Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 180 / 2049 oldal |
Én már írtam nekik. Ez ügyben is. Sőt még szöveget is írtam erről, de nem tudom feltölteni.
Paintuci
Lehet, sőt valószínű.
De a jsz 10-et ír, a játék oldala meg 100-at. Döntsék el ők, melyik az igaz
Lehet, sőt valószínű.
De a jsz 10-et ír, a játék oldala meg 100-at. Döntsék el ők, melyik az igaz
Melyik Frei kávé akciJós most a Sparba'?
Amelyik nincs a jsz-ban...
Ánbölívöbó.
Amelyik nincs a jsz-ban...
Ánbölívöbó.
Szerintem a burn 12*100 000. A hütőkön a matrica is azt írja.
Pedig most nem volt benne. Belegondoltam én se örülnék 20 db csoki helyett 10nek. De tuti kimagyarázzák. Majd írd meg mit írtak.
Paintuci!
Érzem kicsit az iróniát, de szerintem ez elvi kérdés.
Saját maguk határozzák meg, mi legyen a nyereményünk. Mindenki eldöntheti, játszik-e érte. Mindegy, hogy csoki, vagy más!
De az felháborító, hogy osztva kettővel érkezik!!!
üdv
Érzem kicsit az iróniát, de szerintem ez elvi kérdés.
Saját maguk határozzák meg, mi legyen a nyereményünk. Mindenki eldöntheti, játszik-e érte. Mindegy, hogy csoki, vagy más!
De az felháborító, hogy osztva kettővel érkezik!!!
üdv
Péntek, taposd ki belőlük a csokit, nehogy már visszatartsák... hogy lehet ilyet tenni csokoládával.
Köszi
A nyertes fenn van.. Valamilyen Dániel...
Amúgy írtunk nekik mi is, de nem reagálnak...
Amúgy írtunk nekik mi is, de nem reagálnak...
(Meg játékszabály... manapság már, nem számít...)
(Én úgy vettem észre ezeket a nyereménytárgy csomagokat túl szokták árazni egy kicsit, a fene tudja miért, talán h. a "szállító" jobban figyeljen. Az utalványok esetében annyi az amennyi. )
Írnátok Ti is a Burnek?
Ugyanis az oldal nem működik, nem lehet pályázatot feltölteni, most mennyit is lehet nyerni, és az előző játékot ki nyerte?
Én már írtam.
Lehet Barna Zsuzsának kellene írni, aki a nyerteseket értesítette eddig.
Írnátok Ti is a Burnek?
Ugyanis az oldal nem működik, nem lehet pályázatot feltölteni, most mennyit is lehet nyerni, és az előző játékot ki nyerte?
Én már írtam.
Lehet Barna Zsuzsának kellene írni, aki a nyerteseket értesítette eddig.
Bocsi, azt hittem, hogy még csak várod.
Kérdezd meg tőlük, hogy jött ki a 20 ezer. 😅
Kérdezd meg tőlük, hogy jött ki a 20 ezer. 😅
pieceofluck!
Alább már megírtam mit kaptunk.
Alább már megírtam mit kaptunk.
Péntek!
Nekem csak egy blokkom volt, és egy aranylapocskát szerettem volna. Nem jött össze.
" alt="
">
Amúgy akció nélkül közel 1000 forint egy olyan tábla csoki.
De majd meglátjátok, mit kaptok a csomagban.
" alt="
">
Nekem csak egy blokkom volt, és egy aranylapocskát szerettem volna. Nem jött össze.
" alt="
">
Amúgy akció nélkül közel 1000 forint egy olyan tábla csoki.
De majd meglátjátok, mit kaptok a csomagban.
" alt="
">Burn-t vajon miért nem tudom feltölteni? Ötlet?
Arany árban számolják a termékeket
" alt="
">
" alt="
">A csomagra mindegy, mi van írva.
A Játékszabály a lényeg: 20ezer Ft értékű ajándékcsomagok, akkor ne fele értékűt küldjenek! Nem fer, mert mi annak tudatában játszottunk, hogy naponta 20ezres nyereményt lehet nyerni.
A Játékszabály a lényeg: 20ezer Ft értékű ajándékcsomagok, akkor ne fele értékűt küldjenek! Nem fer, mert mi annak tudatában játszottunk, hogy naponta 20ezres nyereményt lehet nyerni.
Elég csak megnézni, mi van írva a csomagoknál az értékhez (már, ha van írva). Általában mindig több, mint ami a valós érték, sokszor fele.
Lindt: mitől 20ezer? 12 db csoki egy rafiával bélelt cipősdobozban.
1.600 Ft/db?
Még az előző játék csomagja jobb/szebb volt, szerintem, pedig az "nem ért ennyit"...
1.600 Ft/db?
Még az előző játék csomagja jobb/szebb volt, szerintem, pedig az "nem ért ennyit"...
Szívesen.