" Támadnak a Rokonok "
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 19 / 21 oldal |
az én vendégeim a beküldött kávémat fogyasztják, de eszükben sincs ajándékot hozni.
Most esett le, h amíg nem írják jóvá min. 1 beküldött vk-omat, hiába hívogatom a drága rokonokat, úgysem hoznak semmit, csak fogyasszák a kávét...
Ezért van, h alig pár nevet lehet látni a nyerteslistában a sok-sok ajándék mellett...
Ezért van, h alig pár nevet lehet látni a nyerteslistában a sok-sok ajándék mellett...
Visszaszívom az előző hozzá szólásomat,sőt nagy nagy köszönet a Nescafénak.Ugyanis én 25.-én véletlenül feladtam 1 elsőbbségi levelet pár darab vk-al.De én azzal már nem is foglalkoztam mivel a j.sz-ban azt írták,hogy az 1.-je előtt beérkezett vk-ok érvénytelenek.De most mégis csak jóváírták
" alt="
">

Nekem is jóváírták a pontjaimat,de nem annyit amennyit beküldtem
" alt="
">
5db sticket írtak jóvá pedig 180db-ot küldtem.A 10x10 zacsikat rendben jóváírták.

5db sticket írtak jóvá pedig 180db-ot küldtem.A 10x10 zacsikat rendben jóváírták.
a családét is feltöltötték most. végre élesben megy a játék
" alt="
">

Most kaptam ímélt, hogy jóváírták a beküldésemet, nálam darabra pontosan stimmel minden!
sada köszi! Most már értem, kicsit el vagyok varázsolva...!
" alt="
">

A főnyereményt sorsolják, de az internetes játék nyereményei nyerő időpontosak.
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, de ez a játék most nyerőidőpontos?!
" alt="
"> Nem sorsolások lesznek, mint máskor? Most esik le a dolog...!

Most olvastam a Fb.-on,hogy a péntekig beérkezett vk-okat ma estig feltöltik mindenkinek.
törpi: tudom, a férjem pontjait jóváírták, sokszor el is találtuk mennyien jönnek, csak mellédumálnak ezek a rokonok.
Én egyszerre küldem be a férjem, meg én nevemre kódokkat. A férjemét tegnap jóvá írták
" alt="
"> az enyémet meg nem :s

glücklich: ajándékot csak akkor lehet nyerni,ha a beküldött vk-ot jóváírják. ezért van az,hogy van aki már több ajándékot is nyert. A mi családunkét sem dolgozták fel,pedig elsőbbséggel adtuk fel
Ezek a virtulis rokonok sem hoznak ajándékot...?!
Nekem elfogytak a kezdeti kávéim, a vk-kat meg nem írták jóvá
" alt="
"> Nincs játék, amíg nem lehet a titkos ajtóval bónuszt kapni.

Köszi a lányok a válaszokat!
Ma kaptam emailt, jóváírták mind, amit beküldtem. Én is szerdán adtam fel elsőbbséggel.
Én is szerdán adtam fel elsőbbségivel, de még nem írták jóvá.
Én nem kaptam emailt,de írtak jóvá pontokat,csak nem értem miért csak párat????Beküldtem egy csomót,erre a gyűjtőst is 1-nek vették.Abba is hagyom.
Írtak még jóvá valakinek vonalkódokat? Én szerdán küldtem be elsőbbségivel, de még nem dolgozták fel...!