucsarnokban - szerintem nem sok köze van a boltnak a Búza térhez, de ez most lényegtelen, Miskolciak tudják, miről beszélek - baba csomagot lehet venni. 889 ft: 1-1 db 400-400 g tusfürdő és testápoló, + 1 baba pohár, két kis hologramm van benne. Van még néhány a polcon, eldugva a hátsó sorba, majdnem bal szélen, azt hiszem, a golyós deok mögött.
Gelatiamo jégkrém 1-et fizet 2-t kap a Tescoban augusztus 10-16 között.
729 Ft / 2 db
729 Ft / 2 db
a www.hotdog.hu-n van és összesen 1000db jegy van a szigetre(paintnak írtam)

A jó hír, hogy sikerült további akciós, 6 000 forintos jegyeket szereznünk a Szigetre!
A másik jó hír, hogy a hátralévő idő rövidsége miatt már nincs szükség az sms-regisztrációra!
Vagyis: aki szeretne tavalyi áron Sziget-jegyet augusztus 11-re ajándék HotDog pólóval, Sörútlevéllel, nyereményekkel, annak nem kell mást tennie, mint 2007. augusztus 11-én 12.00 óráig ellátogatni a Headbanger pólóboltba (1075 Budapest, VII. Asbóth u. 17., a Deák térnél), és ott átvenni a jegy áráért a belépőt, a pólót és a Sörútlevelet!
Hotdog.hu hírleveléből

A másik jó hír, hogy a hátralévő idő rövidsége miatt már nincs szükség az sms-regisztrációra!
Vagyis: aki szeretne tavalyi áron Sziget-jegyet augusztus 11-re ajándék HotDog pólóval, Sörútlevéllel, nyereményekkel, annak nem kell mást tennie, mint 2007. augusztus 11-én 12.00 óráig ellátogatni a Headbanger pólóboltba (1075 Budapest, VII. Asbóth u. 17., a Deák térnél), és ott átvenni a jegy áráért a belépőt, a pólót és a Sörútlevelet!
Hotdog.hu hírleveléből

Mol kutaknál 2x0.5 literes Lipton Ice teákhoz kisméretű törölköző az ajándék!
NEM TUDOM HOVÁ ÍRJAM, HÁTHA VALAKIT ÉRDEKE:
HA 10 000 FT FELETT VÁSÁROL BÁRMELY TESCO HIPERMARKETBEN 2007.JÚLIUS 27. ÉS AUGUSZTUS 10.KÖZÖTT, A PÉNZTÁRNÁL KAPOTT BLOKKON KEDVEZMÉNYRE VONATKOZÓ KUPONT TALÁL.
KUPONJÁT 2007.AUGUSZTUS 11.-ÉN VAGY AUGUSZTUS 12.-ÉN A KECSKEMÉTI NEMZETKÖZI REPÜLŐNAP ÉS HADITECHNIKAI BEMUTATÓN VÁLTHATJA BE.
MUTASSA BE A TESCO BLOKKJÁT A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN TALÁLHATÓ JEGYÁRUSÍTÓ HELYEK VALAMELYIKÉNÉL, ÉS A BLOKK ELLENÉBEN 1000 FT-OS KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK 1 BELÉPŐJEGY ÁRÁBÓL.
HA 10 000 FT FELETT VÁSÁROL BÁRMELY TESCO HIPERMARKETBEN 2007.JÚLIUS 27. ÉS AUGUSZTUS 10.KÖZÖTT, A PÉNZTÁRNÁL KAPOTT BLOKKON KEDVEZMÉNYRE VONATKOZÓ KUPONT TALÁL.
KUPONJÁT 2007.AUGUSZTUS 11.-ÉN VAGY AUGUSZTUS 12.-ÉN A KECSKEMÉTI NEMZETKÖZI REPÜLŐNAP ÉS HADITECHNIKAI BEMUTATÓN VÁLTHATJA BE.
MUTASSA BE A TESCO BLOKKJÁT A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN TALÁLHATÓ JEGYÁRUSÍTÓ HELYEK VALAMELYIKÉNÉL, ÉS A BLOKK ELLENÉBEN 1000 FT-OS KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK 1 BELÉPŐJEGY ÁRÁBÓL.
A Rossmannban a 28db os vízálló Salvequikhez adnak egy doboz vérzéscsillapító Salvequik sebtapaszt 329 forintért. Emlékeim szerint... 

Volt vki Miskolcon a Szinvaparkban lévő dm-ben? Én 24-én voltam, úgy emlékeztem, hogy 27-ig tart az akció. Erre ma már nem volt. Rosszul emlékszem?
Náunk a Tescoban csak macskatányért adnak a hoszteszek. (Gourmet)
Coopban 250grammos Delikáthoz piros homokozólapát van csomagolva
Miskolcon a Szinvaparkban lévő dm-ben 27-ig minden termékre 20 % kedvezmény, felújították az üzletet.
A Kaiser's-ben 3 db Barilla spagettihez egy nagyon szép fém spagettitartó van csomagolva, 719 Ft-ért, azt hiszem. (Már kidobtam a blokkot.) Külön a 3 csomag spagetti drágább lenne!
Kotányi-Interspar promóció:
http://www.eloaraccsal.hu/kotanyi.php?action=show
SparAction
http://www.eloaraccsal.hu/kotanyi.php?action=show
SparAction
Valaki keresett szemüveg/keret akciót: A Duna Plazában kettőt is láttam, nézd meg ott.
sada!
Én budapesti vagyok.
Én budapesti vagyok.
Egy jégkrém áráért most négyet vehetsz!!!
Ledo Twice jégkrémek átadók. Mivel nincs nagy mélyhűtőm, nem tudom tárolni a jégkrémeket, de a játékban részt vennék, ezért a fagyit felajánlom másnak.
Tehát, ezen a héten 100.-Ft-ért kaphatsz egy egy literes Ledo Twice jégkrémet.
Csere is érdekel. Pepsi és Chio.
Ledo Twice jégkrémek átadók. Mivel nincs nagy mélyhűtőm, nem tudom tárolni a jégkrémeket, de a játékban részt vennék, ezért a fagyit felajánlom másnak.
Tehát, ezen a héten 100.-Ft-ért kaphatsz egy egy literes Ledo Twice jégkrémet.
Csere is érdekel. Pepsi és Chio.